Hakaret edilmekten kurtulamiyorum.

Her insan farklıdır her ilişki de öyle, burada yardımcı olmak için yorum yapıyoruz ama önemli olan sizin içinize doğan şey? Önüne bak yemeğini ye deseydi sevgilim evlenmezdim onunla ama salak ve mal diye verilen cevaplar çok daha ağır muhtemelen altında yatan psikolojik bir sorun var, mesela onun eski eşi sevgilisi vs dominant biriydi belki. Şöyle bir şey de var evlendikten sonra saygı sınırları maalesef aşılıyor. ben mesela çenesini tutamayan bir insanım eşim de ben bu şekilde konuşsam senin tepkin ne olur diye bazen kendime getiriyor beni ama o noktaya getirmek de erkeklerin işi aslında :( kimse dört dörtlük değildir hatalar olacak önemli olan ne kadarını kabul edebileceğiniz.

Her insan farklıdır her ilişki de öyle, burada yardımcı olmak için yorum yapıyoruz ama önemli olan sizin içinize doğan şey? Önüne bak yemeğini ye deseydi sevgilim evlenmezdim onunla ama salak ve mal diye verilen cevaplar çok daha ağır muhtemelen altında yatan psikolojik bir sorun var, mesela onun eski eşi sevgilisi vs dominant biriydi belki. Şöyle bir şey de var evlendikten sonra saygı sınırları maalesef aşılıyor. ben mesela çenesini tutamayan bir insanım eşim de ben bu şekilde konuşsam senin tepkin ne olur diye bazen kendime getiriyor beni ama o noktaya getirmek de erkeklerin işi aslında :( kimse dört dörtlük değildir hatalar olacak önemli olan ne kadarını kabul edebileceğiniz.
Evet eski esiyle ilgili bir iki kere kiskanclik krizini soylemisti. Ben eski evliligimi hatirladim ama belki onada hatirlattim. Ama ne olursa olsun cok agir. Gururum yerle bir

Merhaba bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var. Ben yaklasik 3 yildir eski esimle ayriyim. Bir sure sonrada bosandik.bosanma sebebimiz hakaret ve kufurdu. bosandiktan bir sure sonrada baskasiyla tanistim. Cokta kisa denilmeyecek bir sure gorustuk. Cok yakindan olmasa tanidigim gordugum ve cok efendi buldugum bir adamdi. Ama anladim ki bununda ofke kontrolu yok. Son olayi anlatmak istiyorum.
Bir mekana yemege gittik. Karsimizdada kalabalik bir sekilde bayanlar grubu var. Hos gorunuyolardi. Bir kac kere onu bayanlara bakarken gordum. Onune bak istersen yemegini ye dedim ( ole cok kiskanc hayati insanin burnundan getircek bir yapimda yoktur. Neden yaptim bunu bende bilmiyorum.)olay burda koptu senin karsinda cocugun yok salak misin mal misin diye bagirdi. Evet resmen mekanda sesini yukseltti.bende bu olaydan sonra ayrildim. Aklima hemen evliligim geldi. Ben bunu yillarca cekmistim. Bidaha asla cekemzdim. Belki ileride kufur de ederdi. Hic duymadim ama bilmiyorum. Simdi cok uzgunum. Bu adamlar mi boyle bana mi boylesi denk geliyor. Ben mi abartiyorum. Nolur biseyler soyleyin. ( bakmaktan kasit birilerini uzunca kesmek degil )
Size böyle hakaret eden biriyle sakın birliktelik yaşamayın herkes böyle değil ben herşeyi abartan en ufak şeyde niye baktın bilmem ne diyen biriyim ağzıma geleni sayarım eşim bu zamana kadar tek bir hakaret etmedi

Bu gün böyle konuşan yarın başka şey de yapar. Ayrıca gerçekten bakmış ki yaptığını bastırmak için böyle hakaret etmiş. Hani o gruptan birini bir tanıdığına mı benzetti desem öyle olmaz. Hiç üzülmeyin

Ben hep birilerini kirmaktan korkarim dikkatli olmaya calisirim ve hata yaptigimi dusunuyosam mutlaka ozur dilerim. Saskinim bole olmasina egitimli kulturlu cevresi tarafindan sevilen bi adam. Ama krizin ilk 10 dakikasini atlatamiyor.
o zaman bundan sonra karşınıza çıkacak olan kişiyi kırmaktan korkmadan kendinize hata yapma payı bırakarak bir ilişki kurun derim .. öfke kontrolü için dr a gözükmeli insanlar kimse kimsenin öfkesini çekmek zorunda değil bence ondan kaçın ..

Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla kendinizi suçlamaya meyilli bir insansınız (yanlış bir çıkarım yaptıysam kusuruma bakmayın). Bunun nedeni eski eşiniz ya da başkaları olabilir. Bunu aşın bence, verdiğiniz tepkiyi abartılı bulmadım ben. Karşınızdaki bir nedenden size kızsa da insan içinde sesini yükseltmeye hakkı yok. Sinirlendirme beni ne demek ya o sizi sinirlendirmesin. Kendini bilmeyen insanlara sınır çekin. İnşaallah hep en hayırlı en keyifli insanlar çıkar karşınıza

Back
X