- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
Merhaba arkadaslar oncelikle herkese bi knuda da danismak istiyorum uzun sureli bi lilskinizde sevgiliniz tartisma aninda size aptal salak gerizekali gibi hakaretvari cumleler kullansa kullansa ve bu kelimleri ard arda kullansa ne yapardınız yada söylediyse tepkiniz ne olmuştur
Ayrıldım ona sorarsan laflarım sana ağır geliyor der
Tabiki ayrılırdım. İnsanın eşinden duyması bile insanı mahveder. Ama evliliköyle ha deyince bozulmaz. Bozulmaması için birsürü neden var düzeltmeye caışırsın. Ama insanın nikahta attığı imzaya kadar deneme süresi dolmamıştır. Hakaret se sınıfta kaldı demektir. Ve ayrılmak gerekir.Merhaba arkadaslar oncelikle herkese bi knuda da danismak istiyorum uzun sureli bi lilskinizde sevgiliniz tartisma aninda size aptal salak gerizekali gibi hakaretvari cumleler kullansa kullansa ve bu kelimleri ard arda kullansa ne yapardınız yada söylediyse tepkiniz ne olmuştur
Kendine gel gerizekalı olan da sensin bu yaşta bu şekilde konuşmana bakılırsa der.. hadsiz terbiyesiz der tavrımı yapardım.. kaç yıllık eşim kavga anında bile konuşmaz benimle böyle sevmediğimi bilir bu tarz konuşmaları.. aynı şekilde bende dikkat ederim.. tavrını göster kim ki o da böyle konuşuyo öküzzzMerhaba arkadaslar oncelikle herkese bi knuda da danismak istiyorum uzun sureli bi lilskinizde sevgiliniz tartisma aninda size aptal salak gerizekali gibi hakaretvari cumleler kullansa kullansa ve bu kelimleri ard arda kullansa ne yapardınız yada söylediyse tepkiniz ne olmuştur
Hımm ayrılmakla iyi yapmışsınız sürekli söyleyen yani canım der gibi aşkım der gibi salak kelimesini diline dolamış bu adam çok çirkin gerçekten rutine bağlamış isabet olmuş ayrılmanızPaylasmamin nedeni bunun sık sık tekrar etmesi ve benim mi buyutuyorun deyip bi sizlerden fikir almak evet cevremde cok insan var bir salak kelimesini dahi bile kaldırmayan sanırım bu rahatlığı da ben ona verdim. Son soyleyisindede ayrıldım artik zoruma gidiyor
Cok güldüm bu yoruma yaHakaret davasi acarim. Yani eger 20li yaslarin basinda olsaydim dava falan acmak aklima gelmezdi. Ama su an esim bile bana dese direk hakaret davasi acarim. En nefret ettigim seydir hakaret..
anam burda da herkes kraliyet soyundanmış :) biz soyluyoruz valla gülerek ama ciddi değil hatta en cok mal mısın derim o da gerizekalı der. tama doğru olduğunu savunmuyorum ama bi salak demesiylede boşarım diyenler yatak ayıranlar olmuş enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?