Haketmiyorum bunları

tekrardan okula yazıl çünkü bir kere bile git demedin. neyse ben senin seviyene inemem cidden kocana acıdım şu an. üslubuna dikkat et zaten kibledim

Hahaha sevgi yönünden sizinki benimkini döver.

Benim sevgimde senin kocana olanı döver zaten.

Ne gereksiz yorumların var ya. Bi git artık. Gururlu kadın git hadi
ooooo seviye fena halde yerlere düşmüş. sen bildiğin gibi davran sözde yuvanız asla düzelmez. kib canım hadi by by

bende öğretmenim. demekki hiçbir çaresizliğin olmamasına rağmen seni sevmeyen bir adamın peşinden koşuyosun. iyice midem bulandı hadi kib canım. seviyesizlik diz boyu

:) gülerek okudum ya nerden vuracağınızı şaşırmışın:) sana cevap veripte vakit kaybetmek istemiyorum ayrıca eşim beni aldatırsa direk boşarım düzelir diye beklemem bazıları gibi:) kib canım by by

banlanmam eşinin seni istemediği gerçeğini değiştirmez:) ne kadar banlanırsam banlanayım senin o sözde yuvan değişmeyecek:) bunada kib tatlım kendine iyi bak seviyene düşemem

banlanmam eşinin seni istemediği gerçeğini değiştirmez:) ne kadar banlanırsam banlanayım senin o sözde yuvan değişmeyecek:) bunada kib tatlım kendine iyi bak seviyene düşemem
Ya allah aşkına sinirim bozuldu senin yorumlarını görmekten sürekli bel altı vuruyorsun bariz kötü niyetlisin kibledim seni

yeniden deneme kararınıza sevindim.

oğlunuz da çok mutludur.

umarım bu sefer kalıcı olur.

ama size tavsiyem acilen bir yardımcı tutun, biraz hayatı relax yaşamaya çalışın.

yeniden deneme kararınıza sevindim.

oğlunuz da çok mutludur.

umarım bu sefer kalıcı olur.

ama size tavsiyem acilen bir yardımcı tutun, biraz hayatı relax yaşamaya çalışın.
Evet oğlum çok mutlu çok şükür.
2 gündür banlanmistim yazamadım kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…