• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret edilmekten kurtulamiyorum.

Bosanmis kadin veya erkeklerin cogunda sunu goruyorum,kendim de dahil, hosa gitmeyen bir soz veya durum oldugunda buz gibi soguyorlar. Birakin aciklamayi,karsisindaki ne oldugunu anlamak icin ugrasiyor. Tavsiye ederim. Demem o ki, baska birinin en ufak hosunuza gitmeyen bir hareketi oldugunda laf anlatmayin,uzaklasin o kisiden. Boyle yapmak cogu olumsuz davranisi bastan engeller. Boyle de sevdigim insani kaybederim diye dusunmeyin. Mal ve salak diyecek adam Allaha yakin bana uzak olsun demelisiniz. Duzgun adam
kendinden sogutmaz. Aksine her hareketiyle guveninizi kazanir.
Herkese katildigim gibi sizede. Acaba duzelir mi diye beklemeden edemedim. Kriz ani yanlis yonetemiyor ama normalde iyidir. Ama iste bu durum tum artilarini goturecek buyuklukte.

4 yasindaki ogluma onune bak yemegini ye desem masadan kalkip gider,giderken de soylene soylene aglar ;) sizinki gereksiz olmus,adam nere bakarsa baksin,isinize gelmezse yine ayrilma hakkiniz vardi zaten.
Tabi butun bunlar size kufretme hakki vermez karsinizdakine. Terbiyesizmiz demek ki,ayrilmaniz iyi olmus

daha ana avrat düz mü gitsin.çevremde de bekar öfke kontrolü olan tipler var.kendilerini beyaz atlı prens zannediyorlar.ama durumları hiç iç açıcı değil.yalnız ölmeye mahkumlar.bir kuruş iyiliğinin bile kıymeti kalmıyor.

Bu bdv deki kadınlara fena sinir olmaya başladım. Her konuda konu sahibini suçlama sendromuna yakalanmış herkes.

Çocuk azarlar gibi demişmiş.

Adam. Beyefendi gibj önüne baksaydı kimse birşey demeyecekti. Söyleyene değil söyletene bak derler.
.
Orda konu sahibi başkalariba baksaydı ve adam bu şekilde konuşsaydı kimse adami suçlamayacaktı. Herkes konu sahibine "sen de önüne baksaydın " diyecekti.

Kafam inanilmaz karisti. Hayir onun verdigi tepki yanlis ve buna inandigim icin ayrildim. Ama benim tepkim normal mi simdi gene bilemedim. Uslubumun kotu olduguna inanmistim herkes oyle soyleyince.

Herkese katildigim gibi sizede. Acaba duzelir mi diye beklemeden edemedim. Kriz ani yanlis yonetemiyor ama normalde iyidir. Ama iste bu durum tum artilarini goturecek buyuklukte.
Size iyi degil bu kisi. Kendinizi de sorgulamayin artik. Ne adamlar biliyorum hanimlari onlara neler diyor da giklari cikmiyor. Bu da dogru degil. Ama duzgun adam haric hepsi biraz bu muameleyi hakediyor.

Ben bole tepkiler vermezdim aslinda. Bende bakarim cunku baktimda. Keske baska turlu tepki verseydi. Sevildigime inanmisim. Tepkisi benim degersiz oldugumu dusunduruyo. Kriz anini malesef yonetemiyor. Inanilmaz uzgunum
Ne zamandır berabersiniz? başka vukaatları oldu mu böyle öfke kontrolü ile ilgili? Onun da size bir özür borcu var. Bunun dışında iyi bir adam diyorsunuz. konuşun bakalım "tamam ben salak bir laf etmiş olabilirim de sen niye bağırdın bu kadar?" diye, anlattın ben geçmişte öfke kontrolü yüzünden bunları yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum, diye, kendine bir çeki düzen versin.

4 yasindaki ogluma onune bak yemegini ye desem masadan kalkip gider,giderken de soylene soylene aglar :KK66: sizinki gereksiz olmus,adam nere bakarsa baksin,isinize gelmezse yine ayrilma hakkiniz vardi zaten.
Tabi butun bunlar size kufretme hakki vermez karsinizdakine. Terbiyesizmiz demek ki,ayrilmaniz iyi olmus
Kafam karisiyo genel olarak ama uzgunum ben nasil bole tepki verdim. Onun tepkisini zaten degistiremem bugun olmasa yarin nasilsa bigun verirdi. Demekki icinde var

daha ana avrat düz mü gitsin.çevremde de bekar öfke kontrolü olan tipler var.kendilerini beyaz atlı prens zannediyorlar.ama durumları hiç iç açıcı değil.yalnız ölmeye mahkumlar.bir kuruş iyiliğinin bile kıymeti kalmıyor.
Ben gercekten hissizlesmis olabilirim. Sizlere gore bana bi tik daha normal geliyor olabilir. Cunku cok pis bi evlilik gecirdim. Ama ne olursa olsun hazimsiz bi tarafim varki gitmek istedim. Ama bunu istesemde uzgunum. Gururuma yediremezdim kalmayi.

Kafam inanilmaz karisti. Hayir onun verdigi tepki yanlis ve buna inandigim icin ayrildim. Ama benim tepkim normal mi simdi gene bilemedim. Uslubumun kotu olduguna inanmistim herkes oyle soyleyince.
İnsanın eşref zamanı da olur eşek zamanı da olur, belki çok baktı gerildiniz, belki başka bişeye gergindiniz o sırada biraz sert bi tepki vermiş olabilirsiniz. O da sert bulduysa sizi düzgünce uyarabilirdi hakaret etmek yerine.

Bu bdv deki kadınlara fena sinir olmaya başladım. Her konuda konu sahibini suçlama sendromuna yakalanmış herkes.

Çocuk azarlar gibi demişmiş.

Adam. Beyefendi gibj önüne baksaydı kimse birşey demeyecekti. Söyleyene değil söyletene bak derler.
.
Orda konu sahibi başkalariba baksaydı ve adam bu şekilde konuşsaydı kimse adami suçlamayacaktı. Herkes konu sahibine "sen de önüne baksaydın " diyecekti.
lütfen ama.erkek bakacak kadın susacak. ne o oyle sevdiğin adamı kıskanmak çok ilkel değil mi.

Ne zamandır berabersiniz? başka vukaatları oldu mu böyle öfke kontrolü ile ilgili? Onun da size bir özür borcu var. Bunun dışında iyi bir adam diyorsunuz. konuşun bakalım "tamam ben salak bir laf etmiş olabilirim de sen niye bağırdın bu kadar?" diye, anlattın ben geçmişte öfke kontrolü yüzünden bunları yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum, diye, kendine bir çeki düzen versin.
Biz bir yili gecti birlikteyiz. Daha oncede yasadik ama ben hep bir itirazlardaydim. Yapma diye. Sonra kizdiginda bak lutfen agzim bozulacak kizacaksin demeye basladi. Ama bu son olayda tutamadi demekki kendini

Ben gercekten hissizlesmis olabilirim. Sizlere gore bana bi tik daha normal geliyor olabilir. Cunku cok pis bi evlilik gecirdim. Ama ne olursa olsun hazimsiz bi tarafim varki gitmek istedim. Ama bunu istesemde uzgunum. Gururuma yediremezdim kalmayi.
bende boşanma aşamasındayım.bende baya hissizleştim kestrip atı veriyorum. uzaktan bazen birinden hoşlanacak oluyorum.sonra bi hevesim kaçıyor ne hoşlantı kalıyor ne merak.soğuyup gidiyorum.işte zamanında bize eziyet edenleri kestirip atamadığımız için böyle.şmidi zamanında kestirp atamadıklarımızı şimdi atıyoruz. bi davranışın arkasından ne geleceğini biliyoruz.ön yargı filan değil tecrübe bu.bi de çocuğum var. bi insanla ne olacağı kayıp duyguları düşünmek için enerji harcamaktansa kızıma enerjimi harcıyorum.

Ben nasıl bitirdiginizi merak ettim açıkçası. Sonra aradı mi?
Ben o masadan kalkmadim. Oturduk 11 e kadar. Sonra tabiki bir daha bakmadi. Bende yemekte daha fazla kavga olmasin istedigim icin sustum. Eve gelip mesaj attim benimle bu sekilde konusmana izin veremem dedim. Oda senin yuzunden dedi. Sonra is icin karsilastik konussaydim konusacakti. Ama ben ciktim. Snrada mesaj attim yorulduguma dair. Oda bende beni kizdirmandan yoruldum tamm dedi. Ozur asla dilemedi. Ayriliriz ama kusura bakma demedi. Ama genel hali budur. Tekrar arayacaktir yada yazscaktir diye dusunuyorum ama nasil bir karsilasma olur bilmiyorum. Ama tabiki olmayabilirde

Kafam karisiyo genel olarak ama uzgunum ben nasil bole tepki verdim. Onun tepkisini zaten degistiremem bugun olmasa yarin nasilsa bigun verirdi. Demekki icinde var
Kesinlikle katiliyorum. Ille bir gun gorecektiniz bu yuzunu
Erken olmasi sizin icin hayirli olmus bana gore. Defolsun gitsin. Hic uzmeyin kendinizi

İnsanın eşref zamanı da olur eşek zamanı da olur, belki çok baktı gerildiniz, belki başka bişeye gergindiniz o sırada biraz sert bi tepki vermiş olabilirsiniz. O da sert bulduysa sizi düzgünce uyarabilirdi hakaret etmek yerine.
Kesinlikle duzgun uyarabilirdi. Sahne gozumun onunde 3 defa falan bakti. Tamm kafasini kaldirdiginda goz hizasindalardi ama sonra bakmadi. Demkki bakmadanda oluyomus.

bende boşanma aşamasındayım.bende baya hissizleştim kestrip atı veriyorum. uzaktan bazen birinden hoşlanacak oluyorum.sonra bi hevesim kaçıyor ne hoşlantı kalıyor ne merak.soğuyup gidiyorum.işte zamanında bize eziyet edenleri kestirip atamadığımız için böyle.şmidi zamanında kestirp atamadıklarımızı şimdi atıyoruz. bi davranışın arkasından ne geleceğini biliyoruz.ön yargı filan değil tecrübe bu.bi de çocuğum var. bi insanla ne olacağı kayıp duyguları düşünmek için enerji harcamaktansa kızıma enerjimi harcıyorum.
Bende suandaki durumdan cok gelecekten korktum. Birinin bana hakaret etmesini isteseydim neden bosansaydim ki. Onun bunu yapmis olmasi cok uzucu

Bende suandaki durumdan cok gelecekten korktum. Birinin bana hakaret etmesini isteseydim neden bosansaydim ki. Onun bunu yapmis olmasi cok uzucu
Ne kadar insan sarrafı olsak da bazen hisler kör ediyor.yalniz farkımız artık uzun süre kor kalmiyoruz.birden gerçek kendilerini hatırlatinca insanlar gözlerimiz açılıyor

Back
X