Saç Kesim Şekilleri hairagami topuz tokası,çok kolay: )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

softwind

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
1.081
389
123
kızlar dün bir siteden gördüm,kapıda ödeme seçeneğiyle aldım,bugün geldi ayağıma kadar.iki adet çıkıyor içinden. çok güzel ve kısa zamanda toplayıveriyor saçı.hem de çok muntazam oluyor.çok farklı şekillerde toplayabiliyorsunuz saçları.ben çok beğendim.ilk seferlerde zorlandım ama denedikçe çok kolaylaştı.her gün işe giderken sıkıntım oluyordu saçlarımı toplamak.benden size tavsiye,kesin deneyin: )

çok güzel di mi?ve hemencik yapılıyo,çok sevdim ben bu tokaları....

Son düzenleme:
valla ben de önce becerememiştim ama sonunda keşfettim mekanizmayı.öncelikle dümdüz olunca bir çıtlatıyoruz uçlarından hangi yöne kıvrılıyor diye bakıyoruz; yukarı mı,aşağı mı?sonra kıvrım yönünü anlayınca saçımızı sardıktan sonra o yöne kıvırıyoruz.bir de hani tokanın bir yüzeyi daha bombeli ya,orası kıvrılıyor işte.bir de saçınız çok uzunsa muhtemelen kendiniz yapmanız çok olmuştur.benimki de mesela daha kıısa olsaymış daha rahat yaparmışım.
birsürü farklı model yaptım ben,bayıldım,bayıldım: )

açıklaman için teşekkürler canım, bi ara tekrar deniyim belki beceririm saçlarım orta uzunlukta bu arada, uzun ama çok da değil.

çok uzun olmaması daha iyi zaten,diğer türlü kolların yetişmiyo arkana.ya da benim eşim daha güzel yapıyo kikiki: )
bir de alttan yapın yukardan olmuyo,kayıyo saçlar.ben sabah yaptım bu saate kadar bişeycik olmadı,herkes de pek beğendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…