Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

meraba kızlar
esila nete giremedim cevapda yazamadım Keseyi gördüm degerlerim sanki ikiz gibiydi ama tek kese görüldü Hayırlısı birde kalbi atsa biraz rahatlıyacam senin degerlerin nasıldı Artışlar kaç kat olmuştu . Umudum acele etme bende o acele yüzünden geçen senemi berbat geçirdim insanın psikolojik olarak hazır olması gerek yoksa herşey dahada zor geçiyor
canım benim değerlerim fazla yüksek değildi tek gebelik olduğu belli idi. ikinci testte 265 civarı çıkmıştı. seni çok iyi anlıyorum şimdi sıra kalp sesini duymada. daha sonra düşmesin, iyi gelişsin erken doğmasın malesef tedirginlik ve korkular hiç bitmiyor.inş. o güzel seside duyarsın hayırlısıyla:)))

kalp atışını da duyacaksın inşallah öyle yapıyorum bende canım aceleye gerek yok hep koşturmakla oldu benim ve hep sonuç hayal kırıklığı bir üzüntüyü daha zor kaldırırım artık ne zaman hazırsam o zaman olacak
canım bence de kendini hazır hissetmek en önemli etken. çünkü hazır olmayınca çok zor gelir tedavi süreci..belli mi olur belki tedaviye gerek olmadan gelir bebişin.dualarımız seninle

canım benim değerlerim fazla yüksek değildi tek gebelik olduğu belli idi. ikinci testte 265 civarı çıkmıştı. seni çok iyi anlıyorum şimdi sıra kalp sesini duymada. daha sonra düşmesin, iyi gelişsin erken doğmasın malesef tedirginlik ve korkular hiç bitmiyor.inş. o güzel seside duyarsın hayırlısıyla:)))

canım bence de kendini hazır hissetmek en önemli etken. çünkü hazır olmayınca çok zor gelir tedavi süreci..belli mi olur belki tedaviye gerek olmadan gelir bebişin.dualarımız seninle

sağol canım iyiki varsınız insanın tanımadan bilmeden bu kadar dostu olması çok güzel içtenim ben ve sizlerinde içten olduğundan eminim hepinize sevgiler

DİM cim tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyacaksın her zaman dualarımdasın canım, rabbim yardımcın olsun çok güzel ve sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle..

canlarım nasılsınız çok uzun zaman oldu giremedim bir türlü nete.yaşasın yeni bi hamilemiz var dim çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin.nursaticim darısı sana inşallah.benimkiler 21 haftalık oldu iki oğlan demişlerdi ama biri kız çıktı.geçen hafta 3lü tarama yaptırdık bebeklerin birinde tarama pozitif çıktı.herkesle konuştum bu tarz testler ikizlerde doğru sonuç vermez dediler ama gelde içime anlat.düşünmemeye çalışıyorum.18inde medicanaya batuya gelcem detaylı ultrason için herşeyin hayırlısı.esila sen nasılsın?herşey yolundadır umarım.kız kardeşimde başladı tüp bebek tedavisine 1.başarısız oldu.2.ye başladılar hemen oda hşde yaptırıyo.onun içinde dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar lütfen.hepinizi kocaman öpüyuorum

DİM cim tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyacaksın her zaman dualarımdasın canım, rabbim yardımcın olsun çok güzel ve sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle..

çok teşekkür ederim alyadora sagollasın umarım seninde herşey yolundadır sende benim dualarımdasın burdakı aynı kaderi paylaştıgımız arkadaşlarımla allah hepimizin yardımcısı olsun

canlarım nasılsınız çok uzun zaman oldu giremedim bir türlü nete.yaşasın yeni bi hamilemiz var dim çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin.nursaticim darısı sana inşallah.benimkiler 21 haftalık oldu iki oğlan demişlerdi ama biri kız çıktı.geçen hafta 3lü tarama yaptırdık bebeklerin birinde tarama pozitif çıktı.herkesle konuştum bu tarz testler ikizlerde doğru sonuç vermez dediler ama gelde içime anlat.düşünmemeye çalışıyorum.18inde medicanaya batuya gelcem detaylı ultrason için herşeyin hayırlısı.esila sen nasılsın?herşey yolundadır umarım.kız kardeşimde başladı tüp bebek tedavisine 1.başarısız oldu.2.ye başladılar hemen oda hşde yaptırıyo.onun içinde dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar lütfen.hepinizi kocaman öpüyuorum

jakie çok sevindim bir kızın bir oğlun olacak ne güzel Allah tamamına erdirsin sagollasın darısı kız kardeşinin başına umarım oda kısa zamanda sonuca ulaşır

jakie canım ne güzel bi oğlan bi kız...allah tamamına erdirsin. bence de sen testlere çok takılma. çoğul gebeliklerde doğru sonuç vermiyor kaldı ki bazen tekil gebeliklşerde bile öyle..
inş. hş kardeşin için de şanlı gelir.oda bebişlerine kavuşur.
bizde iyiyiz çok şükür. hamilelikte sürekli problemler çıkıyor elbet ama napalım bunlarda tuzu biberi sanırım. ben de medicanaya detaylıya gittim batu bey baktı. iyi çıktı çok şükür. biz tek bebek için 350 verdik çoğul gebeliklerde nasıl bilmiyorum.

çok teşekkür ederim alyadora sagollasın umarım seninde herşey yolundadır sende benim dualarımdasın burdakı aynı kaderi paylaştıgımız arkadaşlarımla allah hepimizin yardımcısı olsun

canım hep yatıyorum işte, iki tane kızım olacak çok heyecanlıyım, geri kalanda herşey aynı:) benim ilk gittiğimde tek keseydi sonradan süpriz oldu bakalım senin nasıl olacak, değerlern tam ikiyemi katladı benim hep ikiden 60-70 artarak fazla katlamıştı:) 200 se 480 gibi
sağlıklı olsun yeterki, Allah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah

jakie canım biliyorsun kan testleri belirleyici değil ikizlerde, ama yapıyorlar HŞ de bende ikilimi yeni yaptırdım benim kan iyi ama ense kalınlıkları yüksek malesef:( ultrason daha önemli dr herşey yolunda diyorsa içini rahat tut biliyorum ne hissettiğini bende yaşıyorum aynı tedirginliği çünkü, en önelisi bizim için detaylı ultrason, inşallah onda herşey güzel çıkar canım benim, Allah ardımcımız olsun :Saruboceq:

canım hep yatıyorum işte, iki tane kızım olacak çok heyecanlıyım, geri kalanda herşey aynı:) benim ilk gittiğimde tek keseydi sonradan süpriz oldu bakalım senin nasıl olacak, değerlern tam ikiyemi katladı benim hep ikiden 60-70 artarak fazla katlamıştı:) 200 se 480 gibi
sağlıklı olsun yeterki, Allah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah[/QUOT

çok sevindim ne güzel annesi gibi çok güzel iki tane kızımız olacak desene allah tamamına erdirdir inşallah ne zor süreçler geçiriyoruz Benim ilk degerimden sonra hep 3 kat arttı. İşin aslı hep ya kalbi artmazsa korkuyorum Haklısın sağlıklı olsun yeter başka hiç bişi istemiyoruz

sağlıklı olsun yeterki, Allah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah[/QUOT

çok sevindim ne güzel annesi gibi çok güzel iki tane kızımız olacak desene allah tamamına erdirdir inşallah ne zor süreçler geçiriyoruz Benim ilk degerimden sonra hep 3 kat arttı. İşin aslı hep ya kalbi artmazsa korkuyorum Haklısın sağlıklı olsun yeter başka hiç bişi istemiyoruz

canım sen nasılsın nasıl oldun değerlerin iyi gidiyor değilmi

pardon üstte yazmışsın değerlerini benmde hep üçe katlamıştı sonra nedensiz şekilde düştü hayırlısı olsun kalp atışını da duyarsın inşallah

umudum kaç aylıkken düştüler bebeklerin bu süreçler ne kadar zor her dakika bişi olacak riski var Hayırlısı Allah dan diyoruz Seninde en kısa zamanda tekrar olacak bizler çok zor elde ettigimiz için bebeklerimiz çok sanslı iyi anneler olacagımızdan eminim Düşüklere neden bulamıyorlar demi bana öyle olmuştu Her düşük birbirinden bagımsızdır dediler Dualarımdasın en kısa zamanda iyi haberini bekliyorum

umudum kaç aylıkken düştüler bebeklerin bu süreçler ne kadar zor her dakika bişi olacak riski var Hayırlısı Allah dan diyoruz Seninde en kısa zamanda tekrar olacak bizler çok zor elde ettigimiz için bebeklerimiz çok sanslı iyi anneler olacagımızdan eminim Düşüklere neden bulamıyorlar demi bana öyle olmuştu Her düşük birbirinden bagımsızdır dediler Dualarımdasın en kısa zamanda iyi haberini bekliyorum

altı haftalıktı kalp atışalrına bakılacaktı düşürdüm benimde hep üçe katlıyordu seninki öyle olmayacak inşallah:nazar: merak etme benimde dualarım seninle

selam arkadaşlar ben 4 aralıkta doğum yaptım. oğlum ve ben çok şükür iyiyiz Allah hepinize nasip etsin inşallah...

amannnnda kimler gelmişşşş. çiçeği burnunda güzel annemiz gelmiş...allah bağışlasın oğluşunu...kokladın demek yaramazı sonunda:))
senin vaktin belki olmaz ama bi daha girebilirsen anlatsana doğumu nerde ve nasıl yaptırdın?nasıl geçti ve oğluşun nasıl bi bebek.ismini ne koydunuz...
allah analı babalı büyütsün canım benim...bizim yerimizede kokla bebişi...:nazar::nazar::nazar:

Merhaba,
ben tüp bebek denemesine yeni giricem, yaşım da fsh değerlerim de uygun değil aslında. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi kısırlık merkezi %20-25 şansla tüp bebek deneyelim dedi. Şu konuda görüşlerinizi rica ediyorum. Hastane koşullarıyla mı sürdürmeliyim, ben de Hakan Şatıroğlu'na başvurmalıyım? Ne dersiniz?

Merhaba,
ben tüp bebek denemesine yeni giricem, yaşım da fsh değerlerim de uygun değil aslında. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi kısırlık merkezi %20-25 şansla tüp bebek deneyelim dedi. Şu konuda görüşlerinizi rica ediyorum. Hastane koşullarıyla mı sürdürmeliyim, ben de Hakan Şatıroğlu'na başvurmalıyım? Ne dersiniz?

canım kaç yaşındasın bende büyüğüm 41 yaş ama tedavi oluyorum hastanede hakan hoca bakıyırsa oraya git ama değilse hş ye git bence doğru yerdesin

selam arkadaşlar ben 4 aralıkta doğum yaptım. oğlum ve ben çok şükür iyiyiz Allah hepinize nasip etsin inşallah...

oyy oyyy oyyyy hoşgeldin bitanem a.s.
ilk annemiz çok şükür kavuştu oğluşuna :emir_bebek:
darısı bizim gibi bekleyenlere, sağlıcakla ve vaktinde gelsin hepimizinki de inşallah.. :Saruboceq:
canım oğluşun ve senin iyi olmana çok sevindim, rabbim sizi korusun :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X