Merhaba arkadaşlar yine ben biliyorum ki belki buralarda kimsem olmadığından belki de güvenecek kimsem olmadığından herşeyimi burada sizinle paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize. Önceki konularını bir çoğunuz biliyor. Görünen sorunlarımız onlar. Eşimden dün hiç beklemediğim tepkiyi aldım bana çok gereksiz geldi. Haketmedim bence. Dun eşim ile giderken başım dönüyordu. İşe gitti bi mesaj atmasını bekledim. Nasılsın diye atmadı dört beş saat sonra ben attım bi sorsaydın keşke nasıl oldun deseydin dedim. İşim var zamanım yoktu dedi. Neyse yeni evli sayılırız ben yüzüklerin. Hep takarım. Eşim bu sene pek sık unutur oldu. Soruncada yol eldiven takıyorum ondan takmadım yok unuttum. Her zaman takıyorum birgün takmayınca sorun ediyorsun vs. Neyse dun onu da yazdım mesajla yüzüğü yine almamışsın kullanmayacaksan at çöpe diye. O da unuttum. Ben artık katlanamıyorum sana yaptıklarına hergün sorun çıkarmana evlenirken düşünmemiştim bunları. Bana kadınlık yap vs. Diye bir sürü mesaj atmış sizce bu tepkiyi hakedecek ne yaptım ki ne dedim ben. Allah aşkına bana akıl verib