hak ediyormuşum!

21 yaşındasın 3 yıllık evlisin,hadi evlenmeye karar verdin diyelim..Ailen nasıl karşı çıkmadı erken yaşta evlenmene ..

Burada senin kadar aileninde suçu büyük!!!

Karsi cikmazlar miii herseyi anlattilar bana bak kizim sakin kacma soyle olr boyle olr die hep anlattilar asil suc asil aptallik bnde. Esimde cok israr etti bnde kandim iste...

Hayir gitmedim ilk baslarda anlatmiodm kactigimi yuzume vururlar die anlatmak istemedm son 1 senedir anlatyrm cunku icime ata ata depresyona girdim

çokk zor canımm ama ne bileyim hiç mi kimse bir şey demedi evlenirken kaçmışsın ama hiç mi düşünmedin bilmiyorum bende 22 yaşındayım ama 18 yaşındayken hiçte öyle cahilce şeyler düşünmüyodum ne bileyim :44:

ailen şimdii sana yardımcı olmuyor mu sen anlatınca bir şey yapmıyorlar mı eşinle konumak mesela baban eşinin kulağını çekmiyor muu

Tabikide cahillikte var 18 yasindaki bi genc kiz ne kadr akli basinda olablir ki

Evladım bak şimdi,yaşça senden büyük evladım var 18 yaşında üniversite okurken ytek başına mücadele etti yavrum,ama hiç bir zaman senin yaptığın hatayı yapmaya teşebbüs etmedi..

Değdimi şimdi okulunu terk etmeye bir erkek için,hemde kaçmışsın buna yazık etmişsin hayatına..

Seni üzmekiçin yazmıyorum bunu,bende bir anneyim sonuçta,yaptığın yanlışın farkına vardın sende 1 ayda tanımadığın birisi ile evlenip hayatını mahvetmişsin sadece ..

Karsi cikmazlar miii herseyi anlattilar bana bak kizim sakin kacma soyle olr boyle olr die hep anlattilar asil suc asil aptallik bnde. Esimde cok israr etti bnde kandim iste...

Üzülüyorum gençlerin bu tutumlarına,neyine kandın peki ne vaat etti sanada gözünü yumup kaçtın be kızımm

Bilemiyorum ki ben dusunmusum demekki ailem bana destek oluolar ama ailemlede gorusmuoki esim annem babam 1 seneyi askin gelemiolar bana. Gecen bayramda esim gondermez bayramda diye bi gun onceden gttim ailemin yanina hani diceksin gondrmis iste die ama ailrme inat olsun die bayramda gondermickti cok iyi biliorm. Nyse gttm bi gun onceden bayramlastm biz bayramda burda olmicaz ondan bi gun once geldm ddm nyse sonra bn unuttm faceye girdm e kardesmde beni gorunce anlams burda oldgmu esimi arams esim disardayken nie boyle yapiosn oglum bayramda szde adet boyle mi demis nie gondermiosn demis esim ne dese begenirsnz ? G.tun yiosa gel al !!! Boyle saygsz bi insana daha napilir? Bn yinede bu serefszn yaninda oldum keske zamaninda cikip gitseydm ...

uuuv o da ne demek öyle baban daha beter sinirlenmedi mi nasıl der böyle şeyler kaç yaşında eşin

geç kalmış sayılmazsın ki canım git konuş babanla en azından bir şey yapsınlar baban o sonuçta ağırlığını koysun gelsin size eşini karşısına alsın adam gibi konuşalım desin senin de artık canına tak ettiğini düzelmeyecekse kızımı alıp götürürüm hiç bir şeyde yapamazsın desin , 18 yaşını geçtin zorla kimse seni orda tutamaz uyuz oldum yaa

sıkma canını sen önce ne istediğine karar ver kararlı ol kızını bahane etme alamazz , çok üüzüldüm canım ama sende artık ezdirme kendini ailen arkandaa :2:

Netten hicc tanimadigin bir adama kacacak kadar cesaretin var ama bosanmaya yok oylemiii pesss diyorum sana Hani esin hak ediyorsun demisya bence dogru siddeti kendine sindirp oturmakla evet hak ediyorsun kusura bakma ve bana hic kizma bu yasadiklarini kendine nasil yedirebiliyorsun

Esim 29 yasinda canim. Daha beter sinirlendi tabi surekli esimin isyerinin oralarda bulunmus esimi gorebilmek icin ama allahtan gormemis cok buyuk olay cikardi. Ben simdi babamla konussam gelin konusun desem babam bir daha buraya gelmez onun ayagna esime desem o ayri bi mesele ztn.ben daha onve cok dnedim kkonustrmayi annemlere gittigmde dedim bak annem sna su yemegi yapmis cagirio gelsn dio ddm yok gelmedi

Bu adamla evlenmekle hatayı yapmışsın zaten ama bunu sürdürmekk daha büyük hata,sana şiddet uygulayan bir adam hakediyorsun diyebiliyorsa demekki devamı gelecek bu şiddetin,soluğu yoğun bakımda mı almak istiyorsun herşey o kadar net kii ,sana hakediyorsun diyen adam asıl kendi sağlam bir tekmeyi hakediyor sende koy gitsin canımm daha neyi bekliyorsun..

valla o zaman yapman gerekn belli canım bunun olur yanı mı var artık neyi bekliyorsun bir gün bir kavgada çocuğunun önünde seni hastanelik etmesinimi kararını ver bence ve ona da kararından bahsetme yoksa yine tehditler önlemler alır haberi olmadan dön ailenin evine , önce git annenlerin yanına konuş ben böyle bir karar verdim sizde bana yardımcı olun kurtulayım bu adamdan de onlarda sana yol göstersinler ,

burda boşuna konuşmuş olmayalımmın canım gerçekten bu yaşadıkalrından kurtulmak istiyorsan yardımcı olalım karar vermelisin bu şiddete sessiz kalarak yaşadıklarını kabul ediyosun :117:

Son düzenleyen: Moderatör:

Evt dogru soyluysn cnm cok yakinda oda olacak...

Yok tabikide aslinda kararimda belli ama korkuyorm daha kotu seyler yasamaktan cunku karsimdaki manyak biri ne yapicagi belli olmaz mahkemede kizimi vermezsem bana ve aileme zarar verir die korkuyrm

Yok tabikide aslinda kararimda belli ama korkuyorm daha kotu seyler yasamaktan cunku karsimdaki manyak biri ne yapicagi belli olmaz mahkemede kizimi vermezsem bana ve aileme zarar verir die korkuyrm

allahtan sen alıp türkiyenin bir ucuna götürmemiş aynı şehirdesin ailenle , eşinin ailesi ne diyor eşini mi destekliyorlar

yok canım korkma diyorum ya önce ailnele konuş anlaş , eşine de senden boşanıyorum deme tabiki bir şey yapma ailenle konuşmadan,

kızın daha küçük mahkeme niye versin elinde rapor olsaydı çok iyi olacaktı ayrıca ,dediğim gibi sen yarın falan bir git ailene normal oturumaya gidiyomuş gibi eşin evde yokken git , konuş de böyle böyle sizde görüyosunuz daha fazla dayanamıyorum ama şöyle korkularım var falan ailen seni öyle görünce ne diyecekelr zaten ,

vala canım tanımadğın biriyle kaçmaya cesaet etmişsin de ailenin yanına gitmeye mi edemiyceksin

Son düzenleyen: Moderatör:
canım eski konunu okumuştum ve çok sinirlenmiştim hala daha öyleyim.ben böyle bir adama kocam eşim demem hak etmiyor çünki bu adam.dayak nedir bıçaklamak,tehdit nedir ya nerde yaşamış bu adam.çevrenizdeki herkese anlatın neler yaptığını özellikle ailenize belki onlar size ne yapmanız gerektiğini tam olarak söylerler.bizleri yaratan Allah,psikopat insanlar üzmek dövmek sövmek ve öldürmek için gelmedik dünyaya.

Biraz beklemek zorundayim ailem sehirdisinda su an kaynanada kendine gore uyduruyo oglunun yaninda degil ama bnm yanimdada degil. O ztn hepten ayri bi dunyada yasiyo onca yaptgima ragmen hala nankorluk eder

Anlatiyorum ztn ailemede anlatiyrm. Ailem arkamda ama cik gel demeye biraz korkuyolr yinede sebep olmak istemiolar. Esim 2 yasinda karstan istanbula gelmis burda buyumus

Yapmayin allah askina...Lütfen...bukadar kendinde bu hakki bulmasini siz sagliyosunuz, ailenize bile ettigi sözler davranislar...Korkuyosunuz anliyorum,zaten bosaninda demiycem, yazik bi evladiniz var,ama böylede ömür gecmezki...siz yiprandikca evladiniza nasil iyi bi anne olacaksiniz ve dayakci bi baba nekadar iyi bi baba olur...Bu sekil davranan eslerin dahada ileriye gitmesi karsisindaki kadinin gücsüz olmasindan kaynaklaniyo bence...yani herseye susup icinize atiyosunuz...dövdügünde hic rapor almiyomusunuz? Bunlar sizin icin cok önemli, yani olurda kurtaramazsaniz yuvanizi elinizde güclü kanitlar olur cocugunuzu alamaz...karsi tarafin tepkisinin nekadar agir oldugunu sezemiycem icin somut biseyler diyemiyorum ve gercekten icim icimi yiyor ama yapmayin bunu kendinize,biraz özgüven biraz yerinde tavir biraz hazir cevap,yani nebileyim sizi bukadar ezemiyceni gösterin,sizdeki degisimi anlasin,kaybetme korkusu birazda olsa sarsin icini....haaa tam olarak neler ve hangi dozda yapmaniz gerek bunlari maalesefki kendiniz bulmaniz lazim cünkü esinizin huyunu tepkisini en iyi siz biliyorsunuz....biraz toparlanin,pozitif düsünün,kendinizi güclü hissedin,kiziniza mutlu bi yuva yasatmanin hayaliyle sakin kafayla adimlar atin...ezdirmeyin kendinizi...Allah yardimciniz olsun,ama erseyi dualara zamana birakmayin,kendiliginden degismez emin olun...

Biliyorum degismicek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…