Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

umudum canım bebek kızsa kromozom sonuçları net olmuyormuş yanı ben kesin kromozom bozuklugu yok diyemezmişim bebekte her tür ihtimali en ince ayrıntıya kadar araştırıyorum hayırlısı Allah dan

merhaba kizlar bende hs klinikte tedavi gormustum temmuz ayinda dis gebelikle sonuclandi tedavim.gecmiste ne tedavi oldugumu hemsireye anlattim doktor bey sadece transfer esnasinda vardi ben pek memnun kalmadim transferden sonrada buz gibi odaya yatirdilar mapushane gibiydi hic ses soluk yoktu.sehir disindan gitmistim butun emeklerim bosa gitti cok yipratmisti o tedavi beni.umarim tedavideki arkadaslar mutlu sona ulasirlar.ben ulasamadim hala

umudum canım bebek kızsa kromozom sonuçları net olmuyormuş yanı ben kesin kromozom bozuklugu yok diyemezmişim bebekte her tür ihtimali en ince ayrıntıya kadar araştırıyorum hayırlısı Allah dan

sımdı anladım canım ben o boyutunu düsünmemıstım daha dogrusu bılmıyordum sımdı kısmetse ne zaman baslıyacaksın tekrar ben döndüm ankaradayım on günlüğüne belkı hocaya gıderım bılmıyorum her adet beklemek ıskence olsa da kendılıgınden kurtulsam ıkı üc günlük gecıkme bıle ınsallah dedırtıyor

merhaba arkadaşlar,
geçen sene 15+3 hft iken gebeliğim sonlandırıldı ve 1 senedir tekrardan uğraşıyorum. 1 sene sonunda bir aşılama yaptırdım. tutmadı. 2.aşılama konusunda kararsızım. direk tüp bebeğe mi geçsem diyorum. dr 6 ay bekle aşılama tavsiye etmiyorum şansı az diye demişti. ama ben istedim. olmadı.
şimdi ankarada merkez araştırıyorum yıllık iznimde neyaptıracaksam yaptırayım diye. bana HŞ klinik ve aşamalar hakkında bilgi verirmisiniz.

Aren , ben geçen yıl mayıs ayından beri Hakan Hocanın kontrolündeydim, bu yıl mayıs ayında bebeklerim olacağını öğrendim.
Hakan hoca son derece konusunda uzman,hasta psikolojisinden anlayan süper bir dr. ekibi de aynı niteliklerde, kesinlikle HŞ ye gitmeni tavsiye ederim.ama önceden yapılan tüm tetkilerini de götür, senin tüm yönlendirmeni yapıcakatır.

sevgiler

histereskopi yapılırken acı hissettiniz mi?? ben bundan çok korkuyorum..10 gün sonra banada yapılacak,çok tedirginim..

histereskopiyi anestezi sonrası yapıyor. hiçbirşey hisssetmiyrsun,sonra 15 dk. içinde ayılıyorsun, biraz sancı oluyor ama regl sancısından bile hafif.

Allah kolaylıklar versin

histereskopiyi anestezi sonrası yapıyor. hiçbirşey hisssetmiyrsun,sonra 15 dk. içinde ayılıyorsun, biraz sancı oluyor ama regl sancısından bile hafif.

Allah kolaylıklar versin

teşekkür ederim...sizin Hakan hocadan aldığınız müjdeyi umarım hepimiz alırız en kısa zamanda...sağlıkla alın miniklerinizi kucağınıza...:nazar:

kızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor iyisiniz inşallah :)))))

Sesssssssss :)))
Umudum Batu Hoca başka yere geçmiş. Hakan Hocayla yola devam sanırım. Haftasonu şu genetik için kan verecez. Hoca ne derse artık.

Benim yakada gelişmeler bu...

kızlar merhaba
artık pek takip edemiyorum neti. ama aklım hep sizlerle.neler yaptınız? benim oğlum pek yaramaz hiçbir şeye fırsat vermiyor. uykusu olmayan bi bebek. hangi aşamadasınız merak ettim. dularım hep sizinle..

meraba esila bu formdan kimler geldi geçti herkes sonunda amacına ulaştı ben hala buralarda oldugum için artık forma bile girmek istemiyorum Sonucda allah sabrımızı ölçüyor ama tüp bebek bölümünün demişbaşı olmak inan artık istemiyorum Benim çoktan tedavi olmam lazımdı ama sinir sistemim artık kaldırmıyor Farklı yerlerlede görüşmeye başladım Dört bebek kaybım var kaybın neden oldugunu kimse söyleyemiyor
Oğlunda sende çok sansılısınız anne olmanın kıymetini bilen bir annesi var Oğlunu benim için çok öp

Dim, tatlım karamsarlığa kapılma. Modun inip çıkıyor biliyorum ama yapmadığımız denemediğimiz birşey kaldımı?......Hayır...... Yaşamımızı ödünç bile verdik. Olacak birgün......

Genetik için kan verdik. Temmuz başında gelir sonuçlar. Hakan Hocayla sonuçları görüştükten sonra ne önerirse artık.....

Çok öpüyorum ve bırakma kendini

kızlar bende doktor araştırıyorum. hakan şatıroğlunu duyuyorum ama bir iki kişiden olumsuz şeyler duydum o yüzden gitmekte kararsızım siz ne dersiniz.

meraba Nursatı haklısın denemediğimiz birşey kalmadı Sabretmekten başka çaremiz yok kendine iyi bak , melek1971 ankara da gitmediğim doktor kalmamıştır Buna şu son aylarda İstanbul dada bir kaç yer daha ekledim Hakan Hoca en pozitif doktorlardan biri işinide düzgün yapıyor Daha önce tüp bebek yaptınmı bilmiyorum ama bu ikisi çok önemli doktor ne kadar senin sorularına cevap veriyor ne kadar senin piskolojine uygun davranıyor Bunları incele derim Sorun varsada bizler burdayız sana ankara dakı heryer hakkında bilgide verebilirim Tüp bebek bölümü demirbaşlarındanımdır

merhabalar bende bi kac hafta girmedim dönüp dolasip ayni seyler artik düsük nedir sebebi nedir okumaktan tüp bebek tedavi yöntemlerine doktor isimlerine varana kadar bogazima kadar doldum baska seyler yasamak görmek istiyorum esila ne sanslisin canim sana ve senin gibilere ne mutlu allah keyfinizi hic ama hic kacirmasin elbet vakit bulup acmazsin daha güzel mesguliyetmi var allahaskina bizde bir dogurup kacsak bi daha zor ugrariz forumlara ...

kızlar bende doktor araştırıyorum. hakan şatıroğlunu duyuyorum ama bir iki kişiden olumsuz şeyler duydum o yüzden gitmekte kararsızım siz ne dersiniz.

merhaba 1971 hakan hoca için nasıl bir olumsuzluk duydun bilmiyorum ancak gerçekten çok iyi ve benim bebegim 2 aylık çok mutluyum .denemeni tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum.ama sizlere mutlu haberi vermer isterim.önce allah sonra hakan hocanın sayesinde bebegimi kucagıma aldım.sizlerinde emekleriniz boşa çıkmasın inşallah.hepinize bol şanslar.

Kızlar selam napıyosunuz bakalım? görüyorum ki hep aynı konularmız devam etmekte, iki gün önce hakan şatıroğluna gittim kontrole, eşim artık utanıyotum şu merdivenleri çıkarken dedi yazık yaa, herkes takır takır hamile kaldı cıvıl cıvıl gitti
Darısı başımıza inşallah ne diym..:)

Bişiy duydum ben rahim phı çok önemliymiş gibi, bi kadından tabi doktora da sormayı unuttum, bu arada fsh 9. çıktı iyi bi değer heralde, gerçi tedavi öncesi 7 idi ama tutmamıştı işte , neyse kader ksımet

duydunuz mu bu konuda bişiy kızlar?olumunekankayizsmile

Back
X