Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudum canım bebek kızsa kromozom sonuçları net olmuyormuş yanı ben kesin kromozom bozuklugu yok diyemezmişim bebekte her tür ihtimali en ince ayrıntıya kadar araştırıyorum hayırlısı Allah dan
merhaba arkadaşlar,
geçen sene 15+3 hft iken gebeliğim sonlandırıldı ve 1 senedir tekrardan uğraşıyorum. 1 sene sonunda bir aşılama yaptırdım. tutmadı. 2.aşılama konusunda kararsızım. direk tüp bebeğe mi geçsem diyorum. dr 6 ay bekle aşılama tavsiye etmiyorum şansı az diye demişti. ama ben istedim. olmadı.
şimdi ankarada merkez araştırıyorum yıllık iznimde neyaptıracaksam yaptırayım diye. bana HŞ klinik ve aşamalar hakkında bilgi verirmisiniz.
histereskopi yapılırken acı hissettiniz mi?? ben bundan çok korkuyorum..10 gün sonra banada yapılacak,çok tedirginim..
histereskopiyi anestezi sonrası yapıyor. hiçbirşey hisssetmiyrsun,sonra 15 dk. içinde ayılıyorsun, biraz sancı oluyor ama regl sancısından bile hafif.
Allah kolaylıklar versin
kızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor iyisiniz inşallah :)))))
Sesssssssss :)))
Umudum Batu Hoca başka yere geçmiş. Hakan Hocayla yola devam sanırım. Haftasonu şu genetik için kan verecez. Hoca ne derse artık.
Benim yakada gelişmeler bu...
kızlar bende doktor araştırıyorum. hakan şatıroğlunu duyuyorum ama bir iki kişiden olumsuz şeyler duydum o yüzden gitmekte kararsızım siz ne dersiniz.