Haketmedim

:14: ya asLında biLiyorum beni sewiyo ben onu cok sewiyorum belki onun için bana öyle geliyodur ya onuda bilmiyorum:44: ayrıLma konusu ne zaman oLsa ikimizde geriLiyoruz:95: yani ancak ozaman birbirimizi anlıyoruz:85:
ama bu ayrıLık korkusunu da heran taşıyamayız kiiii.... hiç bi ilişkide mümkün deqiLdir bence ..yani beLki karsında ki çok sewdiqini belli etmesen bunu basarırsın ..sizce ?????????:96::96:

çok tsk ederim yorumun için ..evet mantıklı aslında denemek lazım şu taktigi :17:
işe yaracagından pek bir umudum olmasa daa ..:5: sende işe yaramıs sen ne yaptın ki öle:26:
Allah daha da mutlu etsin insallah canımmm

Canım merak ettim telefonun bozulduğunu söyledikten snra nasıl davrandı? Daha sonra doğum gününü unuttuğunun farkına vardı mı?
Bu arada o kadar yorum yazdım ama doğum gününün kutlamadım, nice senelere canııım :54:

Benim sevgilim cok ilgisizdi hatta beni o kadar kırar üzerdiki anlatamam.. Ama sonralardan daha doğrusu askerden döndükten sonra cok kibarlaştı, benden cok benim üstüme düşüyo. kavga ettiğimizde aramamaya falan basladim eskiden ilk ben arardim barışalım diye... Yani bende bilmiyorum bu nasıl oldu ama :52: Allahım bozmasın inşallah..

Canım merak ettim telefonun bozulduğunu söyledikten snra nasıl davrandı? Daha sonra doğum gününü unuttuğunun farkına vardı mı?
Bu arada o kadar yorum yazdım ama doğum gününün kutlamadım, nice senelere canııım :54:

Benim sevgilim cok ilgisizdi hatta beni o kadar kırar üzerdiki anlatamam.. Ama sonralardan daha doğrusu askerden döndükten sonra cok kibarlaştı, benden cok benim üstüme düşüyo. kavga ettiğimizde aramamaya falan basladim eskiden ilk ben arardim barışalım diye... Yani bende bilmiyorum bu nasıl oldu ama :52: Allahım bozmasın inşallah..

:69:aminnn Allah daha cok mutluluk versin canım ..
aslında o dugum günümü unutmamıştı canım daha önceden biliyorum yani böle oldugunu ama biraz baska seyleri abarttı ..ondan yani bu tlf kapatma olayı dogdu.şimdi kendisi habire msj atıyoda ben ancak bazen cevap veriyorum ..kırqınım yani dogal olarak:75:

Back
X