hakaret

nirwana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
30
5
1
33
Merhaba arkadaslar oncelikle herkese bi knuda da danismak istiyorum uzun sureli bi lilskinizde sevgiliniz tartisma aninda size aptal salak gerizekali gibi hakaretvari cumleler kullansa kullansa ve bu kelimleri ard arda kullansa ne yapardınız yada söylediyse tepkiniz ne olmuştur

Hakaret davasi acarim. Yani eger 20li yaslarin basinda olsaydim dava falan acmak aklima gelmezdi. Ama su an esim bile bana dese direk hakaret davasi acarim. En nefret ettigim seydir hakaret..

Senin gibi terbiyesizle çıktığım için aptal olduğumu kabul ediyorum ama bundan sonra da akıllandım yolun açık olsun derdim

Yok hani tartışmaya açık olmayan net bir konu aslında .ama arkadaş sorduysa acaba ayrılmak istemiyor ondan mı soruyor diye irdeledim.

Şimdi kızgın şekilde söylendiği için sevgilin haksız. Mesela ben eşim komiklik yaptığında gerizekalı yaa diyorum aynen böyle gülerek. adam ona bile alınıyor. Kimisi her türlüsüne alınır. Kimisi kendi de öyle konuştuğu için sallamaz. Ben sevgilisine armut diyen erkek gördüm.

cok tatlisin sabah sabah sen beni güldürdün Allah da seni güldursun. Armut mu o niyeymis. Kizim da tekme sayende gülümsemesi bir sabah.

cok tatlisin sabah sabah sen beni güldürdün Allah da seni güldursun. Armut mu o niyeymis. Kizim da tekme sayende gülümsemesi bir sabah.
kız bi sakarlık yapıyodu mesela armut bu ya diyodu ikisi beraber gülüyolardı eşimle ben şok bebeğini de güldürdysem bugünlük bu bana yeter yerim ben miniklerimizi

Aynısını iade eder kapının yolunu gösterirdim.

armut süpermis

Şimdiye kadar aptallık etmiş olabilirim ama zararın neresinden donsen kardir der ve ayrılırdım ki ayrilmissin zaten.en iyisini yapmissin

kız bi sakarlık yapıyodu mesela armut bu ya diyodu ikisi beraber gülüyolardı eşimle ben şok bebeğini de güldürdysem bugünlük bu bana yeter yerim ben miniklerimizi
aa senin de bebisin varmis ilk mesajında dikkat etmedim; Allah sana bagislasin. Cinsiyeti ne,evet teyzis kahkaha attım o da tekme atti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…