Hakem hastane hakkinda

Fenne aykırı rapor hasta olmadan rapor almakmis.benim öyle değil.gecmiste tedaviler var ama 10 gün çok der ve günü bozarlar mi.gunu bozarlarsa be olur.bwn sebepsiz iş yerini terk etmiş olur muyum bilmiyorum.

Raporu aldım çünkü memur mahallinden alınması lazımdı.memur mahal dışında kesinlikle müdür sıkıntı çıkarırdı.raporu aile hekiminden yazdırdım.tedaviye uzmana gittim.aile hekimi yonlendirdi

Onu anladım da on gün vermesine gerek yoktu. İki üç gün verirdi sen d ebaşka ilçeye giderdin

Astıma sıcak iyi mi geliyor ? Bizim odada astım arkadaşlar var hatta ilk karantinada izinlilerdi , o kadar ciddi kronikler. Isıdan hoşlanmıyorlar odayı sürekli havalandırıyoruz. Öksürürken idrar kaçırma var ise onun astımla alakası yok. O bambaşka bir rahatsızlık. Çalışırken gazete okumayın arkadaşım, yani yediğiniz para milletin parası. Siz görevinizi odanızı vs beğenmiyorsunuz, kamera var diyorsunuz ondan bile rahatsız oluyorsunuz. Ben amirime odaya kamera taktılarım dedim ? Sizce ikimizin arasındaki fark nedir ? Bir de müdüre sormak lazım, takmış ama niye takmış ?

Dilekce ile basvurun, ve yazili cevap isteyin
Size hakaretlerinide sikayet edeceginizi soyleyin
Dik durun ya bu ne korku mevkiler kimseye kalmadi bu cesareti nereden aliyor?

Ia halletmek

Onu anladım da on gün vermesine gerek yoktu. İki üç gün verirdi sen d ebaşka ilçeye giderdin
Gun sayısı üç gün olsa

Fenne aykırı rapor hasta olmadan rapor almakmis.benim öyle değil.gecmiste tedaviler var ama 10 gün çok der ve günü bozarlar mi.gunu bozarlarsa be olur.bwn sebepsiz iş yerini terk etmiş olur muyum bilmiyorum.

Dilekce ile basvurun, ve yazili cevap isteyin
Size hakaretlerinide sikayet edeceginizi soyleyin
Dik durun ya bu ne korku mevkiler kimseye kalmadi bu cesareti nereden aliyor?
Bu raporu verdiği zararı ispatlamak için aldım bir nevi.

Ia halletmek

Gun sayısı üç gün olsa

Anladım. Astımlı bir arkadaşım da baharda alırdı sık sık rapor, kaç günlük alırdı onu hatırlamıyorum. Gerçekten rahatsız olduğunuza göre sıkıntı yapmayın.

Heyet raporu almamış. Aile hekimi 10 gün rapor yazınca müdürü idari yollarla itiraz etmiş, öyle olunca da heyete girip hastalığın değerlendirilmesine karar verilmiş.
Konu sahibi ben sizin neden korktuğunuzu anlamadım. Ne güzel heyete girin işte, durumunuz bu kadar vahimse yer değişikliği önerilir en azından. Sizin o müdürünüz nasıl bir insan ayrıca? Yok mu şikayet edebileceğiniz bir üst merci?

Ukala ukala beni sikayet edemezsiniz sevilen bir muduurm diyor.sikayet etmek istemiyorum.su rapor doğrulansinda benden uzak olsun

tamam simdi oldu, tesekkur ederim.
ben de heyet raporu gerektiren bir hastalik degil ki bu diye dusunuyordum basindan beri.
Talep uzerine yapilacak yani.

Mudur de enteresanmis, pandemi zamani insan 2 oksurunce bile rapor aliyor ki kimseyi riske atmayayim diye.

Ukala ukala beni sikayet edemezsiniz sevilen bir muduurm diyor.sikayet etmek istemiyorum.su rapor doğrulansinda benden uzak olsun
Kaç yıllık memursunuz? Size böyle davranmalarına izin vermeyin , niye bu kadar taktı bu adam size? Mutlaka bir sebebi vardır, işi mi aksattınız ne oldu? Durduk yere böyle şeyler olamaz babasının çiftliği mi orası.
Isıtıcı vermiyorsa siz alın ısıtıcınızı koyun oraya, alıp götürecek mi?

Rica ederim.
Bu olayda başka bir mevzu dönüyor bence. Hangi kurumdan bahsediliyor bilmiyorum ama amir de olsa o da başkalarının altında çalışıyor sonuçta. İletişim devrinde yaşıyoruz, kimsenin yaptığı gizli kalmıyor.
Mobing her yerde var ama biraz da sen ne kadar izin verirsen o kadar yapılıyor. Konu sahibinin bize anlatmadığı bir şeyler olduğunu düşünüyorum, bir amirin memuruna bu kadar yüklenebilmesi bana çok fazla geldi. Şahsen bana yapılacak olsa ortalığı ayağa kaldırırım ne demek kış günü buz gibi odalarda çalıştırmak?

Anladığım kadarıyla müdürler artık inatlaşmışsınız
Ben yerinizde olsam konu soğuksa günlerdir soğukta oturacağıma gider bi ısıtıcı alır koyardım önüme
Hem de bana ait olurdu sadece

Hastalığınıza gelince hastaysanız ve raporu siz 10 günlük istemediyseniz zaten heyet kararından da benzer bir karar çıkar
Sonuçta hastasınız yani

olur mu öyle şey, astım olmak suç mu?
memuriyetinden astımsın diye çıkarılma ihtimalin yok korkma canım.
millet ardarda 40 gun rapor alıyor da hamileyken durduk yere sadece maaşı kesilmesin diye (hastalıktan falan değil amaç sadece evde oturayım maaşım yatsın) onları bile atmıyorlar memuriyetten seni astımsın diye mi atacaklar?

Konu sadece soğuk değil.konu tavir

Siz muhtemelen tapu veya nüfus gibi bir müdürlükte çalışıyorsunuz. Müdürün genel tavirlarinda da bu konudan bağımsız size karşı bir sorun varsa kaymakamlığa şikayet edebilirsiniz ama öncelikli olarak düzgünce sizinle sıkıntısı neymis konuşmaya çalışın bence. Ben de memurum memura bu şekilde tavırla yaklaşan bir müdür ilk kez görüyorum kamuda.

ha sen doktora mı dedin bana 10 gun rapor ver diye.
yani çok da hakederek almadın raporu anladığım.
memuriyetten atmazlar ama etik değil.
ben de kamudayım senelerdir, etik bulmuyorum, açıkçası kınıyorum da.
doktora da söylenecek laf çok bence. mesleki bilgisine göre değil de, senin anlatımına göre rapor verdiyse.
heyetten çıkacak olan sonuç doktora da ders olur umarım.

şimdi konu biraz daha ayrıntıyı hak ediyor

arşivdesiniz çünkü vatandaş ile konuşmak istemiyorsunuz, sosyal fobim var benim diyorsunuz

müdür bu nedenle yaratılan sorun üzerine sizi arşive verdi

orası da soğuk, tozlu vs, bir masada oturayım ben ama kimse ile muhatap olmayayım istiyorsunuz, müdür de buna olur demiyor

müdür ile tartıştınız gider rapor alırım, tüm iş kalır dediniz

gidip rapor aldınız

sonra da bunlar yaşandı vs

(bir bölümü benim senaryo yeteneğim, bir bölümü de bu siteden öğrendiklerimi içerir )

hepsini anlarım da heyete gidersem raporumu kısaltırlarsa kaygısı neden

yani zaten hastasınız bu sıralar

astımınız var ise büyük hastaneye sevk etsinler, riskli grupta olduğum belirlensin, evden çalışayım diye düşünmeniz lazımken neden bu kadar 10 günlük rapora sarıldınız

astım dünden bugüne olmaz, yıllardır memursunuz hiç mi daha önce teşhis koyulmadı, e nabız da neden yok astımınız

bu tarz rahatsızlığı olup memur olanlar bir ayrdınlatsın covid risk grubunda değiller mi yani şeker, KOAH, yüksek tansiyon hastası risk grubunda astım da risk grubundadır diye düşündüm

Ben kendi hikayemi anlatayim. 9 yılım bitti.. Bu yil 15 Ocakta ilk kalorifer yandi. Bu salginda herkes klima ile calisti
Isitici icin hem olmaz dediler hem uygun priz veya halledecek elektrikci yoktu.
Daha oncede yasadigim bir saglik sorunu tekrarladi.
10 gun yari felc gibiydim oturarak uyudum esim yedirdi giydirdi icirdi yikadi
Fizik tedavi ile acildim
Toplamda 41. Gun ise dondum
Yalan soyluyormusum
Eh bizde 9 yili bosa gecirmedik.
O kdr anlattim o kdr bastirdimki simdi yuzume bakamiyorlar
Ve evet boyle amirler var boyle keyfi uygulamalar yapiyorlar
Ben mesela baskan yardimcisinin getirdigi bir personeli fiat uno arabada 4. Tasimadim diye bunlari yasiyorum.
O personel ayda en az 10 gun yok
1 gun izin 1 gun kayip ya cenazesi olur ya apartman karantinaya girer cikar ya rapor alir raporu olmaz izin yazar dilekceyi atar tekrar imzalamaz
Su anda mesela salidan beri yok kafa izni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…