Hakettim ben

Sanırım her konuda fazlaca darladığın için açmadı. Zira bana bile senin şurdaki konularından daral geldi. Aradın açmadı, mesaj atarsın bu kadar yani. Geç kalır ya da unuttum derse burnundan getir de sen zaten hayatın her anını burnundan getiriyorsun görüldüğü kadarıyla.

bence siz bu günlerde fazlaca kafayı sevgilinize takmışsınız. hangi sınava hazırlandığınızı bilmiyorum ama sınav stresinden de olabilir. kendinizi de erkek arkadaşınızı da bu kadar daraltmayın. sakin olun. rahatlayın. herşeyin daha kolay olduğunu nasıl yolunda gittiğini görüceksiniz.

Hakkettim ben demişsiniz ama bence hayır haketmediniz maden Messenger da aktif bi msj atsın şuan müsait değilim die ne yapıyor ülkeyi mi kurtarıyor bi msj atmak 30 sn size o kadar ayrıcalık tanımıyorsa bide üstüne kendini haklı görüyorsa ne diyeyim inşAllah sonunuz hayırlı olur

Senin yaptığın rahatsız edici ama gördüğü halde açmadığı için o da sağlam bir sebep söyledi mi?

Senin yaptığını yapmış olsam da bi azarla öyle kedi gibi geri çekilmezdim. Onun da mantıklı bir cevap vermesini beklerdim.

P Portakalli ordek onsuz asla olamayacağını sanıyorsun,çünki evde gerçekten sorunların var ve onu kurtuluşun olarak görüyorsun.Fakat bu ikisini birbirine karıştırmamalısın.Yemeğin bile ateşini çok açtığında yanar,çok kısıksa çiğ kalır.Kararında tutmalısın.Ayrıca seni üzmek istemem ama bu çocukta aile olma niyeti yok bence.Sence?

Bilmiyorum cidden.Ama ben kendime hakim olamiyorim ki takinti oldu galiab

Yaaa biz sana 100 kere dedik su adamı zırt pirt arama ,biraz kendi haline birak diye,git hayata katıl,kendine başka uğraşlar bul ,hayatının merkezine koyma,bu gidişle ayrılır senden......

Yaaa biz sana 100 kere dedik su adamı zırt pirt arama ,biraz kendi haline birak diye,git hayata katıl,kendine başka uğraşlar bul ,hayatının merkezine koyma,bu gidişle ayrılır senden......
Yok aramiycam bi kac gun.O arasada ben aramiycam.surekli evdeyim zaten bende ona sariyorum.Bi yandan sinava bir bucuk ay kaldi :-(

Hep söyledim yine söylüyorum, kendine mukayyet olmazsan bu adamı kaybedip dibe vurucaksın. Sonunu görüyorum ben senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…