Bu gün ilk kez hakaret etti bana.basit bir konu yüzünden keyifsiz kapatmıştık telefonu ben arkasından mesajla öpücük attım sonrada komik bir video.bu ne demek dedi, gülmüştüm sadece ondan dedim.O açıdan bakmadım neyse yazmış.
Saatler geçti mesaj attım öpücüğüme cevap yazdığın ve yalnız kaldığımı bile bile (ev arkadaşım yok bu gece) ilgilendiğin için iyi geceler dedim.Kinaye yaptım yani.İyi geceler dedi.Aradım derdi ne diye konuşmak istemiyorum iyi geceler dedi.Bende yazıklar olsun yazdım.
İşte burada bi s.ktir git benim ne yaşadığımdan haberin var mı dedi.(ailesiyle kavgalı devamlı sorarım anlat diye baskı bile yaparım yok birşey diye kendi anlatmaz)Ben çok büyük bir kavgada haklı olduğum halde defol git dedim diye yedirememiştim özür dilemiştim ağır şaf ettim diye ama bu bana bunu layık gördü.
Bende bana en son bunu bile dedin haram zıkkım olsundedim.Oda bana bir daha yazma bencil sakın yazma dedi.yazmam yaşadığın şetyin sebebi ben değilim ama yine hiç düşünmeden beni harcadın dedim.Ve engelledim her yerden sildim biliyorum çünkü sinirlenir yazarım ondan hemen önlem aldım.İlişkimiz inişli çıkışlı 8 yıldı bu yaz ciddiye binecek diye ailesiyle tanıştım onlar istedi diye ve bu noktaya geldi.
5 dk da yıkıldı herşey ağlayamıyorum bile doğru dürüst öyle kala kaldım.