- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.408
- 548
- 29
- Konu Sahibi cikolatalikahve
Bugun sana gerizekali diyen yarin sana a... q der.iyi yapmissin ayrilmakla. Buarada hepsi mal bosver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ole bitanesinden kurtuldum ki o iyi kufuruydu. Onu birakip bunu gormezden gelmek buyuk aptallik olur.Bugun sana gerizekali diyen yarin sana a... q der.iyi yapmissin ayrilmakla. Buarada hepsi mal bosver
Herkez kaldiramaz küfürü. Halamin kizida oyle kufur duyunca agzi felc geciriyor resmen. Okadar kendinden geciyor. Ama bn kiz arkadaşlarımla kufurlesiriz ama oyle cok agir kufurlee degil tabi. Ama bi erkegin bana kufur etmesine bende dayanamazdim.bekarken bi erkek arkadasm etmisti yol verdim 2 yil pesimi birakmadi baktim olacak gibi degil hattimi kirdim. Bi sure sonrada evlendimEvet ole bitanesinden kurtuldum ki o iyi kufuruydu. Onu birakip bunu gormezden gelmek buyuk aptallik olur.
Kafam allak pullak oldu. Tam diyorum ben tepkisi yanlisti. Bu sefer o sizin cocugunuz mu yorumunu goruyorum. Demekki benim uslubumda da vardi bi sikinti.
iyiki ayrılmıssın ama bak eger astrolojiye ilgin varmı bilmiyorum ama en azından yıllık bi haritanı actır cunku insan bana neden hep böyleleri geliyor der ya aslında öyle degil sen onu seciyosun muhtemelen icinde bastırılmıs esinden gördügün ne hangi ilgi varsa belki o karsındakinde o anı mı gördün bi hareketimi cezbetti bence bunu bi düsün ayrıca iyiki öyle demissin ne mal oldugunu anlamıs oldunMerhaba bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var. Ben yaklasik 3 yildir eski esimle ayriyim. Bir sure sonrada bosandik.bosanma sebebimiz hakaret ve kufurdu. bosandiktan bir sure sonrada baskasiyla tanistim. Cokta kisa denilmeyecek bir sure gorustuk. Cok yakindan olmasa tanidigim gordugum ve cok efendi buldugum bir adamdi. Ama anladim ki bununda ofke kontrolu yok. Son olayi anlatmak istiyorum.
Bir mekana yemege gittik. Karsimizdada kalabalik bir sekilde bayanlar grubu var. Hos gorunuyolardi. Bir kac kere onu bayanlara bakarken gordum. Onune bak istersen yemegini ye dedim ( ole cok kiskanc hayati insanin burnundan getircek bir yapimda yoktur. Neden yaptim bunu bende bilmiyorum.)olay burda koptu senin karsinda cocugun yok salak misin mal misin diye bagirdi. Evet resmen mekanda sesini yukseltti.bende bu olaydan sonra ayrildim. Aklima hemen evliligim geldi. Ben bunu yillarca cekmistim. Bidaha asla cekemzdim. Belki ileride kufur de ederdi. Hic duymadim ama bilmiyorum. Simdi cok uzgunum. Bu adamlar mi boyle bana mi boylesi denk geliyor. Ben mi abartiyorum. Nolur biseyler soyleyin. ( bakmaktan kasit birilerini uzunca kesmek degil )
Merhaba bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var. Ben yaklasik 3 yildir eski esimle ayriyim. Bir sure sonrada bosandik.bosanma sebebimiz hakaret ve kufurdu. bosandiktan bir sure sonrada baskasiyla tanistim. Cokta kisa denilmeyecek bir sure gorustuk. Cok yakindan olmasa tanidigim gordugum ve cok efendi buldugum bir adamdi. Ama anladim ki bununda ofke kontrolu yok. Son olayi anlatmak istiyorum.
Bir mekana yemege gittik. Karsimizdada kalabalik bir sekilde bayanlar grubu var. Hos gorunuyolardi. Bir kac kere onu bayanlara bakarken gordum. Onune bak istersen yemegini ye dedim ( ole cok kiskanc hayati insanin burnundan getircek bir yapimda yoktur. Neden yaptim bunu bende bilmiyorum.)olay burda koptu senin karsinda cocugun yok salak misin mal misin diye bagirdi. Evet resmen mekanda sesini yukseltti.bende bu olaydan sonra ayrildim. Aklima hemen evliligim geldi. Ben bunu yillarca cekmistim. Bidaha asla cekemzdim. Belki ileride kufur de ederdi. Hic duymadim ama bilmiyorum. Simdi cok uzgunum. Bu adamlar mi boyle bana mi boylesi denk geliyor. Ben mi abartiyorum. Nolur biseyler soyleyin. ( bakmaktan kasit birilerini uzunca kesmek degil )
Bende o sekilde dusunuyorum giderek artar bu durum.uslup kolay kolay degismiyorerkekler cok kufur ediyor sanki..ben ne babamdan ne kardeslerimden kufur duymadim sukur. esimdende duymadim..bende etmezdim, birseyler ust uste gelince terapi gibi geldigi icin arada ediyorum :))
ama bu sekilde ofke kontrolu olmamasi karsidakine kufur etmek filan..bunlar ciddi birsey olsa katmerlenerek devam eder
Ben kimsenin hicbir yerde kufur hakaret etmesine dayanamiyorum. Keske daha once yapsaymisim bunu.Kaderinizde varsa yasiyorsunux iste.. Erkekler kufur ederler ama bunu nerde nasil yaptiklari onemlidir.. Sonucta siz asker arkadasi degilsnz
Astrolojiye ilgim yok ama mutlaka bakarim.baska bir arkadas kader motifi ile ilgili bir sey soyledi. Aslinda kendimce bu iki insani birbirinden o kadar uzak sectim ki. Gercekten gorseniz inanmazsiniz bu duruma.o adamin altindan nasil bu cikti bilmiyorum. Cok sevilen caliskan baskalarina karsi saygida asla kusur etmeyen biri.iyiki ayrılmıssın ama bak eger astrolojiye ilgin varmı bilmiyorum ama en azından yıllık bi haritanı actır cunku insan bana neden hep böyleleri geliyor der ya aslında öyle degil sen onu seciyosun muhtemelen icinde bastırılmıs esinden gördügün ne hangi ilgi varsa belki o karsındakinde o anı mı gördün bi hareketimi cezbetti bence bunu bi düsün ayrıca iyiki öyle demissin ne mal oldugunu anlamıs oldun
Bayan arkadaslar arasinda edilen kufur bana absurt gelmiyo ama ben onuda kullanmam. Gercekten sevmiyorum. Ama niye bu kadar hassasim cocukluguma inmek lazim galiba. Yada evliligim beni hayattan soguttuHerkez kaldiramaz küfürü. Halamin kizida oyle kufur duyunca agzi felc geciriyor resmen. Okadar kendinden geciyor. Ama bn kiz arkadaşlarımla kufurlesiriz ama oyle cok agir kufurlee degil tabi. Ama bi erkegin bana kufur etmesine bende dayanamazdim.bekarken bi erkek arkadasm etmisti yol verdim 2 yil pesimi birakmadi baktim olacak gibi degil hattimi kirdim. Bi sure sonrada evlendim
Merhaba bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var. Ben yaklasik 3 yildir eski esimle ayriyim. Bir sure sonrada bosandik.bosanma sebebimiz hakaret ve kufurdu. bosandiktan bir sure sonrada baskasiyla tanistim. Cokta kisa denilmeyecek bir sure gorustuk. Cok yakindan olmasa tanidigim gordugum ve cok efendi buldugum bir adamdi. Ama anladim ki bununda ofke kontrolu yok. Son olayi anlatmak istiyorum.
Kesinlikle yakmicam. Teskkurler. Dun oglen daha karamsardim acaba mi diyodum benim uslubumla mi ilgili ama eminim benle zerre ilgisi yok.Yahu iyi misiniz? Kafa karışacak ne var? Ben eşimi çıldırtıyorum bazen asla hakeret duymadım. Diyelim ki sizin cümleniz çocuk azarlar gibi olmuş. Cümle de hakaret var mı? Yok. Terbiyesizlik var mı? O da yok. Eeee. O şekilde mi tepki verilir?
Buradaki kadınların çoğu erkek kafasında zaten orayı geçiniz. Şöyle bir düşünün siz bakmış oldaydınız arkadaki erkeklere bu adamın tepkisi ne olurdu? Ben söyleyeyim masayı kafanıza geçirirdi. Gelip burda konu açsaydınız da cevaplar şöyle olurdu:
Sen de hem erkekleri kesiyosun hem de adam ters konuştu diyosun. Adamın yanında niye başkalarına bakıyosun adamın da bir onuru var. Ne ters konuşması kalkıp gitmediğine şükret. Hem suçlu hem güçlüsün.....
Böyle uzar giderdi cevaplar. Bu sebeple boşanmışsınız yapmayın rica ederim dağıtmayın kendinizi ergenler gibi. Söylediği laflar çok ayıp çok kötü. Başkalarına bakması zaten berbat. Neyi düşünüyorsunuz hala? Ailen terbiye verememiş git bir daha denesinler deyin salın ipini gitsin. Ayrıca siz milletin içinde ona bu hakeretleri edin sonrada seyredin.
Uzun yazdım yanlıştan döndürmek için. İnşallah bu insan olamamış adamla yakmazsınız kendinizi ikinci defa
Mayasinda olmasaydi zaten ben ne dersem deyim yapmazdibu adamlar böyle değil işte ön yargınızı öncelikle kırmanız gerek bu da deneme yanılmadan geçiyor sanırım
düzgün insanlarla karşılaştırsın Allahım inşallah böyle birisi çıktımı hemen at başından bir insan 7sinde ne ise yetmişinde de o'dur tepkisine gelince çok saçma abartılı olmuş
uslubun nekadar sert olursa olsun yeni başlayan bir ilişkide erkek bunu yapamaz evli olsaniz hadi neyse ki ozaman bile yapamaz.sadece saçmalama falan desydi belki tamam.efendi görünmesine aldanma iyi yapmışsın bitirmekle evlenince ne yapar bu bir düsün bende eşime söylerim hatta kızarım ya güler yada en fazla yine başlama saçmaladın der böyle kalabalık mekanlarda bu tepki korkunç.Acaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.
Iliski yeni degil. Ama kontrol mekanizmasi ozamnda ilk tanidigim zamanlardan beri yok. Ben belki gecer diye gozlerimi kapattim. Ama harcadigim zamana yazik etmisim.uslubun nekadar sert olursa olsun yeni başlayan bir ilişkide erkek bunu yapamaz evli olsaniz hadi neyse ki ozaman bile yapamaz.sadece saçmalama falan desydi belki tamam.efendi görünmesine aldanma iyi yapmışsın bitirmekle evlenince ne yapar bu bir düsün bende eşime söylerim hatta kızarım ya güler yada en fazla yine başlama saçmaladın der böyle kalabalık mekanlarda bu tepki korkunç.