Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk hair store saç

elifelifce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
52
2
86
Balıkesir
arkadaşlar 8 parça 65 cm uzunlugunda 155 TL ye gittigidiyordan saç aldım daha gelmedi gerçek saç boyanıyor falan diyorlar ama at kuyruğundan falan yapılmamıştır dimi bazıları aklımı çeldi şimdi onun gerçek olup olmadığını nasıl anlıcam?

Canım yakıp kokusuna bakıyolar felan. Normal saç gibi kokuyorsa gerçek saçtır.
Ama ben anlayamam dersen kuaförüne gösterirsin. At kılıysa iade edersin. Satıcının yorumları nasıl.
Birde kaç gram canım

Çıtçıtların geldimi canım. Baktın mı veya baktırdın mı gerçek saç mıymış

Son düzenleme:
gittigidiyordan saç almışsınız hangi firmadan aldınız bende kahkul almak istiyorum ve gerçek saç istiyorum. aldığınız yerin linkini bana atarmısınız. teşekkürler

yaktım kokuyor gerçek saç :)) yalnız çok cılız daha gramı fazla almak gerekirmiş
Canım aldığın çıtçıt lardan memnun kaldnmı sonrasında piyasadaki fiyat olarak en uygun site burası güvenilir ve kalitelimi

Hairstoreonline.com Ürünleri Göndermedi ve Geri Ödeme Yapmıyor.
Hasibe K. | 05 Aralık 2014 13:21
14 aralık tarihinde Hairstoreonline.com sitesinden sipariş verdi. M*** G. isimli şahıs beni aradı ve ödemenin havale olacağını söyle ödemeyi yaptım fakat bana farklı renk çıt çıt gönderdi. Şuan telefonlara cevap vermiyor ve ödememi geri yapmıyor.

Hairstoreonline.com Sipariş Elime Ulaşmadı!
Eda Ş. | 27 Kasım 2014 11:00
2 hafta önce sipariş verdiğim ve ücretini ödediğim ürünü 2 iş günü içinde teslim edeceklerini belirttiler fakat aradan haftalar geçti ve ürün elime ulaşmadı ilk başlarda telefonlara cevap veriyorlardı. Artık telefon çalmadan meşgule düşüyor her defasında kargoya verildi dedikleri ürünü kargo firmasına sorduğumda olumsuz yanıt aldım. İnsanları kandırarak haksız kazanç elde eden bu firmanın cezalanması gerekiyor diye düşünüyorum.

çiğdem Ç. | 25 Kasım 2014 14:20
Satıcı ile bu 3.alışverişim olacak. İlkinde beni yaklaşık 6 ay kadar bekletti. Sonunda ürün elime ulaştı. İkinci alışverişte sorunsuz oldu. Fakat sonuncu yine hüsran. Ürün bedelini posta çeki hesap numarasına yaptım. Normalde bana ürünü benim ödemem yapılmadan gönderdiğini söylemişti. Maalesef bir sürü sebepler sunarak gönderemediğine ikna etti. Yaklaşık 1,5 aydır bekliyorum tele bile cevap vermiyor kendisi. Yani söylemek istediğim kimseye gözü kapalı güvenmemek lazım. Ben hatayı alışverişi tekrarlamakla yaptım sanırım. Şuan için ne yapmam gerekli ise onu yapacağım. Gerekirse tüketici mahkemesi bu sorunu çözecek.

Hairstoreonline.com Yanlış Gönderdiği Ürünü Değiştirmedi.
Samime Ç. | 16 Mayıs 2014 10:43
06.05.14 tarihinde çıt çıt siparişi verdim bebek sarısı 130 gr 65 cm 8 parça 2 tanesi 15 cm diğerleri 10 cm olmak üzere; Ertesi gün geldi açtığımda siyah bir saç olduğunu gördüm ve şoka uğradım M** G*** beye şikayetimi yazılı olarak ilettim. (07.05.14 tarihinde) kargolarda bir karışıklık olduğu belirtilerek hemen yarın kargoya yenisinin verilerek değişiminin sağlanacağı belirtildi.

12.05.14 tarihinde ürün gelmeyince yine iletişime geçtim yoğunluk kaynaklı ürünün unutulduğu yarın kargoya verileceği iletildi o tarihten beri yine gelmedi, 2 gündür arıyorum telefon açılmıyor, maillerime dönüş sağlanmıyor, mağdur durumda kaldım.

Hairstoreonline.com Para İadesi Yapmıyor.
Zeynep D. | 2014-12-01 1204
www.hairstoreonline.com eylül ayında aldığım platin sarı gerçek saç değil iade gönderdim ancak para iadesi yapmıyor alıncaya kadar sürekli telefonları açan insanlar geri gönderdikten sonra telefonlara cevap bile vermiyorlar Hair Store Online - GittiGidiyor satış yapmaya devam ediyorlar. 4 aydır para iadesi yapmadılar faturasız ürün gönderimi yapmaktalar. Tüketici mahkemelerine başvuru yapacağım.

Hairstoreonline.com Para İadesi Yapmıyor, Telefonlara Cevap Vermiyor!
ARZU . | 2014-10-27 17:07:08
Hairstoreonline.com' dan bir adet çıtçıt aldığım ürünün saç rengi platin tokaları siyah üstelik gerçek saç değil . Kandırmaca kabul etmeyip geri gönderdim, aynı tarihte m**g** isimli kişi bir ay boyunca beni kargoda çıtçıtın kaybolduğunu, kargo ile görüşmeler yaptığını söyleyerek beni oyaladı.

Kişi 23/09/2014 teslim alıyor, şimdi de hair store online telefonlarıma cevap vermiyor! Kargodan 1 saat içinde gönderi kodunu, m** g**Teslim aldığını ve teslim aldığına dair tutanağına kadar ulaştım ancak para iadesi de yapılmıyor, telefonlara cevap da verilmiyor bu kadar olur!

Hairstoreonline.com İade Ettiğim Ürünün Para İadesini Yapmıyor.
Zeynep | 2014-11-19 1635
Hairstoreonline.com' dan 09/09/2014 bir adet çıtçıt aldığım ürünün saç rengi platin tokaları siyah üstelik gerçek saç değil. Kandırmaca kabul etmeyip geri gönderdim. Beni 3 ay oyalayan m**g** 30 ekim 2014 tarihinde hesabıma paranın aktarıldığını, 15 gün içinde yansıyacağını söyledi, ancak hala tabi ki de her zaman ki laflarla para hesaba aktarılmadı. Beni 3 aydır oyalayan GittiGidiyor Hairstore olarak satış yapmaya devam ediyorlar.

EVET BU YER HAKKINDA COK ARASTIRMA YAPTIM YORUMLARA BAKARAK İNANDIM ALDIM ALMAZ OLAYDIM YORUMLARI OKUMAZ OLAYDIM AMAN SAKIN BAYANLAR EN SON ÇIT ÇIT ALACAĞINIZ YER BU SİTE OLSUN Hairstoreonline.com VE gittigidiyor.com/HAIR_STORE_ONLINE AT KILI SENTETİK SAÇ KARISIMI EN İYİ YERLERE KONTROL ETTİRDİM ZATEN SAÇI ELİNİZE ALDIĞINIZDA SİZDE FARK EDECEKSİNİZ COK AZ CILIZ ÜRÜNÜ ALIP HAVALE YAPINCAYA KADAR HERSE COK GÜZEL ANCAK DOLANDIRILDIKTAN SONRA DAHA GENİŞ ARASTIRMA YAPTIM BENİM GİBİ DOLANDIRILAN KİŞİLER ÜSTELİK ALINCAYA KADAR MURAT GEDİK SÜREKLİ AÇAR KURUMSAL BİR FİRMA OLDUKLARINI ANLATIYOR AMA PARA HAVALESİNDEN SONRA TELEFONLARI AÇMIYORLAR SAKIN ALMAYIN DOLANDIRILMAYIN

çiğdem Ç. | 25 Kasım 2014 14:20
Satıcı ile bu 3.alışverişim olacak. İlkinde beni yaklaşık 6 ay kadar bekletti. Sonunda ürün elime ulaştı. İkinci alışverişte sorunsuz oldu. Fakat sonuncu yine hüsran. Ürün bedelini posta çeki hesap numarasına yaptım. Normalde bana ürünü benim ödemem yapılmadan gönderdiğini söylemişti. Maalesef bir sürü sebepler sunarak gönderemediğine ikna etti. Yaklaşık 1,5 aydır bekliyorum tele bile cevap vermiyor kendisi. Yani söylemek istediğim kimseye gözü kapalı güvenmemek lazım. Ben hatayı alışverişi tekrarlamakla yaptım sanırım. Şuan için ne yapmam gerekli ise onu yapacağım. Gerekirse tüketici mahkemesi bu sorunu çözecek.

evet arkadaşlar hair store online sitenin bir maduruda benim..ürünü alıncaya kadar mükemmel bir ilgi parayı gönderdikten sonra tarafıma dönüş dahi olmadı. ürün de ulaşmadı.onu geçtim tele cevap dahi yok.sakın siz siz olun bu siteden ve MURAT GEDİK satıcısından ürün almayınız.

merhaba Zeynep hanım;
biz madurlar olarak ne yapmamız gerekli.Murat gedik isimli beyefendi sanırım çokta bu durumdan rahatsız görünmüyor.

merhaba arkadaşlar;
lütfen bu işi bir bilene danışalım.sanırım madur olanların sayısı hiçte az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…