aynen oyle sevgılı annecıgım ve parayı seven erkek kardesım ısın ıcınde..size parayi eksik veren aileniz yani öylemi
kira kontratlarini bulabilirseniz eft edilen paralarla ayni olmadigi anlasilirsa faiziyle size geri oderleraynen oyle sevgılı annecıgım ve parayı seven erkek kardesım ısın ıcınde..
ınsan annesınedemi guvenmeyecek.. annemden teslım alıyordum ılk yıllarda..neden kendiniz halletmiyorsunuz işlerinizi?
2009 ile 2019 arasında 10 yıl var.
hani olaylar üst üste geldi gibi bir durum yok.
10 yıl sizin kiranızın tahsilatını yapmışlar.
belki kiracınızı bile onlar bulmuştur.
hırsızlık yapmışlar ama siz de işinizi takip etmeliydiniz.
meblağ büyük değilse unutun gitsin
Sizin ilgilenmeniz lazımdı.iyi aksamlar. oncelıkle kısaca durumu yazıp sizden basına bu tarz birsey gelen, duyan varsa bilgi rica ederim.
babam 2009 yılında kazada vefat etti.etmeden önce aıle binamızdan bir katı uzerıme devretti. kaza ani oldugunda depresyondan zor cıktım. evlılık arıfemde gebelıgımı ogrenınce kiramı almak istedım.(biraz zor oldu annem vermek istemedi) aradan bu zamana dek annem yoluyla elden kiramı aldım. (ama hep eksık vermiş) son 1 yıl ıcın kız kardesım eft olarak yaptı..
eylul ayında annem felc gecırdı. boyle olunca kira vs dusunmedım. fakat gecenlerde esım vergı borcun varmı bir bakayım dedı.bende bak dedım.. baktıgımızda sok oldum..adıma odenen gecmiş yıllara ait vergılerle, aldıgım aylık kira bedelleri farklı cıktı. ve hemen kımseye demeden eft yapan kız kardesıme mesaj atıp bu ayki kirayı ben elden alıcam dedım. kiracıya gıttıgımde eylulde zam oldugunu soyledı. ve benım bundan haberım yoktu. bana zamsız olarak verılmıstı .
suan ortada erkek kardesımın bana yaptıgı gecmıs yıllara ait ev vergısi tutarıyla ,aynı olmayan kira bedeli gorunuyor.. ve eylul ayından beri zamlı olan meblağ bana eski meblağdan verıldiği goruluyor.
bu durumla karsılasan veya duyan varmıdır? ne yapmalıyım nasıl haklarımı alırım? bu sorunumu nasıl kolaylıkla çözerim.?
aıleden biri vefat edınce ve kardeslerden biride paragozse boyle olmuyor malesef.. dagılıyor aıle. helede anne hakcı değilse.Ne fark eder aileniz sonuçta . Benim erkek kardeşim böyle birşey yapsa güler geçerim. Hiç vermese bile gocunmam . Yeter ki canı sağolsun . Kardeşlerim canimdan ötedir. Böyle şeylerin hesabininin yapılması çok tuhaf geliyor bana. Aileniz sonuçta düşmanıniz değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?