Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimmm Umudummm kızlar ses verinnnnn
17:30 Hakan Hocayla randevum var. Testlerin sonucu gelmiş. 3 ay atan adet bu sabah kendiliğinden oluverdi. :))) bu ne biçim iş anlamadım. Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim....
Merhaba arkadaşlar. Ben de Hakan Hocada iki tüp bebek denemesi yaşadım. Transfer aşamasına bile gelemedik. İstersek üçüncüyü deniyebileceğimizi söyledi. Yaşım 45 benim artık zor yani. Doktor arayışım sırasında danışmıştım bu foruma aralık ayında. Başarısızlıklardan sonra bırakmıştım herşeyi. Bugün tekrar okudum başından sonuna tüm yazılanları. Nursatı yaklaşımın ne kadar güzel! Bundan sonra ben de buradayım.
Nursatı senin adına çok sevindim tedaviyi ne zaman düşünüyorsun , Umudum pes etmek yok benim eşiminde hiç umrunda degil bebek ona kalsa evlat edinir geçer herşeyi ben takip ediyorum Onun için degil kendim için bir bebek istiyorum Yanındayım arkadaşım ne zaman neye ihtiyaçın olursa beraber hallederiz Boşver kocaları onlar dünyaya kendilerini düşünmek için gelmişler:)) esen65 arkadaşım vazgeçmek yok