Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibi konuyu açıp açıp gidiyor.
Dün herkes açıklama bekledi.Geldi ama açıklama yapmadan
yine gitti.
Tavsiyem kullanıcı isminizi değiştirin.çünkü içime dert oldu.
Her açtığınız konuda bu soruyu tekrar soracağım.
Konu sahibi konuyu açıp açıp gidiyor.
Dün herkes açıklama bekledi.Geldi ama açıklama yapmadan
yine gitti.
Tavsiyem kullanıcı isminizi değiştirin.çünkü içime dert oldu.
Her açtığınız konuda bu soruyu tekrar soracağım.
al benden de o kadar..
gece açmış en son ama cvp yazamamış
kullanıcı adı bende de mimli gördüğüm an bende sorarım
kullanıcı adı değiştirilmiyo diye biliyorum..
Bu kişiden ayrıldıysanız demek ki sevmiyordunuz. İnsan bunun için hakka girmez herhalde. Ama sevmediğinizi anladığınız halde ümit verdiyseniz ona birşey diyemem.
ayrıldıktan sonra ağlamış ve çok yalvarmış
demekki yüzüne söylenecek ve açıklama yapılacak kadar güçlü biri değilmiş
zorla onunla çıkmadın, olmamış ayrılmışsın. yüzüne gülüp arkasından kuyu kazman daha mı iyi olurdu onun için. ne yapmışşın, geleceği ile mi oynamışsın?
o yüzden başına gelenlerı buna bağlama,
belkıde farkına varamadığın birinin canını yakmış ve bunların bedelını ödüyorundur
can yakmak çok farklı bir olay bence
öyle sevgili olup, sonra ayrılmak can yakmak değildir.
ortada bundan daha öte nedenler olması lazım
hani şu patronun olan çocuk mu
3 ay arayla aynı konuyu açtığın birinde geçen yıl çıktık gibi yapıp diğerinde yeni çıkıyo gibi anlattığın
sonra da o konulara cvp vermediğin :)
önce şunlara açıklık getir de o sonraki iş :)
sizi ne ilgilendirir hanımefendi .. dedektif gibi kaç gündür peşimdesiniz yaa şaka mısınız :).. aynı anda bi kaç kişiyle de de beraber olurum. ayrılır tekrar da barışırım size hesap vermek durumunda değilim heralde.. açtığım konulara anlattığım kadarıyla fikriniz varsa cevap yazın yoksa susun rica ediyorum. konularımı sabote etmeyinn
sizi ne ilgilendirir hanımefendi .. dedektif gibi kaç gündür peşimdesiniz yaa şaka mısınız :).. aynı anda bi kaç kişiyle de de beraber olurum. ayrılır tekrar da barışırım size hesap vermek durumunda değilim heralde.. açtığım konulara anlattığım kadarıyla fikriniz varsa cevap yazın yoksa susun rica ediyorum. konularımı sabote etmeyinn
valla kusura bakmayın da konularınızda şaibe olunca, bunları açıklamayınca enayi yerine konuluyo gibi burdaki insanlar..
açığın da çıkınca hemen atarlan..
sabote etmek gibi bir derdim yok.. doğruları yazıyorum.. gerekeni yaptım.. by