hak yenmesi

ınsan annesınedemi guvenmeyecek.. annemden teslım alıyordum ılk yıllarda..

kendi üstünüze olan evin kirası için, zor oldu almam, annem vermek istemedi yazdınız.
durum böyleyse evet güvenmeyecek.
ayrıca 10 yıldır kiracının her şeyi ile onlar ilgileniyorsa, ki kiracı sözleşmelerinizi bile görmemişsiniz, angarya.... insanlar sizin paranızın muhasebeciliğini, evinizin memurluğunu yapmak zorunda değil.

belki kendilerine almadılar? atıyorum kombiyi değiştirmek gerekti. aidat ödenecekti bir şey bir şeydi... ama siz yokuş yapıyorsunuz yada vermek istemezseniz kıracı ile onlar yüz göz olacaktı diye böyle bir şey yaptılar.
bana 10 yıl kendi işinizi kendiniz görmüyor olmanız daha garip geldi açıkcası..

aıleden biri vefat edınce ve kardeslerden biride paragozse boyle olmuyor malesef.. dagılıyor aıle. helede anne hakcı değilse.

e anneniz sizin deyiminizle ‘hakcı’ da degil.
güvenmeseydiniz madem.
10 yıldır sizin yerinize ugrasıyorlar, onun masrafına sayın.

aıleden biri vefat edınce ve kardeslerden biride paragozse boyle olmuyor malesef.. dagılıyor aıle. helede anne hakcı değilse.
Hiçbir anne 100de 100 hakkaniyetli olamaz bence ve birçoğu da zaten haksızlık yaptığının farkında olmuyor. En nihayetinde anne de olsa bir beşer. Kul kusursuz olmaz. Ben sevdiklerimi kusurlarıyla seviyorum . Zaten sevdiklerinin kusurları insanın gözüne pek batmiyor. Bardağın ne tarafına baktiğinla ilgili.

En başından itibaren malınıza sahip çıkmadıysanız, şimdi ortalığı karıştırmak anlamsız olur.
Kiradaki evin masrafı,tadilatı çıkar durmadan, belki onlar düşünmüştür.
Artık geçmişi bırakın, bundan sonra kiracınıza
bir iban numarası verip,kirayı o hesaba yatırmasını ve gerekli durumlarda,sizinle
irtibata geçmesini söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…