Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

esilacım ailelerimiz ankarada biz eşimin işi nedeniyle sakaryada yaşıyoruz.zaten 3-4 haftada bir ankaraya geliyoruz kalacak yer problemimizde olmayınca.zaten ben 30.hafta izne çıkıp ankarada annemlerde kalcam doğuma kadar. doğumu başkentte planlayorum nedersiniz yenidoğan yoğun bakımı çok iyiymiş o yüzden

canım ben mesada takip ettirdim suyum geldigi icin 31. haftada dogum yaptım apar topar zekai tahir buraka gittik 15 gun kuvezde kaldı canımm cok memnun kaldım iyi baktılar yavruma umarım bunları yasamazsın ama ihtimal olarak dusunmekte fayda var zamanında al yavrunu kucagına kuvezde gormeye dayanamıyor insanın yuregi

Son düzenleme:
ececim allah bağışlasınnn...çok sevindim. umarım bebişin ve senin sağlığın yerindedir...topiğimizin ilk bebişimi oldu....ayy çok sevindim.
sende de mi hematom vardı. nasıl ve ne zaman geçti hayatım merak ettim?

ececim allah bağışlasınnn...çok sevindim. umarım bebişin ve senin sağlığın yerindedir...topiğimizin ilk bebişimi oldu....ayy çok sevindim.
sende de mi hematom vardı. nasıl ve ne zaman geçti hayatım merak ettim?

evet canım hem de sakır sakır kanamam oldu 17 gun hastanede yattım 15. haftada gecti progestan kullandım doktorlar kesin dusecek dediler tek bi taraftan tutunuyodu prenses ama sıkı tutmus annesini simdi yanımda yatıyo Allah herkese bu mutlulugu yasatsın insallah

ECECıM maşallah prensesine Allah bağışlasın, hep sağlıklı sıhhatli olsun inşallah..

Sırada ELıFZEYNEP var dimi hadi canım darısı önce senin başına sonrada bizlere inşallah:))

NURSATıM canım 4 kasımdı dimi güzel haberi alacağımız gün, rabbim güzel gönlüne göre verecek inşallah, en taze annemiz sen olacaksın Allahın izniyle..

JAKıE ve tüm arakadaşlarım her zaman dualarımdasınız, rabbim hepimizinkini tamamına erdirir inşallah (AMıNNNNNNNNNNNNNNNN)

ESıLACIM sen nasılsın oğluşun nasıl, işe başlayabildin mi?

DıM seni merak ediyorum:((

meraba kızlar izinliydim nete giremedim İlaçlara bugün yada yarın başlatacaklar umarım Nursatı da bende umarım sizler gibi olumlu sonuç alırız Allahdan sizlerin tedavileriniz olumlu sonuçlandı O çok iyi moral oluyor Esila ,alyadora ,elifzeynep,jakie bebeklerinize iyi bakın Ececim kızının ismi ne allah analı babalı büyütsün

meraba kızlar izinliydim nete giremedim İlaçlara bugün yada yarın başlatacaklar umarım Nursatı da bende umarım sizler gibi olumlu sonuç alırız Allahdan sizlerin tedavileriniz olumlu sonuçlandı O çok iyi moral oluyor Esila ,alyadora ,elifzeynep,jakie bebeklerinize iyi bakın Ececim kızının ismi ne allah analı babalı büyütsün

amin canım ece zeynep kızımızın ismi Allahım sana ve burdaki herkese nasip etsin

ismi çok güzelmiş kendide bahtıda hep güzel olur inşallah benim yerime öp şekeri :)

selam kızlar nabersiniz geçen hafta izinliydim, nete giremedim hiç.. Hamileler her şey yolundadır umarım. Nursatinın bugün sonucu belli oluyor sanırım, inşallah hayırlı haber alırız. Ben 35. haftamdayım. Haftaya doğum iznim başlıyor inşallah..

kızlar merhaba
artık kk ya pek giremiyorum girsemde sırf bu topiğimiz için giriyorum:))
raporlu olduğum için annemlerin yanına geldim. dr hematom için geçmiş gibi ama sen yine de yatmaya ve ilaçlara devam dedi:((yatıyorum bakalım...18 haftamız bitti hayırlısıyla
dimcim sen ne yaptın tedaviyi.ne zmana başlıyorsun..
elifzeynepcim ben de seni göremeyince acaba bebiş sürpriz yapıp erken mi geldi diye düşünmeye başlamıştım...çok az kaldı ece zeynepten sonra ikinci bebişimiz geliyor inş....dim ve nursatıda ardımızdan gelirler dularımız sizinle..

ben ignelere başladım kısa protokolda kaç gün sürmüştü igneleriniz esila elifzeynep hatırlıyormusunuz Esila sen dikkat et kendini yorma zaman ne kadar çabuk geçiyor 18 hafta bile olmuş elifzeynep senin oğluşunun ismi bellimi ece zeynep ten sonra ikinci bebek olacak artık onada bebek demeyiz adıyla hitap ederiz Allah kurtarsın hayırlı dogumlar nasip etsin Nursatıyı çok merak ediyorum Dualarımızdasın Nursatı

canım adetin ikinci günü başladım ben de iğnelere..10 gün sürdü.11. gün çatlatma iğnesini vurmuştum.sanırım ptesiye gelmesi için opunun benim ki bi iki gün uzadı. 150 lik başlamıştık ilacı.
yaralama işlemi yapıldı mı hayatım sana da ben o işlemden sonra vazgeçmek istemiştim. sanırım canım çok tatlı:))

canım sen yaralamaya anestezi almadan girmiştim ben onu düşünemiyorum bile yaralama geçen ay yapıldı İlaç dozun çok azmış çok iyi inşallah benimde o kadar sürer bayrama sonucum hayırlısıyla belli olsun istiyorum Sagollasın

selam arkadaşlar ben bugün itibariyle doğum iznine ayrılıyorum. Sanırım evde bir süre internetim olamayacak. O yüzden belki bir süre görüşemiycez. Hepiniz kendinize iyi bakın, hamile arkadaşlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, Tedavide olan arkadaşlar da umarım bir an önce bebişlerine kavuşur...

Kızlar merhaba,
2. aşılamada fiyasko.
Aralık başı Tüp karar verdi hoca.
Biraz depresyon takılıyorum....

Nursatı herşeyde bir hayır vardır. Sakın moralini bozma Aralık ayında olur bizde onu kutlarız Benim üçüncü denemem hiç umudumu yitirmedim Zamanı var rabbim bizide sevindirecek er yada geç Allah sağlıkla sıhhatle versin Elifzeynep üçüncü tedavisinde hamile kalmıştı dün gibi bak bugün doğum iznine ayrılıyor Allah hepimize saglıklı bebekler nasip etsin Bu arada elifzeynep Allah kurtarsın kolay doğum olur inşallah bebeğine iyi bak o benim gibi pek çok kişinin umudu üçde tuttu

dimcim ne güzel yazmışsın dediğin gibi inşallah aralıkta kutlarız nursatının bebişini....senin ki de aralık başı gibi belli olacak sonuç demiii.inş. sırayla sizlerden de güzel haberler alırız.
elifzeynepcimmm senden ayrılmak zor olacak...sana soracak daha çok sorum vardı:)))inş. çok kolay bi doğumun olur, sağlıcakla alırsın bebişini kucağına..

Nursatim balım depresyon yok nolur, dim ne güzel yazmış dediği gibi inşallah aralıkta kutlarız, rabbim hayırlısı ne zamanza o zaman kısmet etin inşallah, dimcim tedavin hayırlı ve uğurlu olsun,, nursatimde sende inşallah biran önce meleklerinizin haberini alırsınız..
Elifzeynepcim Allah kurtarsın canım, bol bol dinlen artık bebişini sağlıcakla kolaylıkla al kucağına canım benim..

kızlar topiğimizi bulana kadar yoruldum valla:)))nerelere düşmüşüz..
dimcim ya seni merak ettim. sonucu ne zaman öğrenecez. inş güzel haberlerle dönersin..

meraba esila benimki arife günü belli olacak ama hiç ümidim yok adet belirtileri var Herşey yolunda gitmişti ama hiç sansım yok kabullendim bekliyorum

Back
X