- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Hadi beddua ettin bir kere et. Ozledim, ölüyorum, bitiyorum temalı smsler atiyor sonlarına allah belanı versin yapıştırıyor.Ben takip etmenize anormal demedim bunu karşı tarafa söylemenize anormal dedim
Takip edip çıkılabilir yani
Kim merak edip bakmıyor bir aratmıyor ki
Velhasıl kerim sevgilinizin anormal bir kişiliği var böyle saçma sapan kıskançlık tripleri çok avam
bedduayı da takmanız ilginç e ayrıl madem kızdan ayrıldıysan sessiz ayrıl geç
Bu tarz insanlar cidden ilişki dahi kurulmayacak insanlardır
ben cidden aldatıldım efendi gibi ayrıldım daha da görüşmedim beddua da etmedim
İnsanın kalitelisi lazım her zaman
Neden engellemiyorsunuz?Hadi beddua ettin bir kere et. Ozledim, ölüyorum, bitiyorum temalı smsler atiyor sonlarına allah belanı versin yapıştırıyor.
Ayyy iyi ki konularıma hakim değilsin. Gecenki konumu benden iyi özetlemişsin. Bu adam da genel olarak bana saygı duyan, sevildiğimi hissettiren birisiydi.Yoo ben konulara hakim değilim, demekki siz hep aynı tipte insanlarla birlikte oluyorsunuz.
size saygı duymayan, üzerinizde tahakküm kuran.
Zevk meselesi tabi, ne diyelim.
Cocuklu olan mi bu harika ilişkin olup ara verdigin adam?Geçen sene uzun bir süre buralarda yoktum. O sıra yaşadığım ilişkimdi. Hani konularıma çok hakimsiniz ya, beni teste götüren adamla ilgili konuma da yazmıştım. Harika bir adamla ilişkim vardı ve ara verdik diye.
O ilişkiye tekrardan başladık yani başlamıştık.
Aynen öyle.instagramdan takip ettiğiniz sevgili şu yaşı sizden küçük evinizde oturan polis çocukmuydu?hani sonra evinizden kavgalı ayrılmıştı
Lyanna, muhtemelen sevdiğiniz bir üyeye takındığım tavır ve verdiğim cevaplar yüzünden bu yanıtlarınız.Cocuklu olan mi bu harika ilişkin olup ara verdigin adam?
Ne bileyim annacim, konularini genel olarak biliyoruz da hayatina giren her adamin cetelesini tutmuyoruz ki. Biz de karistiriyoruz hangisi hangisiydi diye, kusura bakma artik.
Yav niye baskasina verdigin cevaba dair yazayim? Konularımı yakindan takip ediyorsunuz demissin, evet konularini biliyorum ama bir sure sonra hayatina giren adamlari karistiriyorum dedim.Lyanna, muhtemelen sevdiğiniz bir üyeye takındığım tavır ve verdiğim cevaplar yüzünden bu yanıtlarınız.
Ama gencim, çekici bir kadınım. Flört etmeyi, birileriyle görüşmeyi seviyorum. Kimsenin de bu konuyla ilgili alttan alta dahi olsa laf etme haddi yok.
Harika bir ilişki olduğu için haliyle konusu yok. Sanirim sigara içmesiyle alakalı konu açmıştım o kadar :)
O ben değilim ama neyse . Ben alıntı yaptığım arkadaşın yazdığına istinaden yazmıştım.Ayyy iyi ki konularıma hakim değilsin. Gecenki konumu benden iyi özetlemişsin. Bu adam da genel olarak bana saygı duyan, sevildiğimi hissettiren birisiydi.
Ay napim her konu açtığımda kalkan, kılıç kuşanıp geliyorum. Daha da sinirim bozuluyor. Güzel güzel yorumunu yapan da var. Konudan bağımsız beni yermeye gelen de var :/O ben değilim ama neyse . Ben alıntı yaptığım arkadaşın yazdığına istinaden yazmıştım.
hakim olmam gerekiyorsa çalışır gelirim bir dahaki sefere
Yavrum geçen sene de bahsettiğin uzun ilişki çocuğu olan bir adamlaydı. Farklı hesaptan konu açtın sonra söyledin kendin olduğunu. Bunları sen yaptın yani. Değilse ikinci yarıya mı ilk yarıya mı sıkıştırdın bu pandemi döneminde bu düzgün "başka" adamı?Geçen sene uzun bir süre buralarda yoktum. O sıra yaşadığım ilişkimdi. Hani konularıma çok hakimsiniz ya, beni teste götüren adamla ilgili konuma da yazmıştım. Harika bir adamla ilişkim vardı ve ara verdik diye.
O ilişkiye tekrardan başladık yani başlamıştık.
O hangi konuydu?Yavrum geçen sene de bahsettiğin uzun ilişki çocuğu olan bir adamlaydı. Farklı hesaptan konu açtın sonra söyledin kendin olduğunu. Bunları sen yaptın yani. Değilse ikinci yarıya mı ilk yarıya mı sıkıştırdın bu pandemi döneminde bu düzgün "başka" adamı?
şu hayatında başka kadın olan toksik adamdan kurtulmuşsun ya ona sevindimm.Ay napim her konu açtığımda kalkan, kılıç kuşanıp geliyorum. Daha da sinirim bozuluyor. Güzel güzel yorumunu yapan da var. Konudan bağımsız beni yermeye gelen de var :/
İsim hafızam pek yok. Farklı bir üyelikle açtığı konuydu sonra kendisi söyledi ikinci hesabı olduğunuO hangi konuydu?
Ben de hafıza var da takip etmiyorum bacımmİsim hafızam pek yok. Farklı bir üyelikle açtığı konuydu sonra kendisi söyledi ikinci hesabı olduğunu
O geçen sene değil 2 sene önceydi :)Yavrum geçen sene de bahsettiğin uzun ilişki çocuğu olan bir adamlaydı. Farklı hesaptan konu açtın sonra söyledin kendin olduğunu. Bunları sen yaptın yani. Değilse ikinci yarıya mı ilk yarıya mı sıkıştırdın bu pandemi döneminde bu düzgün "başka" adamı?
Insanları ayrılırken tanırsınız diye klişe bir laf vardır bilmem duydunuz mu? Ilişkimiz sırasında kendimi bulutların üzerinde hissediyordum. Bütün ilgi, alaka üzerimdeydi. Sevildim.Harika ilişki harika ilişki, evet bir takibe verdiği tepkiden belli ne kadar "harika" olduğu.
Yavrum geçen sene de bahsettiğin uzun ilişki çocuğu olan bir adamlaydı. Farklı hesaptan konu açtın sonra söyledin kendin olduğunu. Bunları sen yaptın yani. Değilse ikinci yarıya mı ilk yarıya mı sıkıştırdın bu pandemi döneminde bu düzgün "başka" adamı?
@Narcissa BlackO hangi konuydu?
Etiket atmanın amacı nedir?@Narcissa Black
Öncelikle Vandercim her duyduğun şeye inanma bu 1. İkincisi Absolute biraz ceviz yemelisin. 3. Benimle kafayı cidden bozmussun, çok yazık.
Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu
Merhabalar hatunlar, Bu sıralar aklım uçtu, uçacak; vallahi zor tutuyorum. Gel gelelim bunun esas sebebine, centilmen mi centilmen pörfekto mu pörtekto bir beyefendi. Bendeki aynı tutku, aynı libido, aynı ota bota kahkaha atma potansiyeli, aynı burç falan fıstık böyle gidiyor. Onunla vakit...www.kadinlarkulubu.com
Bu da o zamanki konum. Yani 2 yıl önce :)
Ben 2. Üyelik meselesini merak etmiştim sağol@Narcissa Black
Öncelikle Vandercim her duyduğun şeye inanma bu 1. İkincisi Absolute biraz ceviz yemelisin. 3. Benimle kafayı cidden bozmussun, çok yazık.
Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu
Merhabalar hatunlar, Bu sıralar aklım uçtu, uçacak; vallahi zor tutuyorum. Gel gelelim bunun esas sebebine, centilmen mi centilmen pörfekto mu pörtekto bir beyefendi. Bendeki aynı tutku, aynı libido, aynı ota bota kahkaha atma potansiyeli, aynı burç falan fıstık böyle gidiyor. Onunla vakit...www.kadinlarkulubu.com
Bu da o zamanki konum. Yani 2 yıl önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?