Hakaret etmek

Mesela sevgilinizle birşey konuşuyorsunuz sevgiliniz size diyor ki gerizekalı salak bu konuyu telefonda konuşma diyor

Not : bu konu da onun bir mahkemesiyle ilgili dinlenildiğini düşünüyor bu arada mahkeme de bir alacak meselesi

Tepkiniz ne olur

30 Ağustos konunuzda bahsettiğiniz adam mı bu ? Bu adam ne yaparsa ayrılırsınız kendisinden ?

Bu arada benim konuşmamda ki sebep ona yardım edecek birini buldum ve anlattığım esnada diyor

Karakola veririm. Öyle olur çünkü gerizekali denilince.

Normalde size karşı tutumu nasıl, saygılı mı? Kimi kabul eder kimi kabul etmez bu davranışları. Size ters geliyorsa uyarırsınız baktınız devam ediyor ayrılırsınız..

Bazı ilişkilerde alışkanlık olmuş hakaret argo konuşma . Asla kabul edemeyeceğim birşey eşimle çok büyük tartışmalarımızda yılda bir falan olur o da aşırı sinir durumunda söylemişimdir o da en fazla gerizekalıdır. Onu da yüzüne demem arka ı dönüp giderken derim 😅ondan da en fazla 2 kere duymuşumdur 4 yıllık evliyiz sevgililik dönemimizde asla böyle konuşmadık konuşturmam konuşmam . Bunu kabullendiğiniz taktirde büyün tartışmalarınız bu şekilde olucak.

Alacak meselesinden dolayı (konunuzdan basit bir mesele olarak anlaşılıyor) dinlenildiğini düşünecek kadar çok zeki(!) biriyle ben yapamam der ayrılırdım.

Normalde size karşı tutumu nasıl, saygılı mı? Kimi kabul eder kimi kabul etmez bu davranışları. Size ters geliyorsa uyarırsınız baktınız devam ediyor ayrılırsınız..
Bana diyor ki az önce arabamı sattım arkadaşıma ve onunla bir yere gidecektik bana diyor ki o arabaya bir daha binmeyeceksin diyorum neden öne oturmayacaksın hatta hatta binmeyeceksin
Sebebi de kendince şu o araba bendeyken benim başka bir erkek ark vardı hayatımda bana sordu o erk ark bindimi arabana dedi ben de evet dedim sonra bir kaç ay sonra sattım ihtiyaçtan arabayı yakın bir kız arkadaşıma . O sattığın arabaya binmeyeceksin dedi ben de mantığı ne bunun dedim siktirme arabanı diyor

Bana diyor ki az önce arabamı sattım arkadaşıma ve onunla bir yere gidecektik bana diyor ki o arabaya bir daha binmeyeceksin diyorum neden öne oturmayacaksın hatta hatta binmeyeceksin
Sebebi de kendince şu o araba bendeyken benim başka bir erkek ark vardı hayatımda bana sordu o erk ark bindimi arabana dedi ben de evet dedim sonra bir kaç ay sonra sattım ihtiyaçtan arabayı yakın bir kız arkadaşıma . O sattığın arabaya binmeyeceksin dedi ben de mantığı ne bunun dedim siktirme arabanı diyor
Senin zorun ne bu adamla birliktesin?

Adam hastalıklı düşünce yapısına sahip. Eski konunuzu okumuştum. Evlendiğinizde perdeye işaret koyup akşam eve gelince bunu kontrol edecek potansiyelde biri. Adamın tek sorunu gerizekalı demek olsa hadi uyarın ama en hafif kusuru bu anlattıklarınıza bakılırsa. Neden hayatınızı karartmak için çabalıyorsunuz, değer mi?

Adam hastalıklı düşünce yapısına sahip. Eski konunuzu okumuştum. Evlendiğinizde perdeye işaret koyup akşam eve gelince bunu kontrol edecek potansiyelde biri. Adamın tek sorunu gerizekalı demek olsa hadi uyarın ama en hafif kusuru bu anlattıklarınıza bakılırsa. Neden hayatınızı karartmak için çabalıyorsunuz, değer mi?
Ayrıldığımda çok kötü oluyorum ağlama krizine giriyorum tansiyonum 4 e düştü geçenkinde hastaneye giderken yer ayağımdan kayıyordu onsuz nefes alamayacakmışım gibi geliyor

Ayrıldığımda çok kötü oluyorum ağlama krizine giriyorum tansiyonum 4 e düştü geçenkinde hastaneye giderken yer ayağımdan kayıyordu onsuz nefes alamayacakmışım gibi geliyor
Bir geçen yüzüme baktı bana dedi ki senin göz altına nolmış kırış kırış alnın pötür pötür olmuş göz altın morarmış dedi

Moralim bozuk kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum 🤷‍♀️ bu arada demiştim ya tanışma oldu ama söz yok nişan yok daha olunca hala böyle olursa napıcam diyorum . Ama bazen bakıyorum çok ilgili çok endişeli benim için çok üstüme titriyor bazen de böyle

Ayrılırsanız bu ağlama krizleri, tansiyon düşmeleri sürekli olmayacak bir süre sonra geçecek. Fakat bu adamdan ayrılmazsanız birlikte olduğunuz sürece psikolojik şiddet hatta belki daha fazlası zamanla artacak ve geriye dönüp baktığınızda birçok hastalığınız, pişmanlığınız olacak belki de. Siz kısa süreli acı çekmektense giderek artan dozda sürekli acı çekmeyi tercih ediyorsunuz, farkında mısınız?
Birden ayrılamıyorsanız terapi almaya başlayın imkanınız varsa. Bu süre zarfında onu yavaş yavaş hayatınızın merkezinden uzaklaştırın, kendinize odaklanın. Muhtemelen sosyal çevrenizi de kısıtlayan biri, zaten ayrılıkta bu kadar etkilenmenizin bir sebebi de bu olabilir.

Back
X