- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ne alaka? Memuriyetinize ne olacak? Hastasınız sonuçta, hastalığınıza uygun bir iş verirler en çok. Canınızı riske atıp çalışacak haliniz yok ya.Merhaba kızlar.
Memurum.astimim var.gerek çalışma.ortami tozlu ve soğuk.astimim azdı öyle ki altıma idrar kaçırıyorum.surekli pantolon değiştirmem banyo yapmam lazım.ped yeterli olmuyor.
Salı günü aile hekimine gittim atak anında nefes alamıyordum.doktot muayene etmeden senin durumun kötü.hastane acile git korona testi yaptır.ardindan göğüs hastalıklarına git.ama bu ılçede yok hocam dedim.ve çalışamıyorum.arsivdeyim tozlu dedim.ben raporu yazarım ama bir uzmana git dedi.10 gün raporu memuriyetimim bulunduğu ilçe sağlık ocağından aldım.akabinde diğer ilçedeki hastanedeki kbb ye gittim.bu ılçede kbb yok.neyse o da astim tenisi koydu.ilac yazdı.ilaclardan bir tanesini eczane vermedi.ille göğüs uzmanı yazacakmış.o hastanede doktor yazdı.tanisi astim.
Kgb ve göğüs hastalıklarından muayene olduğum hastanede heyete giricem.korkuyorum kızlar.ya 10 gün çok evet hastasın ama.ama raporu yazan da ben değilim.aile hekimini ikinci görüşüm ve çok kısa süredir burdayım.cok korkuyorum.ilk kez heyete giricem.memurlugumdan edebilirler mi.yazi ekine 657 sayılı kanunu vs yazmışlar.raporlarla ilgili kısım.korktum.
Müdür bey direkt hastaneye yazı yazmış.normalde kaymakamlık kanalı ile gitmesi gerekli.kaymakam bey ile konuştum.o Böyle istiyor dedi.dun raporu verdim.yazi dün tarihli.kendisi yazmış.bugun telefonla aradılar.yaziyi al dediler aldım hastaneye gittim
Buda göğüs hastalıkları yok.sadece dahiliye kadin dosun ve çocuk hastalıkları var.ilce çok kucukSizin duzenli bir gogus hastaliklari uzmani bulmaniz gerekir. Neden heyet raporu aldiginizi hic anlamadim bu arada, ne alaka???
Ayrıca randevu alamıyorum göğüse diğer ilceyeSizin duzenli bir gogus hastaliklari uzmani bulmaniz gerekir. Neden heyet raporu aldiginizi hic anlamadim bu arada, ne alaka???
Buda göğüs hastalıkları yok.sadece dahiliye kadin dosun ve çocuk hastalıkları var.ilce çok kucuk
Rapor aldığım gün tedavi ilaçlarımı başka ilçedeki kulak burun boğaz yazdı.ayni gün içinde uzman doktorun da teşhisi var10 gün gerçekten fazla gibi. Hadi diyelim ki bulunduğunuz ilçede göğüs hastalıkları yok, e gün icinde başka bir ilçeye gidip muayene olabilirsiniz? Bi kac günde evde dinlenirsiniz oldu bitti. Siz daha muayene olmadan 10 gün rapor ne yani. Müdürünüz olsam bende bu işin peşini bırakmam. Ayrıca, ısınmak için neden müdürünüzden birşeyler bekliyorsunuz? Alin bir ısıtici kullanın.
Anladığım kadarıyla aile hekiminin verdiği raporu müdürü uygun bulmamış ve tekrar değerlendirilmesi için heyete sevk etmiş yani raporun usül ve fenne uygunluğunu öğrenmek istemiş. Ama zaten hasta olduğunuz için ve geçmiş tedavilerinizi de heyette ki doktorlara söylersiniz raporunuz usül ve fenne uygun olarak çıkacaktır. Bence siz heyete girdiğinizde ağır koşullarda çalışamayacağınıza dair bir rapor hazırlamalarını rica edin. Müdürünüz de ağzının payını almış olur.Aile hekimim bana burda bir gün vermiyor ( tabi öğretmen olunca) seninki pek cömertmiş maaşallah. Zaten uzmana gidecekmişsin on günü neden vermiş... iki gün verip bu iki gün içinde işini hallet uzmana git demesi gerekirdi. Heyette tam olarak neye bakılır bilmiyorum. Yazdığım durum dışında problem göremedim. Zaten hastasın neden korkuyorsun ki...
Daha önce tedavilerim de var ama hiç 10 gün rapor almamıştım.3 4 5 günlüktü.
Öyle ama arkadas.mudur bana dedi ki senaryo yazıyorsun ve oynuyorsun.butun bunları g.t...den uyduruyorsun.yahu bu ülkede millet memuriyeti rapora tutturuyor allah aşkına gerçekten hastasın ve tedavi olman gerekirken kimse seni işinden etmez merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?