Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

meraba kızlar benim operasyonum rahat geçti O kadar çok gerilmiştimki hiç bişi yokmuş allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Kıslar merhaba, folükül gelişimim çok iyi gidiyor. Endo da fena diiil. Solda oldukça çok yumurta elde edildi. Gelişimleride iyi. Sağda ise keyfine göre takılıyor yine :mymeka:
Cuma ultrason var sabah. Transfer gününü söyleyecek hoca. Sabah iğnelerine devam.
Haber özetleri budur opuyorumnanaktan
Alyadora kuzum seni burada görmek güzel. Kalbim seninle.
Esila bal kaşığım seninde keyfin iyidir işallah .
Dim histereskopin bugünmüş. Allah yardımcın olsun canım.
Gökser senin içinde herşey yolunda gider işallah.

nursatim maşallah yumoşlara hayırlısı ile az kaldı, Allah yardımcın olsun canım benim

meraba kızlar benim operasyonum rahat geçti O kadar çok gerilmiştimki hiç bişi yokmuş allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın

çok şükür canım, hadi geçmiş olsun, bundan sonrada herşey yolunda gitsin inşallah..

Selam kızlarr,
Bu soldaki yumoşlar çok rahatsız ediyo beni beeee. Sağda tıngırmıngır halen :mymeka:

Dimcim geçmiş olsun canım rahat geçmiş ne güzel.
Alyadora keyfin nasıl çiçeeeem?

slm kızlar... ne kadar uzun zaman oldu. giremedim bir türlü, aslında canımın derdine düştüm. ikizlerim 14 haftalık oldular sağlıklı gözüküyorlar yarın batu beye muayeneye gelcem.8.haftadan sonra kanamam başladı 20 gün hiç kalkmadan yattım allahım o kadar korktum ki ama sonunda bugünlerdeyiz.çok tatlılar allah isteyen herkese versin inşallah nursati seninde iyi haberlerini alcaz tüm dualarım seninle...

Kızlar allahın izniyle salı öğleye doğru aşılamam var. Herşey yolunda gidiyor. Dualarınız için minnettarım.
Jakieeeeee kuzum iyi olmana sevindim civcivlere iyi bak :CüvCüv:
opuyorumnanaktan

slm kızlar... ne kadar uzun zaman oldu. giremedim bir türlü, aslında canımın derdine düştüm. ikizlerim 14 haftalık oldular sağlıklı gözüküyorlar yarın batu beye muayeneye gelcem.8.haftadan sonra kanamam başladı 20 gün hiç kalkmadan yattım allahım o kadar korktum ki ama sonunda bugünlerdeyiz.çok tatlılar allah isteyen herkese versin inşallah nursati seninde iyi haberlerini alcaz tüm dualarım seninle...

canım iyi olmana sevindim, rabbim ikizlerini sana bağışlasın, kucağına lamayı nasip etsin inşallah.. :nazar:

Kızlar allahın izniyle salı öğleye doğru aşılamam var. Herşey yolunda gidiyor. Dualarınız için minnettarım.
opuyorumnanaktan

bebeeeeem,,,, maşallah az kaldı bütün kalbimle dua ediyorum inşallah kavuşacaksın bebeğine Allahın izniyle.. :Saruboceq:

DİM canım benim sende her zaman dualarımdasın rabbim tez zamanda senide kavuştursun bebişine :Saruboceq:

ESİLA canım bugün görüşemedik 16:05 te işim bitti ve eşimin işi olduğu için bekleyemedim kuzucuk:(((((((((((((((((((((((( inşallah herşey yolundadır

canım geçmiş olsun..iyi olmanıza sevindim. kanaman durdu sanırım. bende de var aynı şey ama benim içerde hematom:(((henüz geçmedi.sizin de baya olmuş. cinsiyetleriniz belli oldu mu?

opuyorumnanaktan

balbademim dualarımız seninle...hadi bakalım gelsin bebişler

ALYADORACIM canım sen nasılsın görüşmeyeli? evet o gün görüşemedik ama olsun başka zaman belki:))

Selam Kızlarrrrr
Doktoruma göre aşılamam başarılı geçti. Hayırlısıyla sonucu bekleyeceğim artık.
3 gün dinlendim yeterli oldumu bakalım :)
opuyorumnanaktan

nursati canım hayırlı olsun aşılaman, Allahın izniyle bebiş haberini alacağız inşallah (aminnnn)

esilacım nasıl olayım durumum aynı hala yatak istirahati, birde üzerine soğuk algınlığım vardı (hepinizden uzak olsun) hiç yataktan kalkamadım canım, bugün biraz daha iyiyim işte,, sen nasıl sın canım kanama geçtimi, tekrar kontrolün ne zaman?

canım geçmiş olsun..iyi olmanıza sevindim. kanaman durdu sanırım. bende de var aynı şey ama benim içerde hematom:(((henüz geçmedi.sizin de baya olmuş. cinsiyetleriniz belli oldu mu?

canım sanada geçmiş olsun benimde başlangıçda kanamam rahimdeydi hiç kalkmadan 20 gün yattım.cumartesi batu bey baktı rahimde kanama kalmamış.inşallah seninde en kısa zamanda geçer bolca dinlen.14 haftalık oldular biri kesin erkek diğeride%90 erkek dedi seninki belli oldumu.nursaticim büyük allahım sanada nasip eder inşallah sakın moralini bozma sakın erkenden test yapma gününü bekle tamam mı?alyadora inşallah seninde herşey yolundadır gelişmeler nasıl takip edemedim kusura bakma

nursatı ben artık sana taze anne olarak bakıyorum bitanem...inşallah içerde güzel şeyler oluyordur ve güzel haberlerini alırız...hep dualarımdasın
alyadoracım geçmiş olsun valla ben de artık iyiden merak etmeye başlamıştım seni...inş. herşey yoluna girer. tekrar kontrolum 15 gün sonra ama randevu günü ayarlamadım.
jakie canım senin drun batu bey mi?benim ki hakan hoca.ayy erkek bebişler geliyor desene..bizim bebişte erkek...aramızda 2,5 hfta falan var o zaman seninle. inş. benim de hematom geçer de (gerçi iyileşmeye başlamış dediler ama )normal kontrollere başlarız...

nursatı ben artık sana taze anne olarak bakıyorum bitanem...inşallah içerde güzel şeyler oluyordur ve güzel haberlerini alırız...hep dualarımdasın
alyadoracım geçmiş olsun valla ben de artık iyiden merak etmeye başlamıştım seni...inş. herşey yoluna girer. tekrar kontrolum 15 gün sonra ama randevu günü ayarlamadım.
jakie canım senin drun batu bey mi?benim ki hakan hoca.ayy erkek bebişler geliyor desene..bizim bebişte erkek...aramızda 2,5 hfta falan var o zaman seninle. inş. benim de hematom geçer de (gerçi iyileşmeye başlamış dediler ama )normal kontrollere başlarız...[/QUOTE

erkek yılı galiba 2010 etrafımdaki herkesin erkek bebeği olacak tebrik ederim. aslında batu beye ilk kez muayene oldum benimde doktorum hakan beydi ama ankarada olacağımız güne randevu bulamadık çok yoğunmuş bende farketmez diye Batu beye aldım.ikli testle ense kalınlıkları için geldik ikizlerde bu testler sonuç vermiyormuş ama ben içim rahat etsin diye yaptırmaya geldim.

canım sen sakarya da oturuyorsun galiba değil mi? farketmemişim...ne zamana kadar devam edeceksin buraya? git gel zor olmuyor mu?

selam kızlar bu hematom herkeste var galiba bende de vardı kızım sıkıca tutundu ama 31. haftada geldi cadı 15 gun kuvezde kaldık simdi evde Hakan hocaya el opturmeye getircem tesekkur icin allahım hepinize bu mutlulugu yasatsın ben ncinar bu arada adım degisti

ececim Allah analı babalı büyütsün, darısı başıma olsun inşallah..

Nursati umarım hayırlı sonuç alırsın, Bu kez her şey yolunda gider inşallah..

Esilacım seninle beşik kertmesi yapacaktık ama senin ki de oğlanmış. Kanki olur bizimkiler artık.

canım sen sakarya da oturuyorsun galiba değil mi? farketmemişim...ne zamana kadar devam edeceksin buraya? git gel zor olmuyor mu?

esilacım ailelerimiz ankarada biz eşimin işi nedeniyle sakaryada yaşıyoruz.zaten 3-4 haftada bir ankaraya geliyoruz kalacak yer problemimizde olmayınca.zaten ben 30.hafta izne çıkıp ankarada annemlerde kalcam doğuma kadar. doğumu başkentte planlayorum nedersiniz yenidoğan yoğun bakımı çok iyiymiş o yüzden

Selam Kızlarr,
ElifZeynepcim bende seni düşünüyordum bugün. Nasıl gidiyor hamilelik. Allahın izniyle nekadar kaldı? :nazar:

Ececim, Allah analı babalı büyütsün. :nazar: Bebeğine sağlıklı bir ömür dilerim.

Kızlar DıM den haber varmı?

Benim cephemden haber yok pek. Progestron iğneleri oluyorum ilaçlar ws. Testim 4 Kasım Çarşamba. Daha temkinliyim. Ogün gidip kan verecem. Heyecan varmı diye soruyorsanız bu sefer yok. Sadece endişe var biraz.
Alyadora, Jakie, Esila kıdemli elifzeynep tombikler opuyorumnanaktan
Dim, herşey yolundadır işallah.

Back
X