- Konu Sahibi elifelifce
-
Canım aldığın çıtçıt lardan memnun kaldnmı sonrasında piyasadaki fiyat olarak en uygun site burası güvenilir ve kalitelimiyaktım kokuyor gerçek saç :)) yalnız çok cılız daha gramı fazla almak gerekirmiş
EVET BU YER HAKKINDA COK ARASTIRMA YAPTIM YORUMLARA BAKARAK İNANDIM ALDIM ALMAZ OLAYDIM YORUMLARI OKUMAZ OLAYDIM AMAN SAKIN BAYANLAR EN SON ÇIT ÇIT ALACAĞINIZ YER BU SİTE OLSUN Hairstoreonline.com VE gittigidiyor.com/HAIR_STORE_ONLINE AT KILI SENTETİK SAÇ KARISIMI EN İYİ YERLERE KONTROL ETTİRDİM ZATEN SAÇI ELİNİZE ALDIĞINIZDA SİZDE FARK EDECEKSİNİZ COK AZ CILIZ ÜRÜNÜ ALIP HAVALE YAPINCAYA KADAR HERSE COK GÜZEL ANCAK DOLANDIRILDIKTAN SONRA DAHA GENİŞ ARASTIRMA YAPTIM BENİM GİBİ DOLANDIRILAN KİŞİLER ÜSTELİK ALINCAYA KADAR MURAT GEDİK SÜREKLİ AÇAR KURUMSAL BİR FİRMA OLDUKLARINI ANLATIYOR AMA PARA HAVALESİNDEN SONRA TELEFONLARI AÇMIYORLAR SAKIN ALMAYIN DOLANDIRILMAYIN
merhaba Zeynep hanım;Hairstoreonline.com İade Ettiğim Ürünün Para İadesini Yapmıyor.
Zeynep | 2014-11-19 1635
Hairstoreonline.com' dan 09/09/2014 bir adet çıtçıt aldığım ürünün saç rengi platin tokaları siyah üstelik gerçek saç değil. Kandırmaca kabul etmeyip geri gönderdim. Beni 3 ay oyalayan m**g** 30 ekim 2014 tarihinde hesabıma paranın aktarıldığını, 15 gün içinde yansıyacağını söyledi, ancak hala tabi ki de her zaman ki laflarla para hesaba aktarılmadı. Beni 3 aydır oyalayan GittiGidiyor Hairstore olarak satış yapmaya devam ediyorlar.
merhaba arkadaşlar;çiğdem Ç. | 25 Kasım 2014 14:20
Satıcı ile bu 3.alışverişim olacak. İlkinde beni yaklaşık 6 ay kadar bekletti. Sonunda ürün elime ulaştı. İkinci alışverişte sorunsuz oldu. Fakat sonuncu yine hüsran. Ürün bedelini posta çeki hesap numarasına yaptım. Normalde bana ürünü benim ödemem yapılmadan gönderdiğini söylemişti. Maalesef bir sürü sebepler sunarak gönderemediğine ikna etti. Yaklaşık 1,5 aydır bekliyorum tele bile cevap vermiyor kendisi. Yani söylemek istediğim kimseye gözü kapalı güvenmemek lazım. Ben hatayı alışverişi tekrarlamakla yaptım sanırım. Şuan için ne yapmam gerekli ise onu yapacağım. Gerekirse tüketici mahkemesi bu sorunu çözecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?