Hakaret

Aşırı üstüne gitmissiniz. Tekrar tekrar mesaj yazmak aramakta ne? Size bencil demiş farkindasiniz dimi? Video yollamak öpücük uollamak üstüne yalnizim çok sağol ilgine diye Kınaye yapmak çekilmez cidden.

Genelde nasıl bir tip? Küfürbaz mı? Öyleyse sorun sana küfür etmesi değil ağzının bozuk olması bence. Bana neden hakaret ettin değil senin ağzın neden bozuk diye tavır alabilirsin.

Ailesiyle ne tür sorunları var? Bence iyi düşün. Elin dengesiziyle uğraşma.

Aşırı üstüne gitmissiniz. Tekrar tekrar mesaj yazmak aramakta ne? Size bencil demiş farkindasiniz dimi? Video yollamak öpücük uollamak üstüne yalnizim çok sağol ilgine diye Kınaye yapmak çekilmez cidden.
Bizim ilişki öyle yalnız mesaj atmasam desemde niye mesaj atmadın hiç der.öpücük ve video gayet normal bir durumdu yani.benim normal halim onun anormal haline geldi.kinaye kısmıda bilsem yapmazdım tabi bende naza çekti iyice diye sinirlendim.birazda korkunun etkisi ilgi bekledim çünkü ben yalnız kalmaktan Çok korkarım ilgilenmeyince iyice yalnız hissettim ki bunuda gayat iyi bilir.kısaca ben bunu dert ederken o başka birşeyi dert etmiş filan.benşm için hakaret sebebi değil geri dönüp baktığımda bunu anladım

Çok değil.yani trafikte sinirlenince filan eder normal şartlarda kullanmaz.
Ailesiyle para problemleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…