Öyle bir yerde bulunuyorum ki hastane tek ne özel ne klinik el mahkum devlet hastanesine yanlış anlaşılma olmasın tabiki iyi olsa amenna ama hastane demeye bin şahit lazım iş nedeniyle doğudayiz merkeze 1bucuk saat mesafe haliyle her istediğimiz zaman gidemiyoruz gerek iş gerekse maddi yönden ben şimdi keseyi görmeye merkezdeki bı hastane ye gitsem kalp atışı için tekrar gitmek zorunda kalicam bir hfay sonra o sebeple biraz bekleyecem nasip ye varsa zaten benimle olur bebeğim sağlıklıdır nasipten yoksa yapacak bişey yok bugün gittim Dr a zaten içeri alabildiği kadar aliyo içerisi tıka basa cahil ya hastalar kendine göre sinirli şekilde of pof cekiyo ee sen neden geldin dedi anlattım durumumu adetim geceli 4gun oldu beta 502cikti dedim şimdi ultrasonda çıkmaz haftaya pazartesi tekrar gel kan ver bakarız duruma göre dedi tmm buraya kadar normal ama hiçbir açıklamada bulunmadı varmı bı sorunun folik asit kullaniyomusn hicbisey demeden tamam tamam haydi dedi haftaya pzrt kan vermeye gidicem ama imkanım olursa merkeze gidicem kontrole inşallah o zamana kadar sorun olmaz sinirim bozuldu sene 2018 hastane ve Dr haline bak zaten secme ihtimalinin yok tek Dr var anlayacağın bişi anlamadım hayırlısı olsun