Hakaret etti

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.649
230
53
21
Herkese iyi geceler çok canım sıkkın hemen anlatayım biz kyk yurdunda kalıyoruz 4 kişilik bir odada.Bugün 3 ümüz otururken 1.kattaki komşularımız bize geldi kızlardan biri 3 yıllık arkadaşım ama aramızda soğukluk var hala görüşüyoruz.Neyse bu kızın adı Ayşe olsun Ayşe ve iki oda arkadaşı geldi yatağa oturup katır kutur cips yemeye başladı,benim o sıra kulağım çınladı sol kulağım ama ondan 1 saat kadar önce oda arkadaşımın da çınladı ve aynı espriyi yaptığı için dedim ki şakasına beni kim bilir nasıl kötü oeler anıyor,o da dönüp dedi ki niye öyle dedin ki ben de dedim ki sol kulak çınlaması seni kötü anarlarsa olur dedim.Doğru beni de o.pular çok anıyor ama bunu yüzüme bakarak ve bastıra bastıra diyor 3 kez dedi ben sustum hiç konuşmadım,öbür oda arkadaşım dedi ki senin gibiler mi Ayşe yani diye,ben direkt odadan çıktım ağlamaya başladım öyle zoruma gitti ki.Sizce tavrım ne olmalı?

Son düzenleme:
Neden çıkıp ağladınız ki? Suratına bakıp hesap sorsaydınız ne ağlamanıza gerek kalırdı ne de kafaya takmanıza. İnsanlara pat pat konuşun gerektiği yerde. Kimse gözyaşınız kadar kıymetli değil.

Başkası olsa tartışırım ama bu kız inanın beklediğim biri değil şoka girdim.Aramız 2 yıldır bozuk limoni hep laf sokuyor ama ilk kez bu kadar haddini aştı.

Niye üç kere söyledi?

2 tokat patlatsan senin yerine o ağlardı. Sen ağlayacağına o ağlasın. Azcık açık gözlü olun. Ünide çok ağlatırlar, asıl zorbalar ordadır. Türk dizilerini izleyip tüm okul hayatı boyunca ezilen tipler gelip ezmeye çalışır. Ayrıca niye sana o… desin.

Kaşınmışsın kaşımış kız öyle anladım sen niye aranın çok da iyi olmadığı birinin yanında o…e falan diyosun o da üstüne alınmış olabilir tek farkı o ağlamamış seni ağlatmış yani kaç saat önceki espri değil mevzu yatağa oturup cips yemelerinden rahatsız olup içten içe ortaya laf atmışsın bence

Büyük ihtimalle oe lafını o üstüne alındı sana da karşılıklı verdi. Ancak keske aglamasaydin, biraz güçlü ol. Ne demek istiyorsun falan diye sorsaydın. Ben hep derdim; üniversitedeyken mesele dersler, okul degil esas mesele kiz yurdunda hayatta kalabilmek

Şok oldum beklemedigim birisiydi

Hemen ağlayan bir tipim maalesef

Hiç öyle düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…