Önceki sefer niye geldin ki kalsaydın gittiğin yerde demiştim gidecek yerim olsa giderdim demişti. Sanırım bu sefer gidecek bir yeri var ki gelmiyorSkma canini sen,donerse senindir donmese de kendi bilir..
Siz kendinizi heba etmişsiniz ama ne için?Herşeyi yaptığım halde en ufak bişeyde nankörlük ederken bir de bıraksam neler duyarım acaba.
Kadın tut deyip duruyor.
İyide kadın benim dolap düzenimi yada her çamaşır günümü nasıl Ayarlasın.
Uyudu da tutmuyor. Oğlumu mutlu mesut uyuttum neyseki bari o rahat uyusun
Bunları bilip hatta çevremdeki sorun yaşayan arkadaşlarıma uygula diyen biriyken kendim yapamam ne acı deilmi.Siz kendinizi heba etmişsiniz ama ne için?
Kadın tut diyen bir kocaya 'ben yaparım'diyerek yaranamazsınız.
O 1 diyorsa, siz 3 yapacaksınız.
Canınızın kıymetini önce siz bileceksiniz.
En ufacık beliniz mi ağrıdı, bugün hiçbir şey yapamam çok canım acıyor yatıyorum, yemek al gel diye mesajını atıp, keyfinize bakacaksınız.
Ne diyorsunuz, hiçbir şeyi eksik etmediğiniz halde nankör oluyorsanız, diğer yolu denemek lazım.
En fazla duyacağınız şey, gene nankörsün olur ama en azından yaptıklarınız bedenen ve ruhen sizi daha az yorar.
Bütün kadınlar bu hatayı yapıyor.
Önce hep kendimiz gelmeli ama yapamıyoruz.
Biz kendimizi seversek, karşımızdaki adam sevmesini öğrenir.
Biz kendimize değer verirsek, başkaları da o şekilde yaklaşır ve biz ne kadar mutlu olursak o yuvada herkes mutlu olur.
Önceliğiniz artık kendiniz olsun, çocuğunuz için bile bu gerekli.
Kardesimde eşiyle aynı sorundan tartışıyor du.kocasina göre onun psikoloji bozuk .öfke kontrolü olmadığı için asıl onların bozuk.sende hiç yüz verme bi kaç gün anlasın hep sinirli olacak değil yaÖfke kontrolü yok eşimde buna eminim artık.
Bana dediki bu akşam birde psikoloğa gidiyorsun duzelmedin bi türlü.
Asıl senin ihtiyacın var buna dedim.
kaderimiz boyle bazen oyle bir kiriyorlar ki insani erkekler neden boyleBazen tıkanıp kalıyor insan işte böyle. Tam düzeldi diyorsun artık toparladık ama bi anda alt üst olabiliyor hayatın. Tam bi ay önce yazdığım sorunumun tekrar ortaya çıkmasından huzursuzum. Ve evet gerçekten çaresiz ve mutsuzum.
Psikoloğa gidiyorum 15 günde bi düzenli olarak ve artık hafifledim zannediyordum. Oysaki bastırmışım sadece.
Benim hissettiğim yaşadığım hicbirseyi düşünmeden empati kurmak zahmetinde bulunmadan ne de kolay kırıyor kalbimi.
Bıktım senden yetti artık.
Ne kolay çıkıyor ağzından bu sözler.
Ne hamileligim ne oğlum hicbirseyi umursamadan.
Bu akşam biz tartışırken oğlumun gözlerindeki korku ve onun bana dönüp bak çocuğu ne hale getirdin demesi.
Oysa o kırıp döküp gidince oğlumu oyalayıp unutturma görevi benim.
İnsanca sorduğum birkaç soruya cevap vermek yerine bağırıp çağıran o ama oğlumu üzen ben.
Ben hiç istermiyim üzülmesini.
O kapıyı çarpıp gidince içimde kopan okadar şeye rağmen oğlumu üzmeden herşeyi içime atıp kafasını başka şeylerle meşgul etmek cokmu kolay benim için.
Hele ki içimdeki bebeğim.
Okadar mutsuz büyüyor ki anlatamam.n
Oğlumu bi şekilde mutlu etsemde içimdeki masum herşeyi hissediyor benimle.
Çaresiz mutsuz olmak .
Neden beni düşman gibi görüyor.
Neden pişman olacağı şeyler söylüyor.
Hayatını mahveden okadar insanı en ufak bi selamlarin da affederken neden bana böyle davranıyor.
Tükenmek mi. Dibine kadar yaşadığım bi duygu artık bu.
Bunun bilincinde olmanız çok güzel.Bunları bilip hatta çevremdeki sorun yaşayan arkadaşlarıma uygula diyen biriyken kendim yapamam ne acı deilmi.
Haklısınız. Kendime değer vermezsem kimse vermez. Ve zaten Türk kadınları olarak en büyük hatamız. Fedakarlığı abartıp sonunda bu hale gelmek
Hemen toparlanamam artık zaten.Kardesimde eşiyle aynı sorundan tartışıyor du.kocasina göre onun psikoloji bozuk .öfke kontrolü olmadığı için asıl onların bozuk.sende hiç yüz verme bi kaç gün anlasın hep sinirli olacak değil ya
Biz toparlayıcı rolü ustlendikce onlara kırıcı olmak kalıyor sadece zamanla.kaderimiz boyle bazen oyle bir kiriyorlar ki insani erkekler neden boyle
Ben çocuklarıma yalnız da bakabilecek durumdayım.Bunun bilincinde olmanız çok güzel.
Artık kendiniz için yaşayın.
Vereceğinizi zaten vermişsiniz eşinize, bundan sonrası size zarar.
Sağlık bir çocuk yetiştirebilmek için huzurlu, mutlu ve hayata güvenle bakan bir anne olmanız gerekiyor.
Bir de hamilesiniz, bırakın eşiniz yanınızda olsun ya da olmasın siz eminim ki 2 çocuğunuzu da aslanlar gibi büyütüp, onlara kol kanat gerersiniz.
Sadece bunu düşünmeniz bile davranışlarınızı değiştirecektir.
Ya kadınlar hamile iken erkekler sendromu giriyor cidden bak ..bendede oldu arkadaşlarımda da var bunlar .naz yapalım diyoruz hamileyken yaptırmiyorlar bi :) skma canını sen evlilikte oluyor bunlar.Hemen toparlanamam artık zaten.
Çünkü gerçekten çok yıprandım kendimi geçtim bebeğime üzülüyorum.
Yani başımda uyuyan dünya tatlısı oğluma üzülüyorum
Bu günlerim geri gelmeyecek ama.Ya kadınlar hamile iken erkekler sendromu giriyor cidden bak ..bendede oldu arkadaşlarımda da var bunlar .naz yapalım diyoruz hamileyken yaptırmiyorlar bi :) skma canını sen evlilikte oluyor bunlar.
Aradinmi peki? Bence bu gecelik üzerine sünger çek.yarim güzel bir kafayla halledinBu günlerim geri gelmeyecek ama.
Şu saat oldu hala yok.
Gidebileceği bi arkadaşı yok.
Bu soğukta arabada uyuyamaz.
Ve öyle bi öfkeyle çıktı ki daha çok canımı yakmak başka bişey yapacak diye korkuyorum
Aramadım.Aradinmi peki? Bence bu gecelik üzerine sünger çek.yarim güzel bir kafayla halledin
Peki bu saate kadar gecikti gi olmuo muydu? Bence insanlık sende kalsın bu gecelik bak Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama hava malum ..Yinede cocugunun babası ..geldiği zaman verirsin ağzının payiniAramadım.
Biliyorum aramamıbekliyor ama bu defa ben adım atmayacağım.
Alıştığı düzen değişmeli yavaş yavaş. Çünkü taviz verince devamı yine bana dönecek.
Ama yarın geldiğinde demekki artık gidecek yerin var ki gelmiyorsun diyeceğim.
Çünkü önceki sefer gidecek yerim olsa gelmezdim demisti
Aramadım.
Biliyorum aramamıbekliyor ama bu defa ben adım atmayacağım.
Alıştığı düzen değişmeli yavaş yavaş. Çünkü taviz verince devamı yine bana dönecek.
Ama yarın geldiğinde demekki artık gidecek yerin var ki gelmiyorsun diyeceğim.
Çünkü önceki sefer gidecek yerim olsa gelmezdim demisti
Olmuyordu. Sadece geçen ay kavga edince hiç yapmadığı birseyi yapıp alkol alıp geç gelmişti. Ama bu kadar sürmemişti sanki.Peki bu saate kadar gecikti gi olmuo muydu? Bence insanlık sende kalsın bu gecelik bak Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama hava malum ..Yinede cocugunun babası ..geldiği zaman verirsin ağzının payini
Aklıma gelen can sağlığı deildi ne yazık ki. Benim hayattaki en büyük korkunun aldatılmak olduğunu biliyor.Evet can sağlığı icin endişelendiğin için ara. Ne de olsa kac yıllık esin cocuklarınin babasi.
He olur da mesgule atar vs o zaman tavrını yap. Ben hamile olmama ragmen sen düşünmedin beni ben ona ragmen merak edip ariyorum sen acmiyorsun falan diye..
Ama siz size düşeni yapıp arayın bir kere
Aklıma gelen can sağlığı deildi ne yazık ki. Benim hayattaki en büyük korkunun aldatılmak olduğunu biliyor.
Ve bugün kıskandığım iş yerindeki bi kızı kastederek bişeyler söyledi beni ofkelendirdi iyice.
Onlarla isim olmaz ama sen böyle yaparsan olacak dedi.
Zaten birkaç saat sonra çekip gitti
Net çok sık kullanır.Ben ara derim ...Çünkü saat baya geç oldu.whatsapp falan kullanıyor mu ? Oraya bak istersen en son görülme saatine bak.yafa facebook adresine falan bak online mi? Net çok sık kullanan bir insana tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?