- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
8 yılda küfür etmeyen adam, küfür mü etti yani anlamadım.Bu gün ilk kez hakaret etti bana.basit bir konu yüzünden keyifsiz kapatmıştık telefonu ben arkasından mesajla öpücük attım sonrada komik bir video.bu ne demek dedi, gülmüştüm sadece ondan dedim.O açıdan bakmadım neyse yazmış.
Saatler geçti mesaj attım öpücüğüme cevap yazdığın ve yalnız kaldığımı bile bile (ev arkadaşım yok bu gece) ilgilendiğin için iyi geceler dedim.Kinaye yaptım yani.İyi geceler dedi.Aradım derdi ne diye konuşmak istemiyorum iyi geceler dedi.Bende yazıklar olsun yazdım.
İşte burada bi s.ktir git benim ne yaşadığımdan haberin var mı dedi.(ailesiyle kavgalı devamlı sorarım anlat diye baskı bile yaparım yok birşey diye kendi anlatmaz)Ben çok büyük bir kavgada haklı olduğum halde defol git dedim diye yedirememiştim özür dilemiştim ağır şaf ettim diye ama bu bana bunu layık gördü.
Bende bana en son bunu bile dedin haram zıkkım olsundedim.Oda bana bir daha yazma bencil sakın yazma dedi.yazmam yaşadığın şetyin sebebi ben değilim ama yine hiç düşünmeden beni harcadın dedim.Ve engelledim her yerden sildim biliyorum çünkü sinirlenir yazarım ondan hemen önlem aldım.İlişkimiz inişli çıkışlı 8 yıldı bu yaz ciddiye binecek diye ailesiyle tanıştım onlar istedi diye ve bu noktaya geldi.
5 dk da yıkıldı herşey ağlayamıyorum bile doğru dürüst öyle kala kaldım.
Aynen küfür etti ki kendi bana derki biri bana bu lafı etse kim olursa olsun tanımam affetmem derdi.8 yılda küfür etmeyen adam, küfür mü etti yani anlamadım.
Ya bak sana su an zor geliyor anlıyorum 8 yıldır hayatında olan birinin sana bunu yapması..Aynen küfür etti ki kendi bana derki biri bana bu lafı etse kim olursa olsun tanımam affetmem derdi.
Buraya kadar getirdi en sonunda ne diyim ki lafamı üzüleyim verdiği değere mi beni bir kalemde harcamasına mıÇok kötü oldu bu ..
Hakaret etmesi ağır ..
8 yıl çok uzun bir süre. .
Buraya kadar getirdi en sonunda ne diyim ki lafamı üzüleyim verdiği değere mi beni bir kalemde harcamasına mı
Bağırsın çağırsın kavga etsin razıydım elimde hiç birşey bırakmadı ŞimdiYa bak sana su an zor geliyor anlıyorum 8 yıldır hayatında olan birinin sana bunu yapması..
Ama aranızdaki saygıyı yok etmis, ne kadar problemi olursa olsun sana bu lafı etmemeliydi arkadasım.
Engellemekle iyi yapmıssın, atlatacaksın merak etme.
Kavgasını etsin ben miyim o sıkıntıyı yaratan hayır tamam sinirli olsun anlarım ama hakaret en son nokta hani bazı İlişkiler alışıktır ama bizde yok öyle birşey en ağır zamanımda bir defol lafının altında vicdan azabı çektim ben.söylememeliydim diyecek de ne faydaamma da üstüne gitmişsin yahu adamın.
küfür etmesi çok yanlış elbette ama bilemeyiz ki belki de cinnet geçiriyor,çok kötü bir olay yaşıyor belki?
öncesinde konuşmak istemiyorum demiş, kavga sırasında da bencil demiş sana.
bu kadar bunaltmasaydın keşke
Bu küfür sonunda kendi akrabalarını siler o derece ağır zaten.kimsr şimdiye kadar demedi bana.senle ilgisi yok bir sıkıntı var sonra konuşalım desin aynen.nerden bilebilirim ne var ne olmuş müneccim miyimHakareti çok ağır. Sende çok fazla şirinlik yapmışsın. Ne gerek var. Canı sıkkınsa " sonra konuşalım " desin. Öyle eyleme dayalı küfürler etmesin.
Kavgasını etsin ben miyim o sıkıntıyı yaratan hayır tamam sinirli olsun anlarım ama hakaret en son nokta hani bazı İlişkiler alışıktır ama bizde yok öyle birşey en ağır zamanımda bir defol lafının altında vicdan azabı çektim ben.söylememeliydim diyecek de ne fayda
Aynen sanki bana biri geldi de söylemiş de ben anlayışız oldum nereden bilebilirim sanki.dayak gibi bir anda herşeyi bitirdi işte.şimdi nasıl kabul edeceğim benim suçum olmayan bir şey yüzünden bu hale getirildim,keşke kavga etmiş olsaydık bir mesele olsaydı arada beyin kabul ederdi,böyle salak salak kaldım onca zaman onca emek gittiişte gördüğün gibi erkekler bizim gibi değiller, bizler sinirli anımızda bunları paylaşmaktan yanayız.açar anlatır da anlatırız.
ama erkekler, hele ki ailevi bir meselede kaldıramayacakları bir durumla karşılaştılarsa kendilerini kaybediyorlar.8 yıldır birlikteyim diyorsun, ona sorsan en zor anımda bana anlayış göstermedi bencilce hala ilgi bekliyor,şımarıklık yapıyor der..alışkanlık olacak bir durum yok o anda gözden çıkarılmışsın. kaldıramam diyorsan mutlaka ayrıl ve devam etme zaten çünkü o laf sana söylendi ve dönüşü de yok
Tam olarak bu.Bizle ilgisi bile olmayan birşey yüzünden hakarete uğradım,o kadar zorluk atlattık ve bu bitirdi işte daha saçma olamazdı.Keşke sen hiç muhatap Olmasaydın yada o hiç cvp yazmasaydı 8 yıllık bir iliski bi s...ri b...an laf yüzünden bitmiş yazık
Çok oldu ama küfür bizde tabu gibidir ne kadar çok yaktık canımızı da yüzümüze gerizekalı bile demedik.8 seneden sonra olması çok ilginç... Daha öncede sinirlendiği çok olmuştur muhtemelen.. neden şimdi küfür?
Aynen sanki bana biri geldi de söylemiş de ben anlayışız oldum nereden bilebilirim sanki.dayak gibi bir anda herşeyi bitirdi işte.şimdi nasıl kabul edeceğim benim suçum olmayan bir şey yüzünden bu hale getirildim,keşke kavga etmiş olsaydık bir mesele olsaydı arada beyin kabul ederdi,böyle salak salak kaldım onca zaman onca emek gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?