Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

canlarım çoktandır giremedim bebişin uykusu çok az..biraz karamsar gördüm sizleri. ben allahın izniyle hepinizin anne olacağına eminim. ama daha zamanı var. ben de hiç anne olamayacak gibi hissediyordum ama çok şükür rabbim verdi. hep dualarıdasınız.

güle güle büyüt bebişini canım, darısı başımıza.

selam arkadaşlar..bende hakan hocanın hastasıyım..benden histereskopi istedi..aranızda daha önce bu işlemi yaptıran varmı??

Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar,,
1 senedir Hakan beyin hastasıyım, tiroid ve antikor sorunum vardı yumurta sayım fazlaydı, herşeyi yoluna soktu, ve şimdi ikiz bebek bekliyorum. Hakan beyin hastası iseniz ona güvenin, Onun güleryüzü, samimiyeti ve yaklaşımıyla,desteğiyle tüm zorlukları aştım, tabiki Allahın izniyle.

Allah herkesin yolunu açık etsin..

sevgiler

ahh ne güzel..Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi..bendede troid problem var,ilk kez geçen ay gittim hakan hocaya..bende ona çok güveniyorum..umarım herşey yolunda gider..

ahh ne güzel..Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi..bendede troid problem var,ilk kez geçen ay gittim hakan hocaya..bende ona çok güveniyorum..umarım herşey yolunda gider..

Bana da mart ayında histereskopi yaptı, yani rahmime 2 çizgi şeklinde lazerle yarık açtı, bu çok fazla denenmiş bir yöntem değilmiş, embriyoların rahime rahatça tutunabilmeleri için , 3. ve 5.gün transfer yapıldı.yumurta toplama işleminden hemen sonra ilaç takviyesine başlanmıştı ve hala ilaçlar devam ediyor 12.haftaya kadar. hakan hocanın ekibinin tamamının çok özel olduğunu düşünüyorum. ben hakan hocayı sadece transferlerde gördüm ta ki bu cumartesiye kadar,

Allah sabırlar versin herkese,

sevgiler

Bana da mart ayında histereskopi yaptı, yani rahmime 2 çizgi şeklinde lazerle yarık açtı, bu çok fazla denenmiş bir yöntem değilmiş, embriyoların rahime rahatça tutunabilmeleri için , 3. ve 5.gün transfer yapıldı.yumurta toplama işleminden hemen sonra ilaç takviyesine başlanmıştı ve hala ilaçlar devam ediyor 12.haftaya kadar. hakan hocanın ekibinin tamamının çok özel olduğunu düşünüyorum. ben hakan hocayı sadece transferlerde gördüm ta ki bu cumartesiye kadar,

Allah sabırlar versin herkese,

sevgiler

histereskopi yapılırken acı hissettiniz mi?? ben bundan çok korkuyorum..10 gün sonra banada yapılacak,çok tedirginim..

histereskopi yapılırken acı hissettiniz mi?? ben bundan çok korkuyorum..10 gün sonra banada yapılacak,çok tedirginim..

merhaba zeynep,ben de hakan hocanın hastasıyım bana da mart ayında histereskopi yaptı.korkmana gerek yok canım zaten genel anesteziyle yapıyorlar hiçbişey hissetmiyosun fakat uyandığında biraz ağrı oluyo,ağrı kesici iğne yapıyorlar,sonrasında da kanama oluyo biraz,birkaç gün sürüyor.antibiyotik kullanıyorsun 5 gün kadar.

merhaba zeynep,ben de hakan hocanın hastasıyım bana da mart ayında histereskopi yaptı.korkmana gerek yok canım zaten genel anesteziyle yapıyorlar hiçbişey hissetmiyosun fakat uyandığında biraz ağrı oluyo,ağrı kesici iğne yapıyorlar,sonrasında da kanama oluyo biraz,birkaç gün sürüyor.antibiyotik kullanıyorsun 5 gün kadar.

selam sinos teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..içim rahatladı..sen şimdi ne aşamadasın peki??

selam sinos teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..içim rahatladı..sen şimdi ne aşamadasın peki??

tekrar merhaba, evimde internet olmadığı için işyerinden girebiliyorum ben sadece canım az önce gördüm sorunu.
arkadaşım ben aslında nisan mayıs gibi ikinci denemeyi düşünüyordum fakat histereskopi sonrası çekilen rahim filmim ve hormonlarımda Allah'a şükür sorun olmadığından hoca bir süre kendi haline bırakmayı önerdi,bekliyoruz bakalım Rabbim çok büyük,hayırlısını nasip eylesin hepimiz için..

Diiim Umudum kızlar ses verin :))
2 ay oldu balon oldum. Dayanamadım ve farlutala başladım. Yapacak birşey yok

Tedavi aşamasında olan yeni arkadaşlara umut sabır ve kolaylık diliyorum...

meraba kızlar Nursatı dikkat et fartual dan sonra ben adet düzeligi ve kist oluşumu oldu Ocak dan bu tarafa hala toparlayamadım. Bir daha kürtaj olmayacam büyük söylemeyim ama düşük yapmak bundan kolaydı bir ayda toparlamıştım .Birde bebeğin kromozom sonuçları bize temiz denilmişti Bebek erkekse ançak bundan emin olunabilinirmiş kız bebeklerde anneyle karışabiliyormuş Son sıralar bütün genetikçileri dolaştımda Bebeğinin cinsiyetini ögren arkadaşım benimki kızmış , umarım bu yaşadıklarımızı kimse yaşamadan bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz arkadaşlarım

merhaba arkadaşlar,
geçen sene 15+3 hft iken gebeliğim sonlandırıldı ve 1 senedir tekrardan uğraşıyorum. 1 sene sonunda bir aşılama yaptırdım. tutmadı. 2.aşılama konusunda kararsızım. direk tüp bebeğe mi geçsem diyorum. dr 6 ay bekle aşılama tavsiye etmiyorum şansı az diye demişti. ama ben istedim. olmadı.
şimdi ankarada merkez araştırıyorum yıllık iznimde neyaptıracaksam yaptırayım diye. bana HŞ klinik ve aşamalar hakkında bilgi verirmisiniz.

Dimcim, solda kisti hissediyorum ya. Şu sıralar kimseyi göresim yok valla aspire ettirmemek için farlutal aldım. Düzenide salla gitsin napim. Prolaktin tavan. Dostinex aldım 8 li ama 2 tablet kullanacağım. Onunda etkisi var gecikmede.
Patalojiden bahsetmişsinde peşini bıraktım artık....
Ruhsal olarakta seninkiler bana geldi raid i kap gel valla. Sürekli kalbimin acıdığını hissediyorum.

Dostinex almışsın çok sorun olmaz ozaman kist olsa bile erir haklısın bende kaç ay bebeğimin cinsiyetini merak etmeme ragmen sormamıştım Şimdilerde toparladım galiba adetle beraber hormonlarım düzelince sinirlerimde normalleşti gibi allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar,
geçen sene 15+3 hft iken gebeliğim sonlandırıldı ve 1 senedir tekrardan uğraşıyorum. 1 sene sonunda bir aşılama yaptırdım. tutmadı. 2.aşılama konusunda kararsızım. direk tüp bebeğe mi geçsem diyorum. dr 6 ay bekle aşılama tavsiye etmiyorum şansı az diye demişti. ama ben istedim. olmadı.
şimdi ankarada merkez araştırıyorum yıllık iznimde neyaptıracaksam yaptırayım diye. bana HŞ klinik ve aşamalar hakkında bilgi verirmisiniz.

selam aren...bende aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım ve tutmadı..5 ay bekledim ve bi arkadaşımın tavsiyesiyle HŞ Kliniğe gittim..benden ve eşimden genetik tahlilleri ve hormon tahllleri istediler bide rahim yapısında bozukluk vardı bunun içinde 10 gün sonra tekrar gidip hestereskopi yaptırcam...Ben hatayda yaşıyorum ve burda boş yere oyalanmışım diye düşünüyorum..hiç zaman kaybetme bence biran önce git hakan hocaya..Çok samimi ve sıcak bi klinik..Bu arada aşılamanın şansı çok düşük bence artık aşılama yaptırma,bu sadece zaman kaybı olur..

Diiim Umudum kızlar ses verin :))
2 ay oldu balon oldum. Dayanamadım ve farlutala başladım. Yapacak birşey yok

Tedavi aşamasında olan yeni arkadaşlara umut sabır ve kolaylık diliyorum...

canim burdayim yeni gördüm mesajini hoca ne diyor adet söktürücü birsey veremiyormu insallah hemen düzelirsin moralini saglam tut lütfen basaracagiz bizde inaniyorum yeni baslayan arkadaslara bende kolaylik sabir ve bol moral diliyorum herseyin basi pozitif düsünce zemuszemus:teselli::1hug:

meraba kızlar Nursatı dikkat et fartual dan sonra ben adet düzeligi ve kist oluşumu oldu Ocak dan bu tarafa hala toparlayamadım. Bir daha kürtaj olmayacam büyük söylemeyim ama düşük yapmak bundan kolaydı bir ayda toparlamıştım .Birde bebeğin kromozom sonuçları bize temiz denilmişti Bebek erkekse ançak bundan emin olunabilinirmiş kız bebeklerde anneyle karışabiliyormuş Son sıralar bütün genetikçileri dolaştımda Bebeğinin cinsiyetini ögren arkadaşım benimki kızmış , umarım bu yaşadıklarımızı kimse yaşamadan bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz arkadaşlarım
canim ya kaybin acisini artirmaktan baska neye yararki cinsiyetini ögrenmek allah saglam sagliklisina hepimizi dileyen herkesi kavusturur insallah :1hug:

Back
X