Haketmiyorum bunları

Niyeboyle

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
304
136
18
43
Bazen tıkanıp kalıyor insan işte böyle. Tam düzeldi diyorsun artık toparladık ama bi anda alt üst olabiliyor hayatın. Tam bi ay önce yazdığım sorunumun tekrar ortaya çıkmasından huzursuzum. Ve evet gerçekten çaresiz ve mutsuzum.

Psikoloğa gidiyorum 15 günde bi düzenli olarak ve artık hafifledim zannediyordum. Oysaki bastırmışım sadece.

Benim hissettiğim yaşadığım hicbirseyi düşünmeden empati kurmak zahmetinde bulunmadan ne de kolay kırıyor kalbimi.

Bıktım senden yetti artık.

Ne kolay çıkıyor ağzından bu sözler.

Ne hamileligim ne oğlum hicbirseyi umursamadan.

Bu akşam biz tartışırken oğlumun gözlerindeki korku ve onun bana dönüp bak çocuğu ne hale getirdin demesi.

Oysa o kırıp döküp gidince oğlumu oyalayıp unutturma görevi benim.

İnsanca sorduğum birkaç soruya cevap vermek yerine bağırıp çağıran o ama oğlumu üzen ben.

Ben hiç istermiyim üzülmesini.

O kapıyı çarpıp gidince içimde kopan okadar şeye rağmen oğlumu üzmeden herşeyi içime atıp kafasını başka şeylerle meşgul etmek cokmu kolay benim için.

Hele ki içimdeki bebeğim.

Okadar mutsuz büyüyor ki anlatamam.n
Oğlumu bi şekilde mutlu etsemde içimdeki masum herşeyi hissediyor benimle.

Çaresiz mutsuz olmak .

Neden beni düşman gibi görüyor.

Neden pişman olacağı şeyler söylüyor.

Hayatını mahveden okadar insanı en ufak bi selamlarin da affederken neden bana böyle davranıyor.

Tükenmek mi. Dibine kadar yaşadığım bi duygu artık bu.

Emindim.

Bebekten sonra yani ben hamile kaldıktan sonra aniden açılan kısmeti yeni işi ve parası yüzünden bu haldeyiz

Size böyle davranmasının sebebi ne ?
Bilmiyorum. Ama kaldıramıyorum.

O beni suçluyor. En ufak bişeyde naptin sanki ne yapiyorsunki diyor.

Mesela bugün misafirim vardı. Ki karnım burnumda. İş arkadaşlarım geldi. Haliyle çok yoruldum.

Akşam onlar gidince oğlum tuvalete gitmek istedi kalkamadım yerimden sen gotururmusun dedim.

Ben çok yoruldum dedi.
Oysa tüm gün oturdum demişti.
Bende neden yoruldun dedim.

3 kez eve gelmiş bugün arabayla yorulmuş. Üstelik ev ve işyeri 5 dk arabayla.

Bende sabah temizlik yaptım akşam ikram hazırladım sonra misafir agirladim daha yorgunum dedim.

Naptiysan sanki diyor.

Önceki konumda yazdım sonra çok pişman oluyor ama kırınca gözü görmüyor

Onca yuku yuklenmek kadina dusuyor zatenonlar kirsin biz toplayalim sinir geldi yine bana off
Hemde nasıl.
Ben herşeye yetmeye çalışıyorum.

Onu oğlumu evimi hicbirseyi ihmal etmiyorum.

Ama benim en ufak bi suratının dusmesinde hemen parlıyor.

Neymiş hep iyi olacakmışım iyi davranacakmisim.

Ama ben zaten hamilelikten kötü haldeyim anlayışlı olması gereken ben deilimki

Cebi para etrafida sahte dostlarla dolunca kendini kaybetmis pasa
Herkese birşeyler alıyor.

Ben geçen konumda demiştim eşya alıcam diye ona bile kıyamadım.
Sadece oturma odama koltuk siparişi verdik ki çok kötü durumda eskileri.

Bugün onu başıma kakiyor koltuk aldirmisim.

Okadar zoruma gittiki.

Oysa onun kolundaki 2 saat parası kadar o koltuk.
Ama arkadaşlarına geçenlerde 600 liraya bot aldı ve şimdi yine ıi ..ne 7 çıkınca alcam diye söz vermiş

uuuuuuu çok zor biri,huysuz gereksiz tavırları var ..
O özür diliyor siz de hemen affediyorsanız nasıl olsa bir şey olmuyor diyip pervasızlıklarına devam ediyordur ..
İnsan çocuğunu taşıyan kadına ,aynı hayatı paylaştığı kadına böyle davranmamalı ..

Canim sende 24 saat palyanco gibi gezecek halin yokya..iyi valla pasanin keyfi gelsin diye icin kan aglasada guleceksin yani oylemi?ogluna saril canim sakin belli etme mutsuzlugunu,birde hamilesin bebegin de cok kotu etkileniyor..ya birak ne hali varsa gorsun gormezden gel umursama sende..demesi kolay biliyorumama evlatlarin icin guclu olmalisin..peki genelde neden tartisiyorsunuz cok ozel degilse?

Sımardı dıyorsun yani.
Kabul etmese de böyle.

Ben önceki konumda söyledim maddi çok zor günlerimiz oldu yanında ailesi bile olmazken ben destek oldum hep.

Şimdi bana diyor ki bu işler bozulursa sen beni bırakırsın.

Bende dedim ki parayı bulunca sen beni bırakmayı düşündüğün için benimde aynı şeyi yapacağımı sanıyorsun.

Bu kadar nankör olmamalı. Ben okadar çok şeyden taviz verdim ki yıllardır.

arkadaşlarına niye bot alıyo
niye yeni çıkacak bilmemneyin sözünü veriyo?
dışarıya mı yaranmaya çalışıyo nedir ben anlamadım?
oğluna karşı nasıl?

Yani zoruma gidiyor benimde.

Geçen sefer yaşı büyük çok yakın aile dostumuza anlattık işin içinden cikamayinca onlar sakinlestirdi bizi.

Beni çok sevdiğini söylediler. Ve severek boşanan tek çift siz olursunuz gözleriniz nasıl aşkla bakıyor dediler.

Ama neler oluyor anlamıyorum ayda bir kez durumdayiz

Aaa yok artik!!ele gelince savuruyor,sana gelince yok!hic acimaycaksin varya bu tiplere,yap listeni ne eksigin varsa al,el yiyecegine sen ye..off cok uzuldumbekara hanim bosamasi kolay tabi,burdan onu yap sunu yap diyorum ama elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyorumallah kimsenin yuvasina huzursuzluk vermesin..

Fazla sımarmasın allah alasagı edıverır

Eskiden sadece onun kardeşiyle ilgili tartışırdik.

Yani yıllarca bosanmamiz için ugrasti şimdi o dertten kurtuldum derkenpara belası çıktı. Para oldukça kardeşi de tekrar arayı düzeltti abisiyle.

Amiin çok sagolun. Tabiki dua ederim. Bu kadar istenilen bir bebekken bu acıları haketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…