Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

vent fsh 9 çıkması çok iyi iyi bir deger.benim 14 olunca hakan hoca ümitsiz konuşmuştu üzüldüm

bu siteye girip insan hem moral buluyor hem cesaret. yalnız olmadıgımızı ve bu konuda mücadele veren bir çok kişinin oldugunu görüyoruz.buranın demirbaşı olmak kötü olmasa gerek.

sesib tatlım ordamısın?
eşimin hareketliliğinde problem var
hakan şatıroğlunu önerirmisin?

monligt ben hakan beyden çok memnunum.en azından ne yapılabiliri net olarak yüzüne söyler.görüş derim

Dimmm Umudummm kızlar ses verinnnnn
17:30 Hakan Hocayla randevum var. Testlerin sonucu gelmiş. 3 ay atan adet bu sabah kendiliğinden oluverdi. :))) bu ne biçim iş anlamadım. Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim....

Merhaba arkadaşlar. Ben de Hakan Hocada iki tüp bebek denemesi yaşadım. Transfer aşamasına bile gelemedik. ıstersek üçüncüyü deniyebileceğimizi söyledi. Yaşım 45 benim artık zor yani. Doktor arayışım sırasında danışmıştım bu foruma aralık ayında. Başarısızlıklardan sonra bırakmıştım herşeyi. Bugün tekrar okudum başından sonuna tüm yazılanları. Nursatı yaklaşımın ne kadar güzel! Bundan sonra ben de buradayım.

Dimmm Umudummm kızlar ses verinnnnn
17:30 Hakan Hocayla randevum var. Testlerin sonucu gelmiş. 3 ay atan adet bu sabah kendiliğinden oluverdi. :))) bu ne biçim iş anlamadım. Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim....

canim sevin elbet insallah güzel sonuclarin geldi güzel haberlerinde gelecek hadi bakalim canim dualarim seninle :))))))

Merhaba arkadaşlar. Ben de Hakan Hocada iki tüp bebek denemesi yaşadım. Transfer aşamasına bile gelemedik. İstersek üçüncüyü deniyebileceğimizi söyledi. Yaşım 45 benim artık zor yani. Doktor arayışım sırasında danışmıştım bu foruma aralık ayında. Başarısızlıklardan sonra bırakmıştım herşeyi. Bugün tekrar okudum başından sonuna tüm yazılanları. Nursatı yaklaşımın ne kadar güzel! Bundan sonra ben de buradayım.

canim ben de 42 yasindayim ama artik tedavi defterini kapattim sayilir aralikta olmam lazimdi tekrar tedavi ertele ertele bitti esimde hicbir tepki hareket yok bizde üc tedavi ücüncüde gebelik elde ettik düstü birde iki ay önce yine kendiliginden kaldim galiba düsük oldu bu is olacak gibi degil allahtan duam kendiliginden olmasi nursati dim esila misra ve diger candan arkadaslar cok iyiler ben artik arkadaslardan iyi haber almak icin buraya giriyorum birde belki esim akli basina gelirde tedaviye yanasir diye neyse benim hikayemde bu hakan hoca dan bir deneme daha yapmak isterdim ama tek tarafli degil bunlar :(((

esencim foruma hoşgeldin. 10 yıllık savaşımın yarısı ağlamakla geçti. Umursamazlıklar paylaşımsızlıklar neler neler... Ama şimdiki aklım olsa ağlamazdım. Ben herşeyi fazlasıyla yapıyorum vicdanen rahatım. Olmazsada dünyanın sonu değil. Biz çocuksuzda anneyiz. (örnek bakınız güttüğümüz sürüler) :))))))))))) kendi adıma diyorum enazından.
:1hug:

Nursatı senin adına çok sevindim tedaviyi ne zaman düşünüyorsun , Umudum pes etmek yok benim eşiminde hiç umrunda degil bebek ona kalsa evlat edinir geçer herşeyi ben takip ediyorum Onun için degil kendim için bir bebek istiyorum Yanındayım arkadaşım ne zaman neye ihtiyaçın olursa beraber hallederiz Boşver kocaları onlar dünyaya kendilerini düşünmek için gelmişler:)) esen65 arkadaşım vazgeçmek yok

Dimcim tatlım iyimisin?
Hoca sorun yok derse başlarız hemen. Hatta yarın adetin 2. günü iğneler başlayabilir ama dedimya Hakan Hocanın testlerle ilgili vereceği bilgiye bağlı herşey. Cihan Hocada Kliniğe daimi dönmüş çok sevindim. Batu Bey gittiya enazından o olacak.

ben iyiyim canım sen nasılsın , çok sevindim tedavi yakın desene bende Ağustos da başlıyacam kan testlerini başkentte tekrar yaptırdım onlarda çıkmadı Haftaya Hakan Hoca dan görüşme randevusü alacam bende artık başlıyacam Bu sefer talihimiz degişecek inşallah umuduma ve esen e umut olacaz

Benim eşim de destek vermiyordu üstelik bebek olmasına karşıydı ama tüp bebek olayına girdikten sonra pratikte çok destek olmasa da benden daha da istekli artık neredeyse. "Olmazsa dünyanın sonu değil" diye düşünmek gerekiyor gerçekten.

Nursatı senin adına çok sevindim tedaviyi ne zaman düşünüyorsun , Umudum pes etmek yok benim eşiminde hiç umrunda degil bebek ona kalsa evlat edinir geçer herşeyi ben takip ediyorum Onun için degil kendim için bir bebek istiyorum Yanındayım arkadaşım ne zaman neye ihtiyaçın olursa beraber hallederiz Boşver kocaları onlar dünyaya kendilerini düşünmek için gelmişler:)) esen65 arkadaşım vazgeçmek yok

zaten sizler her yönden güc veriyorsunuz umarim doktora ilaca gerek kalmaz

umudum umarım hiçbirine gerek kalmaz bir sınav yaşıyoruz hepsi geçecek, Nursatı başladınmı tedaviye ne dedi Hakan Hoca birde hangi testleri yaptırdın, esen sen ne zaman tedaviye başlıyacaksın

Selam kızlar.
Durum şudur :)
Tahmin ettiğim gibi testlerde bir numara yok yani sorun yok. Sadece kan pıhtılaşmasında biraz yüksek dedi. Onuda iğneyle halledecekler. Yeni birşey yok diyecektim ki Salı günü benim demirbaş kist aspiresi var veeee histereskopiiiiiiiiii :(
Tedavi Ağustosta.
Ek olarak b1+b12 vitamin+folik asit+coraspirin+glucophage 850 lik devam
çantam ilaç çuvalına döndü. Bu vitaminler ne iğrenç kokuyor yaaa öfff

Back
X