HAKARET DAVASI ..KIZLAR YARINA KADAR BİLGİLENMEM GEREK YARDIMCI OLUN

sitede hukuk köşesi var oradan daha net belki de daha farklı fikirlere sahip olabilirsiniz bir bakın derim

Kızlar erkek arkdasim ayrılmak istedi sabahtan beri ona yalvarıyorum hic bir is yapamadım cok mutlusuzum

Açıklama yapmak geregim yeni yeyty
acikam yapma gereğim daha once nişanlımla ilgili bi konuda yine konu açmıştım fakat yeni üye Olduğum icin troll sandılar yargıladılar . Adliye tozu tuttuğumu nerden çıkardınız anlamış Değilim .26 yaşındayım ilk defa bu olay Yüzünden polise ve savcılığa gittim dilekçemi bile baskası yazdı simdi şikayet dilekcesi vermek istemiyorum direk dava açma amacım . Baskalarına küfür etmeyi düşündüğümü hangi cümlemden anladınız bilmiyorum inanin cok sıg düşünceleriniz var yaklaşımınız hoş degil suçlar tarzda...

Yok para cezası yerine KESK'e içeri girse

Kızlar avukatla görüştüm simdi inşallah güzel olacak noterden vekalet istedi Yarin işlemlere başlıyoruz .

Eski nişanlının kendi facebook adresinden yapmışsanız görüşmeyi, çıktılarını alıp gidip savcılığa başvurun. Emniyete de gidebilirsiniz. Savcılıktan daha çok ilgilenebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…