dediğin gibi aslında tüm bu hormonların bizlere bünyelere göre değisse de çok yan etkisi var, kimse bunları anlatma gereği duymuyor, mecburen kullanılıyor ama en az zarar verecek olanlar kullanılmalı herhalde.. dondurulmuşlarla denemek tabii bu uzun tedavilere göre herhalde daha kolaydır, birincide tutmazsa demek istemiyorum ama tutmazsa dondurulmuşlarla denemek için de mi 2-3 ay beklemek gerekiyor? buarada senin kaçıncı denemen? suan bekleme aşamasında mısın?
3300 dediler bize canım raporla..ilaçlar da 1000 o da raporla.. hatta ilaçları ordan aldık karsıdaki eczaneden..
Flavius, inan okurken heyecanlandım, çok şey atlatmışsın, geçmiş olsun.. şimdi iyi olmana hele de hamile olmana çok sevindim.. hem de ikiz, Allah sağlıkla kucağına almayı, onları öpüp koklamayı nasip etsin..senin gibi bu yolda azimle ilerleyen ve azimle başaran arkadaşları okumak tabii ki bizlere de umut oluyor.. sağlıkla kal.. arada bize yaz da umudumuzu kaybettiğimiz zamnlarda moral ver bize, bebişlere de iyi baaakk:)
burcunnn gonal f'leri de eşim yapıyor bana, ama bu konuda bayağı maceram oldu, olmaya da devam ediyor:)gonal-f hakkında diye bir başlık açmıştım orda arkadaşların da fikirleri, bana destekleri var, ordan da okuyabilirsin, senin de tedavin hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?