Hakaret affedilir mi ?

Ben size baktığımda, yani mecazen baktığımda, konularınız yorumlarınızı okudukça aklımda oluşan profil, çevresi tarafından kötü kız ilan edilmemek için evlenmiş ama yine sırf kötü ilan edilmemek için eşi, eşinin ailesi tarafından sindirilmiş bir kadın, herkesle iyi olabilmek, iyi biri denmek için alttan alan, bir arada olmaktan bile hoşlanmadığınız eşinizden ayrılamayan çünkü evliliği bitiren kadın kötüdür düşüncesiyle bastırılmış bir kadın görüyorum, muhtemelen kendi karakterinizi, ne istediğinizi anlamaya da 30'unuzdan itibaren başladınız.

Yaşamak istediğiniz hayatla, dayatılan hayatınız arasında sıkışmışsınız çıkış yolu arıyorsunuz, ben yerinizde olsam ne yapar yapar kendimi geliştiririm, kurssa kurs, açıktan eğitimse açıktan eğitim, bir meslek edinir gerekirse ortalığı yıkar çalışırım, sonrası çorap söküğü gibi gelecek siz bile anlamayacaksınız.
Her harfinize katılıyorum sadece evliliğini bitirmeme sebebim çocuklarım ile ortada kalmak beni çok iyi anlamışsınız gerçekten minnettarım bebegim daha küçük o anaokuluna başladığında bende çalışmak istiyorum bırakacak kimsem yok güvenemiyorum kimseye evet bu evlilikte ben asla ben olamadım okadar güzel söylediniz ki sıkıştım kaldım ne eşime karşı bir aşk var nede hayata karşı bir bagım sadece yaşıyorum

Eşiniz ne demiş, görümceniz ne demiş, sizi ne ilan ettikleri de önemli değil. Size o lafı eden üstüne özür bile dilememis eltiyle görüşmek zorunda değilsiniz.

Elti kim yahu?

Olayı dine getirdiklerinde de sevabı günahı bana, derdini siz niye çekiyorsunuz diye cevap verebilirsiniz. Kendi sevaplarına günahlarına baksınlar.

ablacım herkesin dini kendine , sanki islamın tüm emrettiklerini yapıyor muyuz hayır? burada eltinizi anlatmanız bile dedikoduya girer dinen günah. Barışıp 7/24 birbirniz arkasından sallamaktan sa , adam gibi araya mesafe koymak sizin için en hayırlısıdır. Ayrıca başkalarının söyledikleri sizi manipüle etmesin aynı durumda onlar olsa bu kadar rahat konuşamazlar.

E bunu bildiğiniz halde neden kendinize eziyet ediyorsunuz çekin restinizi bırakın onlar düşünsün yahu :kahve:
Bugün konu geçtide sanki normal bişey miş gibi yaptıgı konuşulmam öneriliyor bende dediğiniz gibi rest çektim asla istemiyorum konuşmak falan bakalım nelerle gelecekler karşıma yine

Bugün konu geçtide sanki normal bişey miş gibi yaptıgı konuşulmam öneriliyor bende dediğiniz gibi rest çektim asla istemiyorum konuşmak falan bakalım nelerle gelecekler karşıma yine
Siz de eşinize söyleyin o zaman sen benim tarafımda olmadığın müddetçe benden bekleme diye bak kaynım nasıl eşini savunuyor deyin :kahve:

Siz de eşinize söyleyin o zaman sen benim tarafımda olmadığın müddetçe benden bekleme diye bak kaynım nasıl eşini savunuyor deyin :kahve:
Öyle demeyeceğim de ben bu olay tatsız bir şekilde karşıma çıktığında direk ortalığı karıştırayım diyorum 🙋‍♀️ Bi cesaret geliyor sizden yürüyorum Allah sonumu halletsin kimsenin sözünün etkisinde kalmazdım ama siz beni etkiliyorsunuz 🙋‍♀️

Back
X