- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 41
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İkimizde 25Yaşlar kaç dicem ama yermek için falan değil.gerçekten merak ediyorum. Yaşlar kaç ?
Bilmiyorum cidden.Ama ben kendime hakim olamiyorim ki takinti oldu galiabP Portakalli ordek onsuz asla olamayacağını sanıyorsun,çünki evde gerçekten sorunların var ve onu kurtuluşun olarak görüyorsun.Fakat bu ikisini birbirine karıştırmamalısın.Yemeğin bile ateşini çok açtığında yanar,çok kısıksa çiğ kalır.Kararında tutmalısın.Ayrıca seni üzmek istemem ama bu çocukta aile olma niyeti yok bence.Sence?
Davranislarim hic olgun degil biliyorum.Yapilmamasi gereken seyleri yapiyorum bile bileben senin yaşının 25 olduğuna gerçekten inanmıyorum. Ya da inanmak istemiyorum.
Canim aramiycam kendimi tutcam.Sacmaladim ben yaa. :-(Arkadasının yanında da olsa sana whatsapptan arkadaslarlayım su saatte senı arıycam vs yazsaydı sende okadar aramazdın
Yaa o bidaha aramazsa beni :-(Kendini küçük düşürücü hareketler içinde bırakma...
Arama...
Aramadan duramıyorum diyorsan psikologa görün
Sıkma canını ilişkide olur böyle saçmalamak bazen bidaha dikkat edersinCanim aramiycam kendimi tutcam.Sacmaladim ben yaa. :-(
Yok aramiycam bi kac gun.O arasada ben aramiycam.surekli evdeyim zaten bende ona sariyorum.Bi yandan sinava bir bucuk ay kaldi :-(Yaaa biz sana 100 kere dedik su adamı zırt pirt arama ,biraz kendi haline birak diye,git hayata katıl,kendine başka uğraşlar bul ,hayatının merkezine koyma,bu gidişle ayrılır senden......
Yok bidaha yapmam ki dikkat edicem canim.Ayrildi mi acaba benden :-(Sıkma canını ilişkide olur böyle saçmalamak bazen bidaha dikkat edersin
Ayrildi mi acaba benden :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?