Hak ettiğimiz hayatı nasıl yaşayacağız ?

Su ekonomik kosullarda beklentilerini cok dusurmelisin herseyden once yoksa mutsuzluk yakani birakmaz.

4 kazanirken 6 harcarsan mesela, harcadigin saniye mutlu olmak disinda 24 saat gergin olursun.

Kisisel iliskilerde de sagolsun bizim insanimiz her halta maydonoz, insanlari cok onemsersen kendine deger vermezsen cok uzulursun.

Benim mottom, az insan cok mutluluk.

Annem, babam, esim ve cocuklarim disinda kimsenin lafini takmam, duymam, onemsemem. Kapimi kapadigimda arkada birakabildigim insanlari yok saymayi cabuk ogretti hayat bana.

Para meselesinde dengeni bulup (keske hepimiz cok cok harika islere ve maaslara sahip olabilsek ama imkanlar ortada), kisisel iliskilerde de sınırını korumayi ogrendikten sonra mutluluk geliyor diye dusunuyorum.

Ya da ben cok polyanna'yim bilmiyorum.
Aynı ben,yaş aldıkça böyle oluyor insan

Ezginin günlüğü eksik bir şey şarkısı geldi aklıma..

Eksik bir şey mi var hayatımda?
Bak çayım sigaram her şeyim tamam.

Terliklerimle gelsem sana
Sonunda aşkı bulmuş gibi

Eksikliğini hissettiğiniz şey nedir derinlerde?

İnsanız hayat şartlarımız standartlarımız çok farklı kimisi sıkıntılarla uğraşırken enerji saçar etrafına kimisi de sıkıntısız hayatın içinde mutsuz olur durur... Ortasında hissediyorum kendimi sıkıntım varsa kabulleniyorum onu, ondan alacağım derse bakıyorum, üstesinden gelmeye çalışıyorum ama özünde hiç mutlu olamıyorum, yaptığım hiçbir şey mutlu etmiyor, gerginim an an sinirli.... 30 yaşımdayım ama 80 yaşında dünyanın çilesini çekmiş teyzeler gibi hissediyorum... Hak ettiğim hayatı yaşamıyorum yalamak istesem de köstek olan çok oluyor... Nasıl devam edeceğiz yolumuza, hak ettiğimiz yaşamları nasıl yaşayacağız? Nasıl bulacağız kendimizi ?
Yaşayamayacağız.birz türkiyede doğduk.

Sonunda aşkı bulmuş gibi

Dün gece çok iyi anladım ki eşimin sevgisizliğiymiş benim eksiğim

Sonunda aşkı bulmuş gibi

Bir saçının okşanması bazen bi ben yanındayım ben varım denmesi düşünülmek önemsenmek çoğu zaman bosluğu dolmaz bir baba şefkati bir sığınak birinin omzunda ağlayabilmek en çok da sevilmek

Back
X