- 20 Ocak 2021
- 2.199
- -158
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Canım raporu yazan doktor tedaviyi uzman yapacak dedi.kbb ye gittim.astim teşhisi koydu.eczaneye gittim.bir fısfıs var.gogus uzmanı yazacakmış.onu da o yazdı.rapor yazan farklı tedavi farklı yerde oldu.tedavinin olduğu yerden heyet raporu isteniyoNeyden korkuyorsunuz anlamadım. Hastasınız, doktor rapor yazmış. Zaten hala doktor doktor gezip, teşhis koydurmaya çalışıyorsunuz. Bunun memuriyetin sonlanması ile alakası nedir? Bence sağlığınızla alakalı biraz endişelenebilirsiniz, bunun dışında boşuna evham yapmayın.
Yeniyim.bu konu kafama takıldı daSiz yeni mi uye oldunuz? Yoksa 2. Üyeliğiniz mı bu? Konuyla alakası yok biliyorum ama birine benzettim sanki
Daha önce tedavilerim de var ama hiç 10 gün rapor almamıştım.3 4 5 günlüktü.Memuriyetinize hiçbir şey olmaz korkmayın.
10 günlük rapor verilemese doktor vermezdi zaten. Hiçbir şey olmaz. Zaten yoktan yere almamışsınız. Gerçekten rahatsizmissiniz. Yani sorun yok.Daha önce tedavilerim de var ama hiç 10 gün rapor almamıştım.3 4 5 günlüktü.
Siz yeni mi uye oldunuz? Yoksa 2. Üyeliğiniz mı bu? Konuyla alakası yok biliyorum ama birine benzettim sanki
Rahatsızım ama ya gün sayısı fazla derlerse.ben ilk kez giricem heyete de10 günlük rapor verilemese doktor vermezdi zaten. Hiçbir şey olmaz. Zaten yoktan yere almamışsınız. Gerçekten rahatsizmissiniz. Yani sorun yok.
Daha önce tedavilerim de var ama hiç 10 gün rapor almamıştım.3 4 5 günlüktü.
Hastayım bugün verdiler o hastane yazısını.ben de bugün gittim.ve hava kar.bugun daha kötüyüm.bogazim sistiEğer gerçekten hastaysanız korkmanıza gerek yok , eğer hasta değilseniz bile hiçbir doktor başka bir doktorun verdiği rapora bu sahtedir diyeceğini sanmıyorum , heyette en kötü ihtimal şuan hasta iyileşmiş derler
Tani doğru hastayim.gercmiste tedavilerim de var ama ya ne biliyim ya.mudure bugün dedim karda kışta bunu yapman kötü oldu.merak etme.ben bugün giderim adam gibi de çıkarım heyete.veren devlet doktoru raporu.bes aydır burdayim.bu doktoru iki kez gördüm.biri kayıtta diğeri.muayene de.ama siz doktor beyle bana sahtekar demek istiyorsunuz dedim.hastaneye gittim.bogazim şişti.sesim değişti.sanki maçta bağırmış gibi.sogugi yedim geldimÇalıştığın yer raporuna itiraz etti sanırım, doğru mu anladım acaba? Bir şey çıkacağını sanmam, yani doktor gidip de ‘hasta değil bu yalandan rapor almış’ demez. Çünkü gerçekten hastasın ve tanı/tedavi için de birkaç doktora daha gitmişsin. Korkma bir şey çıkmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?