- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Dogru bulmuyorum bu tür hakaretlerihiç bir hakâret göremedim demek sen bizim duyduğumuz hakâretleri görsen intihar edersin o derece yani![]()
Asla istemiyorum ama bir taraftan kötü insan ilan edilmeye çalışılıyorum çünkü bir kere barışmak istedi kabul etmedimEzdiler değil ezdiriyorsunuz, haksızlık yapıldığında alttan alan taraf oluyorsunuzdur, affetmek istemiyorsanız affetmezsiniz, bunun için sizi kimsenin zorlamasına izin vermeyin.
Hayır sadece bir kere evime gelmek istedi oda özürdilemek için değil akrabamız bizdeydi onun içinkadın özür diledi mi?
eee o zaman? kadın af dilememiş ki affedilir mi diye niye soruyosunuz?Hayır sadece bir kere evime gelmek istedi oda özürdilemek için değil akrabamız bizdeydi onun için
Çünkü bana manevi baskı yapılıyor karşılaştığınız yerde konuşun diye.eee o zaman? kadın af dilememiş ki affedilir mi diye niye soruyosunuz?
ve siz tek kelime etmediniz öyle mi?Sokak kadını tabirinde bişey dedi.
Ben iade ettim ona sözlerini. Eşim kayınbabam kaynım üzüldüğü için istersen barış diyor ama ben evime sokmak istemiyorum böyle bir insanı çünkü affedersen yine yaparve siz tek kelime etmediniz öyle mi?
ve eşiniz affet mi diyor neyin kafasını yaşıyormuş acaba![]()
Kabul edip etmemek, affedip affetmemek size kalmış, bu konu için demiyorum genel olarak şunu yapmazsam, söylemezsem kötü ilan edilirim fikrinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin, hayatta her zaman herkes tarafından iyi insan olarak nitelendirilmeyebiliriz, tavrımız, kararlarımız başkalarına ters gelebilir ama bizi biz yapan karakterimiz ve kendi doğrularımızdır, sırf görümce, eş, kayınvalide sizi iyi biri olarak nitelendirsin diye kendinizden ödün vermeyin ve kendinizi ezik diye tabir etmeyin, ben eziğim dedikçe ezeniniz çok olur.Asla istemiyorum ama bir taraftan kötü insan ilan edilmeye çalışılıyorum çünkü bir kere barışmak istedi kabul etmedim
İyi ama sizin üzülmenizi hiç kimse takmıyor kiBen iade ettim ona sözlerini. Eşim kayınbabam kaynım üzüldüğü için istersen barış diyor ama ben evime sokmak istemiyorum böyle bir insanı çünkü affedersen yine yapar
Burda eşim ile açtıgım konuda sizin sözleriniz beni derinden etkiledi ve uyandım diyelim belkide bazı şeyleri duymaya ihtiyacım vardır kimsem yok konuşabileceğim bende daha güçlü hissediyorum kendimi buraya yazdıgımdan beri ve bu konudada ısrarlıyım asla affetmek istemiyorum bıktım bu tür insanlardan haklısınız huyumu alıp daha fazla üzerime geliyorlar maalesef dahada değişmem lazım teşekkür ederimKabul edip etmemek, affedip affetmemek size kalmış, bu konu için demiyorum genel olarak şunu yapmazsam, söylemezsem kötü ilan edilirim fikrinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin, hayatta her zaman herkes tarafından iyi insan olarak nitelendirilmeyebiliriz, tavrımız, kararlarımız başkalarına ters gelebilir ama bizi biz yapan karakterimiz ve kendi doğrularımızdır, sırf görümce, eş, kayınvalide sizi iyi biri olarak nitelendirsin diye kendinizden ödün vermeyin ve kendinizi ezik diye tabir etmeyin, ben eziğim dedikçe ezeniniz çok olur.
Yok kötü ilan edilmek değilde onun bütün günahını ben alıyormuşum o evime gelmek istedi ben kabul etmedim ya dinen suçlu ben oluyor muşum büyükmüşüm falan filanİyi ama sizin üzülmenizi hiç kimse takmıyor ki
yok kp üzülmüş yok kayın üzülmüş ama ortadaki lafa kimse kalkıp bir şey demiyor
allah aşkınıza daha da ezilmeyin çekin restinizi ne kadar korkuyorsunuz kötü ilan edilmekten![]()
Aynen böyle düşünüyorum hatta özrüde kendine kalsın.Affetmezdim zaten ortada bir özür yok.
Madem örf ve adeti kullanıyorlar o küçük ve hatalı olduğu için ilk adımı o atsın.
Yerli yerince bir özür dilenirse affedersiniz.
Onun dışında yüzüne bakılmaya değmez.
İyi ama evinize gezmeye gelmek istemiş tüm aileyi toplayıp hepsinin önünde özür dilemek için değil kiYok kötü ilan edilmek değilde onun bütün günahını ben alıyormuşum o evime gelmek istedi ben kabul etmedim ya dinen suçlu ben oluyor muşum büyükmüşüm falan filan
Ben size baktığımda, yani mecazen baktığımda, konularınız yorumlarınızı okudukça aklımda oluşan profil, çevresi tarafından kötü kız ilan edilmemek için evlenmiş ama yine sırf kötü ilan edilmemek için eşi, eşinin ailesi tarafından sindirilmiş bir kadın, herkesle iyi olabilmek, iyi biri denmek için alttan alan, bir arada olmaktan bile hoşlanmadığınız eşinizden ayrılamayan çünkü evliliği bitiren kadın kötüdür düşüncesiyle bastırılmış bir kadın görüyorum, muhtemelen kendi karakterinizi, ne istediğinizi anlamaya da 30'unuzdan itibaren başladınız.Burda eşim ile açtıgım konuda sizin sözleriniz beni derinden etkiledi ve uyandım diyelim belkide bazı şeyleri duymaya ihtiyacım vardır kimsem yok konuşabileceğim bende daha güçlü hissediyorum kendimi buraya yazdıgımdan beri ve bu konudada ısrarlıyım asla affetmek istemiyorum bıktım bu tür insanlardan haklısınız huyumu alıp daha fazla üzerime geliyorlar maalesef dahada değişmem lazım teşekkür ederim