Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay anasina sayin seyirciler her seyi hazmettin de bunu mu hazmedemedin? Rahat ol sen bunu da hazmedersin bence![]()
Allah allah ben doğru mu anladım....
Oğlunuzla oynarken tanışıyorsunuz sonra nasihat verip bir de merak edıyorsunuz...
Ee kusura bakmayın ama yanlış anlaşılmaya ortam hazırlamşsınız ben de öyle anlardım....
bir de yaptığınız hoş mu siz her tanıştığınız insanla böyle misiniz??
İyi benle de tanıştık sayılır sulu yemek yiyemiyorum bana yapıp yollarmısınız?
Oglunla oyun oynarken tanışıp nunaranı verip yemegını ye mı dedin?Neden yaptın bunları?Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım.oğlumla.oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi avukat bende fazla gezme kendine dikkat et ,güzel.güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim.msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma.gibi yazdım aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Ben de bunu anlamadım..bence abla bile isteye olaya girdi de çocuk sen 50 adım atarsın deyince hazmedememiş..telefon verecek kadar ne muhabbeti ettiniz yahuNe alaka parkta tanıştığın birine tel verip yemeğini takip etmeler felan ? Anlamadım hiç Bişi
Abla adamın arabasının önüne mi çıktın?Arkadaşlar oğlumla tabletle telefonda oyun oynarken buluşursak ben onunla olurmuşum ama yemon ediyorum asla.öyle bi niyetim.yoktu benim bugün benim hakkımda hiç bi kere bile görmediğim bi insan acaba hakkımda yanlış düsünüyo diye arabanın önüne geçtim çok üzgünüm
Benim.öyle düşüncem yoktu lütfenBen de bunu anlamadım..bence abla bile isteye olaya girdi de çocuk sen 50 adım atarsın deyince hazmedememiş..telefon verecek kadar ne muhabbeti ettiniz yahu![]()
Ya ben tanıdığım arkadaşıma güvenip evime çağıramıyorum şüphe yine de oluyor...Konu sahibi heyecanlanmış belli ki konuşmuş.
Yemeğini suyunu takip etmesi çok abart
Bir gariplik olduğu kesin fazla gezme sulu yemek ye demesi filan acayip yani böyle bir samimiyet de yok.
İş açmış başına.
Oğlana da garip gelmiş olmalı ki bu kadar ilgi buluşunca nolacak biliyorsun demiş, yani yatağa gelmeye hazır imajı çizmiş.
İntihar etmek istedim.o şehir dışın da zatenAbla adamın arabasının önüne mi çıktın?
Arkadaşım neden buluşasın ki anlamadım ben olayı babanızın oğlu mu buArkadaşlar oğlumla tabletle telefonda oyun oynarken buluşursak ben onunla olurmuşum ama yemon ediyorum asla.öyle bi niyetim.yoktu benim bugün benim hakkımda hiç bi kere bile görmediğim bi insan acaba hakkımda yanlış düsünüyo diye arabanın önüne geçtim çok üzgünüm
Arkadaşlar oğlumla tabletle telefonda oyun oynarken buluşursak ben onunla olurmuşum ama yemon ediyorum asla.öyle bi niyetim.yoktu benim bugün benim hakkımda hiç bi kere bile görmediğim bi insan acaba hakkımda yanlış düsünüyo diye arabanın önüne geçtim çok üzgünüm
Delirdin mi ????İntihar etmek istedim.o şehir dışın da zaten
Hayır görmedim.onu hiç görmedim oğlum tabletten bende telefondan beraber oynuyoduk o oyuna girdi benimle.konuştu ne güzel.oğlunuz çok şanslı ikiniz oynuyorsunuz falan diye bende oyun hakkında ters bişiler yok sende ufaksın bilirsin diye konuştum.muhabbet böyle başladıOglunla oyun oynarken tanışıp nunaranı verip yemegını ye mı dedin?Neden yaptın bunları?
Olan olmuş artık önüne bak. Bir anne olarak önceliklerin farkında ol ve öyle davran.Arkadaşlar oğlumla tabletle telefonda oyun oynarken buluşursak ben onunla olurmuşum ama yemon ediyorum asla.öyle bi niyetim.yoktu benim bugün benim hakkımda hiç bi kere bile görmediğim bi insan acaba hakkımda yanlış düsünüyo diye arabanın önüne geçtim çok üzgünüm
Ya ben tanıdığım arkadaşıma güvenip evime çağıramıyorum şüphe yine de oluyor...
Ama insanlar böyle evine kadar davet edebiliyor
Oğluyla oynarken nasıl tanışmış yahu park da aaa yanı ortak yonleri de yokki