- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yaa kendime hakim olmadan kac kez aradim yazdim.O da kizdi banaSorununuz nedir tam olarak?
Yaa iste bu arladasinin yaninda.ben evde sandimSen bizim naptıgımızı biliyon mu ne demek çevrimiçisin demekki telefonlasın daha ne! Sende abartmıssın heryerden yazıp bi iki kere aradın bi msj attın tamam:)
Evet mesengerdan falan da aradim.ama aktifti napimadam bi halt yemiş midir yememiş midir bilmem de snein şu yaptığını bana yapsalar delirirdim. buluşacaksan buluşacaksın yani ne var 10 dk sonra dönse adam sana, belki acil işi var. her yerden mesaj yazmak da zaten çok acınası olmuş. komik yani.
Arkadasının yanında da olsa sana whatsapptan arkadaslarlayım su saatte senı arıycam vs yazsaydı sende okadar aramazdınYaa iste bu arladasinin yaninda.ben evde sandim
Evet mesengerdan falan da aradim.ama aktifti napim
Ee yani dimi amaArkadasının yanında da olsa sana whatsapptan arkadaslarlayım su saatte senı arıycam vs yazsaydı sende okadar aramazdın
Napim peki sence.artik bugun demim dimi bisiişi olamaz mı? aktif olması o an sana yazmak zorunda olduğu anlamına gelmez.
Napim peki sence.artik bugun demim dimi bisi
ne yazcam ki mesajda.daha da delirir belki sinirli şuane deme bi zahmet. bi özür mesajı at. bekle o dönsün.
iyi biliyorsun. ama bu cocuk artik daralmis 5 yasinda ki kardesine kizip ceza verir gibi senle bulusmayi iptal etmis. demek kii artik ayrilnanin vaktidir.Bugun erkek arkadasimla buluscaktik.Aradim acmadi.Ama mesengerda aktif gordum.Aradim baya bi acmadi.Msj attim hem normalden mesengerdan whatsapdan.Sonra aradi.Sen bizim naptigimizi biliyon mu dedi.Bi insan on kez yirmi kez aranir mi, sanki biz bi haltlar yiyoz diye mi ariyon dedi.Buluscaktik o yuzden aradim dedim.O da bulusmiycam senle dedi.Evet ne deseniz haklisiniz.kendime hakim olamadan aradim ben ya :-(
Yok ne yazcam ki me
ne yazcam ki mesajda.daha da delirir belki sinirli şuan
Napim peki sessiz mi kalim o mu arasin napim aciklama mi yapimiyi biliyorsun. ama bu cocuk artik daralmis 5 yasinda ki kardesine kizip ceza verir gibi senle bulusmayi iptal etmis. demek kii artik ayrilnanin vaktidir.
sen hatalisin ama karsi tarafta sana ceza vermekle hatali
tabii cocuga da anliyorum. seninle artik bas edemiordur. hiskerin fikirkerin tavrin zor zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?