- 20 Ocak 2021
- 2.199
- -158
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Raporu aldım çünkü memur mahallinden alınması lazımdı.memur mahal dışında kesinlikle müdür sıkıntı çıkarırdı.raporu aile hekiminden yazdırdım.tedaviye uzmana gittim.aile hekimi yonlendirdiAile hekimim bana burda bir gün vermiyor ( tabi öğretmen olunca) seninki pek cömertmiş maaşallah. Zaten uzmana gidecekmişsin on günü neden vermiş... iki gün verip bu iki gün içinde işini hallet uzmana git demesi gerekirdi. Heyette tam olarak neye bakılır bilmiyorum. Yazdığım durum dışında problem göremedim. Zaten hastasın neden korkuyorsun ki...
Onu anladım da on gün vermesine gerek yoktu. İki üç gün verirdi sen d ebaşka ilçeye giderdinRaporu aldım çünkü memur mahallinden alınması lazımdı.memur mahal dışında kesinlikle müdür sıkıntı çıkarırdı.raporu aile hekiminden yazdırdım.tedaviye uzmana gittim.aile hekimi yonlendirdi
Astıma sıcak iyi mi geliyor ? Bizim odada astım arkadaşlar var hatta ilk karantinada izinlilerdi , o kadar ciddi kronikler. Isıdan hoşlanmıyorlar odayı sürekli havalandırıyoruz. Öksürürken idrar kaçırma var ise onun astımla alakası yok. O bambaşka bir rahatsızlık. Çalışırken gazete okumayın arkadaşım, yani yediğiniz para milletin parası. Siz görevinizi odanızı vs beğenmiyorsunuz, kamera var diyorsunuz ondan bile rahatsız oluyorsunuz. Ben amirime odaya kamera taktılarım dedim ? Sizce ikimizin arasındaki fark nedir ? Bir de müdüre sormak lazım, takmış ama niye takmış ?Öyle ama arkadas.mudur bana dedi ki senaryo yazıyorsun ve oynuyorsun.butun bunları g.t...den uyduruyorsun.
Herkesin ısınması var.bebim yok.beni merdiven dibine koydu.bulundugum yerde kimse yok.40 senelik evrakları sisteme girip tariyorum.her yer toz.kafamin üzerinde bir kamera var.guya arşiv güvenliği içinmiş.azicik gazete okusam iş yavaşlasa arıyor.personelin yanında olur olmaz bağırıyor.hakli da olsam bağırıyor.en son isitici istedim p.tesi.hava 1 dereceydi.nereden bulucaz ki onu dedi.yan kapıları açtı gitti.sonra alt katta başka bir abi var o ventilator getirdi.kucuk masa üstü.biraz ayaklarım ısındı ama ortam buz.
.insanlar normal giysilerle çalışıyor ben montumla.oyle olunca iş inada bindi.
watsuptan mesaj attim bak mevsim kış donuyorum hasta olucam.lutfen sorunu çözün.yan kapıları açmakla olmuyor dedim.
hali hazırda zaten astımım.ozellikle gece daha da bir azıyor.gunduz normal olabiliyor.altima kaçırıyorum öksururken.10 günlük rapor verdi doktor bey aile hekimi.atak geçirdim muayene esnasında.ben bu tedaviyi yapamam dedi.uzmana git ya kulak burun boğaz ya göğüse.goguse numara bulamadım.kulak burun boğaza gittim.teshis aynı gün doğrulandı.eczanenin vermediği bir ilacı da aynı hastanede göğüs ten yazdırdım.uc doktor var ucu de astimsin diyor.yani tedaviyi yapan hakem hastanedeki doktorlar.raporu yazan aile hekimi.toplamda üç doktor astimsin diyor.hakikaten öyleyim.ama korkuyorum.normal yolda yürüyorum.atesli bir hastalık değil.atak gelince çok kötü oluyor.sicak ortamda azalıyor.haaa çalışabilir mıydım.isitma olmayan bir ortam üstelik tozlu.atak zamanında hastalığı azdırıyor.oyle soğuk ki dizlerim dönüyor.neden bu ayrımcılık anlamiyorum
Öyle ama arkadas.mudur bana dedi ki senaryo yazıyorsun ve oynuyorsun.butun bunları g.t...den uyduruyorsun.
Herkesin ısınması var.bebim yok.beni merdiven dibine koydu.bulundugum yerde kimse yok.40 senelik evrakları sisteme girip tariyorum.her yer toz.kafamin üzerinde bir kamera var.guya arşiv güvenliği içinmiş.azicik gazete okusam iş yavaşlasa arıyor.personelin yanında olur olmaz bağırıyor.hakli da olsam bağırıyor.en son isitici istedim p.tesi.hava 1 dereceydi.nereden bulucaz ki onu dedi.yan kapıları açtı gitti.sonra alt katta başka bir abi var o ventilator getirdi.kucuk masa üstü.biraz ayaklarım ısındı ama ortam buz.
.insanlar normal giysilerle çalışıyor ben montumla.oyle olunca iş inada bindi.
watsuptan mesaj attim bak mevsim kış donuyorum hasta olucam.lutfen sorunu çözün.yan kapıları açmakla olmuyor dedim.
hali hazırda zaten astımım.ozellikle gece daha da bir azıyor.gunduz normal olabiliyor.altima kaçırıyorum öksururken.10 günlük rapor verdi doktor bey aile hekimi.atak geçirdim muayene esnasında.ben bu tedaviyi yapamam dedi.uzmana git ya kulak burun boğaz ya göğüse.goguse numara bulamadım.kulak burun boğaza gittim.teshis aynı gün doğrulandı.eczanenin vermediği bir ilacı da aynı hastanede göğüs ten yazdırdım.uc doktor var ucu de astimsin diyor.yani tedaviyi yapan hakem hastanedeki doktorlar.raporu yazan aile hekimi.toplamda üç doktor astimsin diyor.hakikaten öyleyim.ama korkuyorum.normal yolda yürüyorum.atesli bir hastalık değil.atak gelince çok kötü oluyor.sicak ortamda azalıyor.haaa çalışabilir mıydım.isitma olmayan bir ortam üstelik tozlu.atak zamanında hastalığı azdırıyor.oyle soğuk ki dizlerim dönüyor.neden bu ayrımcılık anlamiyorum
Ia halletmekAile hekimim bana burda bir gün vermiyor ( tabi öğretmen olunca) seninki pek cömertmiş maaşallah. Zaten uzmana gidecekmişsin on günü neden vermiş... iki gün verip bu iki gün içinde işini hallet uzmana git demesi gerekirdi. Heyette tam olarak neye bakılır bilmiyorum. Yazdığım durum dışında problem göremedim. Zaten hastasın neden korkuyorsun ki...
Anladığım kadarıyla aile hekiminin verdiği raporu müdürü uygun bulmamış ve tekrar değerlendirilmesi için heyete sevk etmiş yani raporun usül ve fenne uygunluğunu öğrenmek istemiş. Ama zaten hasta olduğunuz için ve geçmiş tedavilerinizi de heyette ki doktorlara söylersiniz raporunuz usül ve fenne uygun olarak çıkacaktır. Bence siz heyete girdiğinizde ağır koşullarda çalışamayacağınıza dair bir rapor hazırlamalarını rica edin. Müdürünüz de ağzının payını almış olur. mi hasta insanı geçtim normal bir insan bile
Gun sayısı üç gün olsaOnu anladım da on gün vermesine gerek yoktu. İki üç gün verirdi sen d ebaşka ilçeye giderdin
Anladığım kadarıyla aile hekiminin verdiği raporu müdürü uygun bulmamış ve tekrar değerlendirilmesi için heyete sevk etmiş yani raporun usül ve fenne uygunluğunu öğrenmek istemiş. Ama zaten hasta olduğunuz için ve geçmiş tedavilerinizi de heyette ki doktorlara söylersiniz raporunuz usül ve fenne uygun olarak çıkacaktır. Bence siz heyete girdiğinizde ağır koşullarda çalışamayacağınıza dair bir rapor hazırlamalarını rica edin. Müdürünüz de ağzının payını almış olur.
Fenne aykırı rapor hasta olmadan rapor almakmis.benim öyle değil.gecmiste tedaviler var ama 10 gün çok der ve günü bozarlar mi.gunu bozarlarsa be olur.bwn sebepsiz iş yerini terk etmiş olur muyum bilmiyorum.
Bu raporu verdiği zararı ispatlamak için aldım bir nevi.Dilekce ile basvurun, ve yazili cevap isteyin
Size hakaretlerinide sikayet edeceginizi soyleyin
Dik durun ya bu ne korku mevkiler kimseye kalmadi bu cesareti nereden aliyor?
Anladım. Astımlı bir arkadaşım da baharda alırdı sık sık rapor, kaç günlük alırdı onu hatırlamıyorum. Gerçekten rahatsız olduğunuza göre sıkıntı yapmayın.Ia halletmek
Gun sayısı üç gün olsa
Bu raporu verdiği zararı ispatlamak için aldım bir nevi.
Teşhis gerçek hastayim ama 10 gün çok derler mi.raporu umarım bozmazlar.Anladım. Astımlı bir arkadaşım da baharda alırdı sık sık rapor, kaç günlük alırdı onu hatırlamıyorum. Gerçekten rahatsız olduğunuza göre sıkıntı yapmayın.
Heyet raporu almamış. Aile hekimi 10 gün rapor yazınca müdürü idari yollarla itiraz etmiş, öyle olunca da heyete girip hastalığın değerlendirilmesine karar verilmiş.Emin misiniz, ozel klinik falan da mi yok? Cok enteresanmis.
Yine de heyet rapori ne icin gerekli?
Kendi memleketinizde bir doktora da duzenli gidebilirsiniz aslinda. Bir de yasadiginiz sehirde artti ise astiminiz tasinmayi da dusunebilirsiniz.
Ben evlendikten sonra cok ciddi artmisti astimim, izmit merkezdeydim o zaman. Sehir merkezinin havasi cok pis meshur zaten bilirsiniz, sonrasinda hafif sehir disi kalacak bir yere tasindik ve biraz daha iyilesmistim.
Ukala ukala beni sikayet edemezsiniz sevilen bir muduurm diyor.sikayet etmek istemiyorum.su rapor doğrulansinda benden uzak olsunHeyet raporu almamış. Aile hekimi 10 gün rapor yazınca müdürü idari yollarla itiraz etmiş, öyle olunca da heyete girip hastalığın değerlendirilmesine karar verilmiş.
Konu sahibi ben sizin neden korktuğunuzu anlamadım. Ne güzel heyete girin işte, durumunuz bu kadar vahimse yer değişikliği önerilir en azından. Sizin o müdürünüz nasıl bir insan ayrıca? Yok mu şikayet edebileceğiniz bir üst merci?
Heyet raporu almamış. Aile hekimi 10 gün rapor yazınca müdürü idari yollarla itiraz etmiş, öyle olunca da heyete girip hastalığın değerlendirilmesine karar verilmiş.
Konu sahibi ben sizin neden korktuğunuzu anlamadım. Ne güzel heyete girin işte, durumunuz bu kadar vahimse yer değişikliği önerilir en azından. Sizin o müdürünüz nasıl bir insan ayrıca? Yok mu şikayet edebileceğiniz bir üst merci?
Kaç yıllık memursunuz? Size böyle davranmalarına izin vermeyin , niye bu kadar taktı bu adam size? Mutlaka bir sebebi vardır, işi mi aksattınız ne oldu? Durduk yere böyle şeyler olamaz babasının çiftliği mi orası.Ukala ukala beni sikayet edemezsiniz sevilen bir muduurm diyor.sikayet etmek istemiyorum.su rapor doğrulansinda benden uzak olsun
Rica ederim.tamam simdi oldu, tesekkur ederim.
ben de heyet raporu gerektiren bir hastalik degil ki bu diye dusunuyordum basindan beri.
Talep uzerine yapilacak yani.
Mudur de enteresanmis, pandemi zamani insan 2 oksurunce bile rapor aliyor ki kimseyi riske atmayayim diye.
Merhaba kızlar.
Memurum.astimim var.gerek çalışma.ortami tozlu ve soğuk.astimim azdı öyle ki altıma idrar kaçırıyorum.surekli pantolon değiştirmem banyo yapmam lazım.ped yeterli olmuyor.
Salı günü aile hekimine gittim atak anında nefes alamıyordum.doktot muayene etmeden senin durumun kötü.hastane acile git korona testi yaptır.ardindan göğüs hastalıklarına git.ama bu ılçede yok hocam dedim.ve çalışamıyorum.arsivdeyim tozlu dedim.ben raporu yazarım ama bir uzmana git dedi.10 gün raporu memuriyetimim bulunduğu ilçe sağlık ocağından aldım.akabinde diğer ilçedeki hastanedeki kbb ye gittim.bu ılçede kbb yok.neyse o da astim tenisi koydu.ilac yazdı.ilaclardan bir tanesini eczane vermedi.ille göğüs uzmanı yazacakmış.o hastanede doktor yazdı.tanisi astim.
Kgb ve göğüs hastalıklarından muayene olduğum hastanede heyete giricem.korkuyorum kızlar.ya 10 gün çok evet hastasın ama.ama raporu yazan da ben değilim.aile hekimini ikinci görüşüm ve çok kısa süredir burdayım.cok korkuyorum.ilk kez heyete giricem.memurlugumdan edebilirler mi.yazi ekine 657 sayılı kanunu vs yazmışlar.raporlarla ilgili kısım.korktum.
Konu sadece soğuk değil.konu tavirAnladığım kadarıyla müdürler artık inatlaşmışsınız
Ben yerinizde olsam konu soğuksa günlerdir soğukta oturacağıma gider bi ısıtıcı alır koyardım önüme
Hem de bana ait olurdu sadece
Hastalığınıza gelince hastaysanız ve raporu siz 10 günlük istemediyseniz zaten heyet kararından da benzer bir karar çıkar
Sonuçta hastasınız yani
ha sen doktora mı dedin bana 10 gun rapor ver diye.Bu raporu verdiği zararı ispatlamak için aldım bir nevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?