Hakem hastane hakkinda

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.199
-158
68
42
Merhaba kızlar.
Memurum.astimim var.gerek çalışma.ortami tozlu ve soğuk.astimim azdı öyle ki altıma idrar kaçırıyorum.surekli pantolon değiştirmem banyo yapmam lazım.ped yeterli olmuyor.
Salı günü aile hekimine gittim atak anında nefes alamıyordum.doktot muayene etmeden senin durumun kötü.hastane acile git korona testi yaptır.ardindan göğüs hastalıklarına git.ama bu ılçede yok hocam dedim.ve çalışamıyorum.arsivdeyim tozlu dedim.ben raporu yazarım ama bir uzmana git dedi.10 gün raporu memuriyetimim bulunduğu ilçe sağlık ocağından aldım.akabinde diğer ilçedeki hastanedeki kbb ye gittim.bu ılçede kbb yok.neyse o da astim tenisi koydu.ilac yazdı.ilaclardan bir tanesini eczane vermedi.ille göğüs uzmanı yazacakmış.o hastanede doktor yazdı.tanisi astim.
Kgb ve göğüs hastalıklarından muayene olduğum hastanede heyete giricem.korkuyorum kızlar.ya 10 gün çok evet hastasın ama.ama raporu yazan da ben değilim.aile hekimini ikinci görüşüm ve çok kısa süredir burdayım.cok korkuyorum.ilk kez heyete giricem.memurlugumdan edebilirler mi.yazi ekine 657 sayılı kanunu vs yazmışlar.raporlarla ilgili kısım.korktum.

Sagligim kötü ama müdürle kötüyüz.beni soğuk bir yerde çalıştığı.yeterli bir isitici vermedi.bagiriyor çağırıyor.problemliyiz.ben ona dedim buranın ısınma sorununu cozun hasta olucam dedim.cozmeyince de var olan hastalığın için rapor aldım ama yazan pratisyen.ama doktoru tanımıyorum.iki kere gördüm adamı.beni ve doktor beyi yalancılıkla suçluyor kısaca mudur

Canım raporu yazan doktor tedaviyi uzman yapacak dedi.kbb ye gittim.astim teşhisi koydu.eczaneye gittim.bir fısfıs var.gogus uzmanı yazacakmış.onu da o yazdı.rapor yazan farklı tedavi farklı yerde oldu.tedavinin olduğu yerden heyet raporu isteniyo

Daha önce tedavilerim de var ama hiç 10 gün rapor almamıştım.3 4 5 günlüktü.

Çalıştığın yer raporuna itiraz etti sanırım, doğru mu anladım acaba? Bir şey çıkacağını sanmam, yani doktor gidip de ‘hasta değil bu yalandan rapor almış’ demez. Çünkü gerçekten hastasın ve tanı/tedavi için de birkaç doktora daha gitmişsin. Korkma bir şey çıkmaz bence.

Hastayım bugün verdiler o hastane yazısını.ben de bugün gittim.ve hava kar.bugun daha kötüyüm.bogazim sisti

Tani doğru hastayim.gercmiste tedavilerim de var ama ya ne biliyim ya.mudure bugün dedim karda kışta bunu yapman kötü oldu.merak etme.ben bugün giderim adam gibi de çıkarım heyete.veren devlet doktoru raporu.bes aydır burdayim.bu doktoru iki kez gördüm.biri kayıtta diğeri.muayene de.ama siz doktor beyle bana sahtekar demek istiyorsunuz dedim.hastaneye gittim.bogazim şişti.sesim değişti.sanki maçta bağırmış gibi.sogugi yedim geldim

Memuriyetinden olmazsın neden olasin ki? Arşivde çalışman çok toz olacağı için bu hastalık açısından riskli olur yerin değişir en fazla.

Ay dik durun lutfen
Adam gibi bir hastahaneye gidin burda hava eksi 10 dereceydi ancak yumusadi iyice hasta olacaksiniz
Merkez ilce yokmu
Aday memurmusunuz?
Gerekirse sosyal medyaya tasiyin ilce medyasini arayin
Bu sogukta calisilirmi ya ne oldu bu kurumlara anlamiyorum ayni seyleri bende yasadim ama cokta umrumda degil 10 degil gerekiyorsa daha fazlada alinir kendj hic rapor almamismi

pratisyen de doktor uzman da. rapor yetkisi olan ve yazmaya gerek duyan her doktor raporu yazabilir. o zaman ayağı kırılana da acilde pratisyen rapor yazmasin ortopedi uzmani gördükten sonra yazilsin. caninizi sıkmayın. hic birsey olmaz. sizi ilk gören doktor muayene bulgularinmla agir astim atagi oldugunu dusundum ona göre tedavi ve rapor verdim dese hiçbir sorun olmaz. endişelenmeyin paniklemeyin. ilaçlar ilgili kısım geri ödeme ve faturadan dolayi teknik bi detay. önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…