Haketmedim

ömrümde böle bişey ne duydum ne gördüm insan telefonunu kapatırmı allah aşkına evlensen yine böyle bir durum olsa sırra kadem basıcak demekki nasıl güvenilirki böyle birine aramadımı hala ?

hayır canım ..sessiz kalmayı tercih ediyo galiba .sebepsiz yere:2:

hayatta sevmediğim sey ilgisizlik suan nişanlının kafasını duvara sürtmek istedim ne yalan söyleyim :26: sen bence bir müddet kaçan kovalanır oyununu oyna aradğında sende ilgisiz olda görsün nasıl bişeymiş:4:

Benim sana tavsiyem sadece bekle üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama biraz bekle bakalım zaman ne gosterecek aman nısanlım arayım felan deme sakın

beklemekte en zoru ... konusmak sebebini sormak istiyorum ama bu saatten sonrada biraz gurur öne cıkmalı sanirsam ..çünkü mesajlarım yeni iletildi ama hala tek söz yok ..onun için bukadar degersiz oldugumu yeni gördüm ne acı ... o benim herseyimken ..:2::2:
böyle sessiz kalmaya devam ederse bütün duygularımı acıklayan bir metin yazıp yüzügünü vericem:2: :58:

beklemekte en zoru ... konusmak sebebini sormak istiyorum ama bu saatten sonrada biraz gurur öne cıkmalı sanirsam ..çünkü mesajlarım yeni iletildi ama hala tek söz yok ..onun için bukadar degersiz oldugumu yeni gördüm ne acı ... o benim herseyimken ..:2::2:
böyle sessiz kalmaya devam ederse bütün duygularımı acıklayan bir metin yazıp yüzügünü vericem:2: :58:

Canım sana yapılan okadar büyük haksızlık okadar büyük saçmalık kiii!!! Msjlarım yeni iletildi dediğine göre telefonunu açtı.. Ve hala aramaması garip :44: Olabilir insanlık hali hediye alıcak paran olmaz ama bunu üzülerek dile getirip iki güzel sözle karşındaki insanın gönlünü alabilirsin..Seni işkillendirmek istemem ama bu işin içinde başka bir iş var ben sana söyliyim :50: Nişanlısınız madem, yerinde olsam kayınvalidemi ararım..Çıkmıyosunuz sonuçta NİŞANLISINIZ! Ara ve detaylıca konuş belki bir bildiği vardır.. :34:

Benim sevgilimde doğum günümü Mayıs 17 diye aklında kalmış, oysa 4 senedir hic aksatmamişti. Doğum günü sabahı beni aramayınca cok kızmıştım trip atmıştım meğerse günleri karıştırmıs.. Onun hattı benim üzerime olduğu için öğle saatlerinde Vodafonedan bi mesaj :9: Bi tane beyaz gül alip işyerime gelmişti :61:

Yani, hemen bu yüzden ayrılmak olmaz tabiki.. Unutabilir bu normal aklından cıkabilir bi aksilik olmuş olabilir.
Bazı yorumcular seven biri için cok kolaymış gibi tekmeyi koy ayrıl vs konusuyorlar. Sen en iyisi bi konuş nişanlınlaa... Hiç olmadı kaçan kovalanır taktiği, benim erkek arkadasim da cok ilgisizdi şimdi hiç ama hiç öyle değil. Allahıma şükür :69:

kızLar sizinle bi sorunumu paylasmak istiyorum ..çok kötüyüm .kimseyle konusmak istemiyorum ama paylasmaya biraz rahatlamayada ihtiyacım var ..düşünceleriniz önemli yani ..:14:
dogum günümde nişanlım hiç aramadı gelmedi ..msj dahi atmadı:50: birgün öncesinden sormustm yani hatırlıyodu dogumgünümü.ama ogün telefonunu kapattı ona ulasmamamı sagladı..sebebi ise hediye alamaması ..ama ben ondan hiçbişey istememiştim ..bi çift sözü yeterdi..:2:hala da kapalı tfnu .. yaptıgı cok zoruma gitti ..resmen hakaret gibi..size biri bunu yapsa ne yapardınız ??:26::2:

Ben olsam!!!bunun gercek sebebını etrafındaki kısılerden araştırarak ogrenmeye calısırdım....hıcde ınandırıcı gelmedı bana....aramamasına ustelık tel kapatmasına sebep olsun kiii?????özrü kabahatinden buyük:63::63::63:uzgunum sende gerceklerı farkındasın belkı ama bır başkasından duymak ısteyebılırsın:(ıstemıyerek bunu yazıyorum amacım senı uzmek degıl bunu bılesın..:19::19::19:.gelecegın deki mutsuzlukları gormenı saglamak sımdıden bu sekılde davranıyorsa evlenınce param yok dıye senı yarı yolda bırakıp gıden karaktersız bırı olabılır dıye dusunuyorum.....sımdıden onlemını almalısın:( gercek sevenın samımı ,sıcak bır busesi :54::54::54:paha bıcılemez degerdedır :nazar::nazar::nazar:bunu bılmeyecek kadar duygusuz olamaz!!!!!!!!!!!Olmadı; sokakdakı bahcelerden bır dal cıcek alıpta senın yanına gelmesıde olmayacak bır alternatif degil di!!!!!!!!!!!üzgunum :59::59:tatlım...senı mutlu edecek bırsey yazmak ıstemedıgım ıcın :50: çünkü;gercekler acıdır:43::43::43: gerceklerı gormemezlıkden gelmemelısın....Ama hayatta hiç bir sey senden degerli degildir...bunu sakın unutmamalısın...:63::63: Bu arada bende senın dogum gununu kutlamadan gecmıyeyım.......Yaşa!!!Sev!!!Gül bunlar eksık olmasın yaşamında;yeni yaşın dıledıgın tüm güzellikleri :65::65:beklemedıgın süprizlerle getirsın....MUTLU YILLAR:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:71::71:cook tsk ederim canım cook saol ... aldıgım ilk kutlama oldu böylece .. cok tskler ..Allah kalbine göre versin inşallah hep mutlu ol .. yorumun içinde cok saol canımm ..:90:

Benim sevgilimde doğum günümü Mayıs 17 diye aklında kalmış, oysa 4 senedir hic aksatmamişti. Doğum günü sabahı beni aramayınca cok kızmıştım trip atmıştım meğerse günleri karıştırmıs.. Onun hattı benim üzerime olduğu için öğle saatlerinde Vodafonedan bi mesaj :9: Bi tane beyaz gül alip işyerime gelmişti :61:

Yani, hemen bu yüzden ayrılmak olmaz tabiki.. Unutabilir bu normal aklından cıkabilir bi aksilik olmuş olabilir.
Bazı yorumcular seven biri için cok kolaymış gibi tekmeyi koy ayrıl vs konusuyorlar. Sen en iyisi bi konuş nişanlınlaa... Hiç olmadı kaçan kovalanır taktiği, benim erkek arkadasim da cok ilgisizdi şimdi hiç ama hiç öyle değil. Allahıma şükür :69:

çok tsk ederim yorumun için ..evet mantıklı aslında denemek lazım şu taktigi :17:
işe yaracagından pek bir umudum olmasa daa ..:5: sende işe yaramıs sen ne yaptın ki öle:26:
Allah daha da mutlu etsin insallah canımmm

cnm benim öncellikle doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu senelere sevgiline gelince çok saçma hediye almadıysan tmm alamamış ta olabililrsin 5 dakka arayip kutlayıp güzel dileklerini söyle yada güzel bi mesaj yaz heyy allah ım cnm benim üzülme

cnm benim öncellikle doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu senelere sevgiline gelince çok saçma hediye almadıysan tmm alamamış ta olabililrsin 5 dakka arayip kutlayıp güzel dileklerini söyle yada güzel bi mesaj yaz heyy allah ım cnm benim üzülme

tsk ederimm çooook sagol :54:
elimden geldigince üzülmemeye calışıyorum:93: canım .. yapck bişey yk ..

canım hediye problem değilki yaz mevsimindeyiz her yer çiçek koparıp bir gülle doğum günün kutlu olsun deseydi ne olurdu ki bence isteseydi bunu yapabilirdi sende sonuçta büyük bişeyler beklemiyorsun bu kadarcık şeyidemi yapamıyor yada seni alıp dışarı çıkartsaydı hediye alamadığını söyleyip öperek kutlasaydı .... nişanlanmayı bilen adam bunları bilir diye düşünüyorum...üzüleceksin ama onun sorunu kendisiyle kafa dinlemek istiyorsa o günümü buldu onunki kaçış ....böyle bi adamla evlendiğini düşün çocuğun hastalandı mesela gene kafa dinlemek isteyecek telefonunu kapatacak böyle sorumsuzlardan allah korusun canım sende kapat telefonunu telefon kapatmak nasıl oluyormuş anlasın bana çok sağlıklı bi adam gibi görünmedi bu yaptığı sana allahın bir lütfu bence boşver böylesini allah hayırlısını versin...

bide bi qelişme mesaj attı .. yok tlf bozukmus falan flan seyler bahane etti..bnde fazla üstelemedim ..eger istemiysn kns ailenle bitirelim dedim .. oda benim öyle bişey düşündügüm falan yok dedi..bnde sonra cevap vermedim :93:
biraz yalnız kalıp düşünsün istedim :59: umarım iyi etmişimdir :63:

Canım hedıyeyı parası olmadıgı ıcın mı alamamıs egere oyleyse parasız el emegıyle yapılan cok guzel hedıyeler var,en azından bır bahceden sana cıcek koparıp ezberledıgı bır sıırle sana jest yapabılırdı,buna ragmen onu hala sevıyorum dıyorsun,azıze gıbısın masallah.

canım hediye problem değilki yaz mevsimindeyiz her yer çiçek koparıp bir gülle doğum günün kutlu olsun deseydi ne olurdu ki bence isteseydi bunu yapabilirdi sende sonuçta büyük bişeyler beklemiyorsun bu kadarcık şeyidemi yapamıyor yada seni alıp dışarı çıkartsaydı hediye alamadığını söyleyip öperek kutlasaydı .... nişanlanmayı bilen adam bunları bilir diye düşünüyorum...üzüleceksin ama onun sorunu kendisiyle kafa dinlemek istiyorsa o günümü buldu onunki kaçış ....böyle bi adamla evlendiğini düşün çocuğun hastalandı mesela gene kafa dinlemek isteyecek telefonunu kapatacak böyle sorumsuzlardan allah korusun canım sende kapat telefonunu telefon kapatmak nasıl oluyormuş anlasın bana çok sağlıklı bi adam gibi görünmedi bu yaptığı sana allahın bir lütfu bence boşver böylesini allah hayırlısını versin...

ewett cok haklısın cok tsk ederim yorumun için ..sadece yanımda olması bile benim için yetiyodu .. gözlerime bakması benim için zaten dünyanın en güzel seyiydi fazla bişey beklememiştim .... ewet aslında gelecek için söyledigin seylerde de cok haklısın ... aklımı cok karıstırıyo bilemiyorum ..tabiki böyleyken en mantıklısı bitirmek olcak ..:5:

Bu arada benım bır arkadas zorakı gecırdıgı nısanlılık donemınden sonra evlendı ama allah evlenmemesı ıcın cok ısaret gonderdı ona dınlemedı suan cok mutsuz .allah yardımcın olsun.

Canım hedıyeyı parası olmadıgı ıcın mı alamamıs egere oyleyse parasız el emegıyle yapılan cok guzel hedıyeler var,en azından bır bahceden sana cıcek koparıp ezberledıgı bır sıırle sana jest yapabılırdı,buna ragmen onu hala sevıyorum dıyorsun,azıze gıbısın masallah.

ewet canım haklısın ama napabilirim kiii.. onun sadece gözlerime bakması bile benim için en büyük hediye inan bu güne özel bişey beklemedim kiii ben ... o kafasında büyütmüşse bilemem tabi.insanlar işte cok garip yaratıklar

Bu arada benım bır arkadas zorakı gecırdıgı nısanlılık donemınden sonra evlendı ama allah evlenmemesı ıcın cok ısaret gonderdı ona dınlemedı suan cok mutsuz .allah yardımcın olsun.

:5::5::5: amin amin amin ...Allah herzaman beterinden saklasın .. hayırlısı olur inşallah bişey diyemiyorum ki:59:

ewett cok haklısın cok tsk ederim yorumun için ..sadece yanımda olması bile benim için yetiyodu .. gözlerime bakması benim için zaten dünyanın en güzel seyiydi fazla bişey beklememiştim .... ewet aslında gelecek için söyledigin seylerde de cok haklısın ... aklımı cok karıstırıyo bilemiyorum ..tabiki böyleyken en mantıklısı bitirmek olcak ..:5:

canım moralini bozmak seni üzmek istemiyorum ama tecrübe konuşuyor....geçmişte nişanlımı çok sevdim tüm hatalarını görmezden geldim....komleksli asabi biriydi...nasıl olsa ben onu oda beni seviyor diyerek gözlerimi gerçeklere kapayarak evlendim...ama 9 ay sürdü...asabiyeti komplekleri sorumsuzluğu bunları kapatmak için şiddet her tartışmada üste çıkmayı başaran zeytinyağı gibi bi adam....ondan bi çocuğum oldu evlendim 3. ayında hamile kaldım o istiyor diye o ne isterse yaptım ama tek taraflı olmuyor fedakarlık....şimdi 8 senedir ayrıyız....çocuğunun doğumuna bile gelmedi çocuğu hastalanır haberi olmas yada başından atar bi şekilde şehir dışında oluverir biranda....6 aydırda bir saatliğine bile almadı çocuğu görmedi gelmedi....yani canım böyleleri adam olmuyor...baba bile olsalar....yol yakınken gerçekleri görmen senin için hayırlı olacaktır canım...eskiden insandır hata yapar affetmek lazımdır derdim ama bir insanı ilk hatasında affettinmi arkası geliyor...hatalar sürekli tekrarlanıyor sende affediyorsun nereye kadar...sonra o insanda nasıl olsa affeder mantığı başlıyor...o insanı değiştiremiyorsun ama yolunu değiştirebilirsin onun olmadığı bir yola devam ederek...canım şimdi bitirirsen en fazla 6 ay bir sene üzülürsün ama ben ve benim ailem gibi ömür boyu üzülmessin...

son ana kadar bu yaptığının mutlaka geçerli bir açıklaması geçerli bir sebebi vardır diye düşünerek okudum konunu, ama sana attığı saçma mesaj bütün iyiniyetimi götürdü. telefonum bozuldu da ne demek, böle bir bahane olamaz hem de senin doğumgününde mi bozulmuş telefonu, hertaraf telefon kaynıyor hattını başka birinin tel.ine takar ya da herhangi birisinin tel.inden arardı, hiç olmadı internetten bir mesaj atabilirdi.yani bunun bir açıklaması yok olamaz...bu senin doğumgünün, nasıl böle bir günde ortadan kaybolabilir bu bir bahane bile değil.. iyi düşün arkadaşım...

senin için değil siz olsaydınız dediğin için kendimi düşünerek demek istiyorum ve ben o kişiyle birlikte olamazdım bir daha..en mutlu en özel günlerden birinde yanımda olmayıp tersi beni cezalandırırmışcasına öyle yapacaksa yanımda yeri yoktur bi dahada..birde bana sizden uzaklaşıyormuş gibi geldi..

Back
X