- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Safra kesem benimSiz kk hatunları romantizmden ne anlarsınız cigerm
Anam bu iltifatlrı benm herif etse boşarımSafra kesem benimne yapalim odun kalas ve boyle dengesiz vakalari okuya okuya taslasmisiz zaar
Birazdan munede bizi koparacak
Ben yeniyim ya ceza almıyım diye herkesle iyi geçiniyorumKafamızı hem de :)naneelimoonn
Sen onun oyuncağı değilsin.Noktayi koy derimBayanlar arkadaş yanımda sizlerden fikir almak istiyor... bir yıldır benimle konuşmak için çabalayan biriydi üc ay beraberligimz oldu kafamda soru işaretleri vardı güven eksikliği bunun için tartışıyorduk arabasindaydm gorusmustuk bunları sorun ettiğim için kavga ettik beni itti bitti dedi istemiyorm dedi nefret ediyorum dedi arkadasn yanına bıraktı beş daka sonra msj attı benim yürek sisizmsn dedi beş saniye gel yanıma göreyim dedi gittim bana seni kirdysam ozur dilerim seni sewdim dedi bunları dedi ama gitme demedi üc gündür konuşmuyoruz aramıyor sizce ne yapmalıyım kötüyüm....... ( yazan bir arkadaş fikir istiyor sizlerden kızlar ben teselli etmeyi beceremedm birde siz deneyin)
ayyy ceza da mı var kim veriyo cezayı kızlar ben de yeni sayılırım hala cözmüs deilimBen yeniyim ya ceza almıyım diye herkesle iyi geçiniyorum
Bn 4 yıldr takip ediyorum yeni üye oldum bi ban meselesi var bi süre giremiyorsun siteye dayanamam buna insan korkuyor biri durup dururken kib ler mi dyeayyy ceza da mı var kim veriyo cezayı kızlar ben de yeni sayılırım hala cözmüs deilim
o ne :) ne olur beni kib lemeyin :) tek sıkıntm burda idiyo vallahiBn 4 yıldr takip ediyorum yeni üye oldum bi ban meselesi var bi süre giremiyorsun siteye dayanamam buna insan korkuyor biri durup dururken kib ler mi dye
Sen profile yaz azıck insaflı oln bana bnu yapmayın dyeo ne :) ne olur beni kib lemeyin :) tek sıkıntm burda idiyo vallahi
Sen profile yaz azıck insaflı oln bana bnu yapmayın dye
bencede dengesiz anlatıyorum anlamıyoor hala beni arar mı diyor :)Adam dengesiz SANIRIM,öfke kontrolüde yok
Hemen atmasada genel durumundan yola çıksın karar versin
bencede dengesiz anlatıyorum anlamıyoor hala beni arar mı diyor :)
sen ona de kibencede dengesiz anlatıyorum anlamıyoor hala beni arar mı diyor :)
Dengesiz se canı isterse arar
Adamın adı üstünde dengesi yok
öNCE itiyo sonra kalbim sızladı gibi bişey diyo
ahahhaaaaa okuyup okuyup size kızıyodur (kankam o benim üzülüyo kızlar saka falan bi yana..........)Evlendikten sonra da her tartışmada bosanalim deyip kapının önüne koyar iki saat sonra aşkım seni seviyemmmmm geri dön ayteeeeennnn der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?