- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 946
- 198
- 35
- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
emin ol pişman olacak ama... ailesinden gelen sorunlara sende hazırmısın... boşver belkide bitmesi senin için daha iyidir.Çok oldu ama küfür bizde tabu gibidir ne kadar çok yaktık canımızı da yüzümüze gerizekalı bile demedik.
Bilmiyorum ki affedemem sanırım başıma hiç gelmedi ki.ama tavsiyeniz için teşekkür ederim şuan ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum yol gösterdinizerkek kafası çok ilginç çalışıyor.aynı anda hem çok düz bir mantığa hem de çok karmaşık bir davranış biçimine sahipler.
5 yılda ancak yarısını çözebildim.bir çok şeye he deyip geçersen adamın gözünde level atlıyorsun.
kendini dinledin mi?
dinlemediysen dinle..
süründürürsen pişman edersen sonunda affedecek misin?
yok ben asla kaldıramam bitti kesinlikle mi diyorsun.bunu bir berrak kafayla analiz etmek lazım.
he şu an ona verilecek en iyi tepki tüm iletişim yollarını tıkamak.sana ulaşmasını engelleyip ortadan kaybolmak
Hazırdım yıllarcada çabaladım ailesi istememişti beni çok uğraştık en son tanışınca sevdiler beni yüzüme söylediler.kendi sıkıntıların da da yanımda oldum.hata ettim sanırım.ama nerede ne yaptım bilmiyorum olması gereken o değilmidir sıkıntıda bir olmak.ben jiç bir zor anımda ona sığınmadım ama kavgalı bile olsak onun canı sıkkınsa hep yanında oldum bunu bile bile inanmadı güvenmedi bir dk da sildi bencil ilan ettiemin ol pişman olacak ama... ailesinden gelen sorunlara sende hazırmısın... boşver belkide bitmesi senin için daha iyidir.
Üstüne gittiğimi düşünmüyorum,bana deseydi bir sıkıntı var susardım.demeyince doğal olarak benle ilgili sandım.Ama önce küfredipde sonra ne yaşadım demesinin anlamı yok.bilmediğimi bile bile hakaret etti.o zaman söyle yok o zamanda uzatıyorsam tamam amenna.neyse belli ki oda öyle düşündü ne diyeyim olan olduEttiği laf hayvanca benim deli olduğum bi tavır onu bi ayrı tutalım tabi..
Amaaa adamın da üstüne gideee gide vitesten çeldirmişsiniz.. Geçmiş ola..
Öyleymiş gerçekten.Tekrar üzüleceksin ama 8 sene kolay değil.. bundan sonra yine kötü bir sinir anında ağzından bi küfür çıkmayacağına garanti veremezsin.. Kendine saygı duymalısın bence. Bazen bir aşk tek bir sözle bitebilir.
Bu gün ilk kez hakaret etti bana.basit bir konu yüzünden keyifsiz kapatmıştık telefonu ben arkasından mesajla öpücük attım sonrada komik bir video.bu ne demek dedi, gülmüştüm sadece ondan dedim.O açıdan bakmadım neyse yazmış.
Saatler geçti mesaj attım öpücüğüme cevap yazdığın ve yalnız kaldığımı bile bile (ev arkadaşım yok bu gece) ilgilendiğin için iyi geceler dedim.Kinaye yaptım yani.İyi geceler dedi.Aradım derdi ne diye konuşmak istemiyorum iyi geceler dedi.Bende yazıklar olsun yazdım.
İşte burada bi s.ktir git benim ne yaşadığımdan haberin var mı dedi.(ailesiyle kavgalı devamlı benciye kendi anlatmaz)Ben çok büyük bir kavgada haklı olduğum halde defol git dedim diye yedirememiştim özür dilemiştim ağır şaf ettim diye ama bu bana bunu layık gördü.
Bende bana en son bunu bile dedin haram zıkkım olsundedim.Oda bana bir daha yazma bencil sakın yazma dedi.yazmam yaşadığın şetyin sebebi ben değilim ama yine hiç düşünmeden beni harcadın dedim.Ve engelledim her yerden sildim biliyorum çünkü sinirlenir yazarım ondan hemen önlem aldım.İlişkimiz inişli çıkışlı 8 yıldı bu yaz ciddiye binecek diye ailesiyle tanıştım onlar istedi diye ve bu noktaya geldi.
5 dk da yıkıldı herşey ağlayamıyorum bile doğru dürüst öyle kala kaldım.
Nasıl affedicem ki,bana bunu dedi bende kabul mu ettim diycem.her gece şükrediyordum yine gülümseyerek şükrettim aşkıma saygı sevgi dolu herşey güzel diye.şimdi saygı bitti tamam sinirlenir insan bazen ama hiç mi düşünmez sonucu belli şimdiye kadar alışkın olunsa evet de ,her sinirlenen hakaret mi yağdırmalı bilmiyorum seviyorum çok ama kabulmedemem etmemem lazım çizgiyimaştıErkek arkadasimdan uzunca bi zaman ailemde yaşananları anlatmadim. O kadar ağır şeyler yasadim ki sadece yaninda agliyordum yalvarirdi anlat diye boguluyodum. Yasadiklarim yüzünden cok sinirli bir insan olmuştum. Ufak bir şeyi buyutebiliyodum. Sevgilin de cok ağır şeyler yasiyo olabilir ve böyle durumda inan ne kadar aşık olursak olalim karsimizdaki ayy sıkıldım benimle ilgilen falan derse inan en agir seyi bile soyleyebilriiz hakettigi için değil patladigimiz için kimseye anlatamadigimiz için. Ustune gitme çocuğun dertler birikince kimseye anlatilmayinca insanların komik diye güldugu seye aglayabilir normal bulduğu şeye s... git diyebiliriz. Bence hiçbir şey yazma sakinlesince yaptığının farkına varır o zaman da seni bir sartla bağışlarım benimle dost ol derdini anlat içini dök de... ben mesela utandigim için anlatamiyodum erkek arkadaşım cok israr etti ama yapamadım en som mektup yazdim sen daha iyi becerirsin onu açmayı
Nasıl affedicem ki,bana bunu dedi bende kabul mu ettim diycem.her gece şükrediyorum yine gülümseyerek şükrettim aşkıma saygı sevgi dolu herşey güzel diye.
Bir yanım böyle diyor bir yanım daha ne yapsın artık diyor.evli çiftler bile kötü laf etmezler kavgalarda.bilmiyorum o olsun istiyorum ama artık affedemezsin kendine saygın olsun diyorumBen barışacağınızı düşünüyorum. İlk defa olduysa bu olayın kopma noktası olmasına gerek yok, 8 yıl dile kolay.
Karşıdakinin hakedip haketmediğine bakmaz bazen insan dediniz.ama ben arkadaşı değilim onun sevgilisiyim,eşi olacaktım kısmetse yuvada ilişkide öylesine edilen küfür kabul edilir mi.bu soru gerçekten bilmiyorum yani çünkü ben görmedim belkide edilir önemsenmez bilmiyorumAffetme zaten sadece affettirmesini bekle. Bi hata olduğunu fark eder de gelirse diye dedim.Ve gönlünü almasini iiçin bir şeyler yapar elbet
Karşıdakinin hakedip haketmediğine bakmaz bazen insan dediniz.ama ben arkadaşı değilim onun sevgilisiyim,eşi olacaktım kısmetse yuvada ilişkide öylesine edilen küfür kabul edilir mi.bu soru gerçekten bilmiyorum yani çünkü ben görmedim belkide edilir önemsenmez bilmiyorum
Konuşmak istemiyorum lafını biz kavga ettiğimizde bana trip atmak için kullanılır çünkü.Yani bu deyince açıklama yapmadığı için üstüme alındım bu kadar küçük şey için benimle küstün demeye getirdim.Ama açıklama yapsaydı bir sıkıntım var konuşmak istemiyorum çünkü hatta derdim başımdan aşkın uğraşmam şimdi dese bile ses etmezdim.Neden bu kadar bogdunki?
Keske senin konusmak istedgin zaman konusurz deseydin ve ondan mesaj bekleseydin.
Iki secenek var; ya artik sevmiyor. Yada gercekten cok buyuk ailevi sorunlari var.
Bari simdi bisy yazma.
Engeli kaldir ama sakin bisy yazma.
Eger o sana ulasmak isterse elbet yazicak.
Eger yazmazsa kafasinda bitirmistir zaten.
Konuşmak istemiyorum lafını biz kavga ettiğimizde bana trip atmak için kullanılır çünkü.Yani bu deyince açıklama yapmadığı için üstüme alındım bu kadar küçük şey için benimle küstün demeye getirdim.Ama açıklama yapsaydı bir sıkıntım var konuşmak istemiyorum çünkü hatta derdim başımdan aşkın uğraşmam şimdi dese bile ses etmezdim.
Küfredip ne yaşadığımı biliyormusun dedi e bilmiyorsam niye küfrediyorsun ki.hemde bu kadar ağır.ben haketmedim bunu üstüne bencilde oldum.yazmıycam aynen ama sanırım tamamen koparıcam.ben ergenlik çağımda bile bu saygısızlığı yaşamadım.sevgi bu mu sonrası da dayak oluyor zaten.
Böyle diyorum ki bitirmem kolay olsun yoksa lafta söyleniyorda içim yanıyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?