Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

canım ibrahim saraçoğlunun sitesinde bu şekilde yazıyor hamile kalmaya yardımcı oluyormuş alternatif tıp topiklerinde de bu konu ile ilgili yazılar var ben yapmayı düşünüyorum ama ne zaman başlamak gerekiyor adetin ilk günümü onu bilemiyorum araştırıyorum bulunca yazarım.

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
tesekkürler bunu daha önce okumustum ama yapmadim soganin ben faydasini görmüstüm son tedavimden önce

selam kızlar gecen yıl 16 subatta aldım mujdeyi Hakan hocadan hala telefondaki sesi kulaklarımda kanamalı bi surec gecirdik 3 ay yattım sonraki 3 ayda cadı kızım geldi 31 haftalık dogdu iyi ama cok ıyı 2. asılamada hamile kaldım bu da kızım Hakan hocaya minnettarım elinden gelenin en ıyısını gercekten yapıyo bu da cadı kızım
.jpg

Son düzenleme:
çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün darısı başımıza bende amacıma ulaşırsam bebegimin resmini ekleyecem nasıl güzel bir motivasyon oldu

selam kizlar nasilsiniz ben sogan kürü yapiyorum ama simsiyah akinti geliyor yapaniniz varmi daha önce olmamisti

umudum ben öyle bir şey yaşamadım ama miyon kist varsa ,akıntı olur diyordu web sayfasında

Selam kızlar

umudum; sen soğan kürü deniyorsunda soğanın antibiyotik özelliği var diye biliyorum. ış yapacam derken başka şeylere zarar vermeyesin!!!!!
Geçen ay klinikte soğan kürüyle ilaçları kullanan birisinin tedavisi iptal edilmiş.

Bu arada patoloji temiz çıkmış. ıyi bir sorun tespit edilmedi. Kötü "neden" bulunamadı.

Dim cim keyfin nasıl? toparlandınmı biraz daha? yoksa raid alıp geleyimmi fısssfısa :)))

Meraba Nursatı gözün aydın temiz çıkmış benimkide temiz çıkmıştı . Bugün bir genetikçiyle görüştümde bakılan şeyler belli başlı diyor 50 bin tane gen var hepsine bakılmıyor bişi varsada şuandakı tıp ançak bu kadarını bilebiliyor diyor .Bende hala adet düzenlizliği ve buna bağlı kist var Umarım kürtajdan sonra sen bunları yaşamazsın Sen gel bana raid inan ihtiyacım var Progesteronlar beni çok gerdi Bebekten vazgeçtim dinlenecektim ona bile rahatlık vermedi Sende pıhtılaşma sorunu varmıydı Genetik test yapılmışmıydı

Ben ilk adeti Mayıs başı bekliyorum. Kurdela kesecem :)))))))))))
Bunun dışında hocanın benden istediği kan testleri var. Genetik testleride içeriyor sanırım. Mayıs sonu gibi halledeceğim onları.
Kanla ilgili herhangi bir sorun yok bende. Yada ben öyle zannediyorum.
Bende göğüs ağrılarından şikayetçiyim. Bazen akıyor. Çok üzülüyorum. Prolaktin tavan....

muhtemelen pıhtılaşmaya bakılacaktır Bebek gelişiminin durmasını ona baglıyorlar İlaç miktarı ayarlanırsa sorun kalmıyormuş. Çok geçmiş olsun prolaktin olayı kötü olmuş zaten insan unutmak istiyor yaşadıklarını keşke hatırlatacak bişiler olmasa

Selam kızlar

umudum; sen soğan kürü deniyorsunda soğanın antibiyotik özelliği var diye biliyorum. İş yapacam derken başka şeylere zarar vermeyesin!!!!!
Geçen ay klinikte soğan kürüyle ilaçları kullanan birisinin tedavisi iptal edilmiş.

Bu arada patoloji temiz çıkmış. İyi bir sorun tespit edilmedi. Kötü "neden" bulunamadı.

Dim cim keyfin nasıl? toparlandınmı biraz daha? yoksa raid alıp geleyimmi fısssfısa :)))

canim ben gecen seneki hakan hocada tedavim öncesi sogan kürü yaptim ve kistim kücüldü daha sonra hakan hoca poliplerimi temizlemisti ve histeroskopi yapti birde su yaralama denen sey onlarin neticesinde hamile kalmistim artik bilmiyorum o zaman bir sey olmamisti o yüzden tekrar kullanayim dedim senoin patolojinede cok sevindim neden yoksa bebis geliyor artik insallah kendine iyi bak :1hug:

Kızlar ben ne zamandır girmiyodum , özledim sizleri, nasılsınız keyifleriniz iyidir umarım;
Ben kendimi toparlamaya, kafamdan bazı negatif düşünceleri atma evresindeyim ,Allah yardımcımız olsun hepimizin

Size bi sorum olcak kızlar hazır girmişken , başarısız tedavim sonucundaki reglim çok kısa ve az ve ayrıca sancılı geçti neyse sonrasında ise bu ay boyunca hep kahverengi akıntım oldu , 22. günümdeyim hala kahverengi lekem var , çok sinir bozucu heralde regl olucaz gene ne dersiniz? ne gıcık iş yaauuww

Kızlar ben yumurta takibine başladım hakan da şimdi bakalım noolcak, keşke normal yoldan olsa hepimizin be :kedi:

Kahve falımda hep nazar çıktı bu arada hee :nazar::nazar:

Back
X