- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet de simdi iyice delirmesin.hata ettim özür dilerim vs ne bileiym hiç mi özür dilemedin? yaptığın şeyin yanlış olduğunu biliyosun sonuçta.
sen bilirsin.Evet de simdi iyice delirmesin.
ayril ayrilNapim peki sessiz mi kalim o mu arasin napim aciklama mi yapim
Dayanamadim baktim acmadi delirdim iyice aradimDaha dün gece diğer konunuzda "yarın arayıp sormayacağım o yazarsa da buluşmayalım diyeceğim" yazmıştınız? Sizin kendinize bir gram saygınız yok ki adam size saygı duysun.
Bugun erkek arkadasimla buluscaktik.Aradim acmadi.Ama mesengerda aktif gordum.Aradim baya bi acmadi.Msj attim hem normalden mesengerdan whatsapdan.Sonra aradi.Sen bizim naptigimizi biliyon mu dedi.Bi insan on kez yirmi kez aranir mi, sanki biz bi haltlar yiyoz diye mi ariyon dedi.Buluscaktik o yuzden aradim dedim.O da bulusmiycam senle dedi.Evet ne deseniz haklisiniz.kendime hakim olamadan aradim ben ya :-(
Evet de kendime hakim olamadim.Sence aciklamali msj atim mi beklim mi :-(Erkekler yapiskan ve her isini golge gibi takip eden kadindan NEFRET ederler.
Siz adaminiza kumanda edemezsiniz.
Sizin de bir hayatiniz olmali, isiniz olmali, kendinizi gelistirmelisiniz.
Yoksa hep ir adamai takip eden ikinci karaketer durumuna dusersiniz.
Hayat cok buyuk!
Mumkunse yuz yuze gorusup hatanizi anladiginizi anlatin ama cok sinirlenmis sanirim.Evet de kendime hakim olamadim.Sence aciklamali msj atim mi beklim mi :-(
ayrilEvet de kendime hakim olamadim.Sence aciklamali msj atim mi beklim mi :-(
Simdi aciklamali msj attim.Bekliycem artik bakalim yazcak mi.Yok engellemedi ama bana sinirli baya.Simdi bakalim cvp atcak miMumkunse yuz yuze gorusup hatanizi anladiginizi anlatin ama cok sinirlenmis sanirim.
Eger engellememis ise bir sure bekleyip ozur dileyen mesaj atin.
Sonra asla , o aramadan aramayin.
Kendime hakim olamadim aradim.Yanlis oldugunu biliyodum gene de aradimOf bizle kahve içmeye gelmişsin gibi bir havada her gün erkek arkadaşınla yaşadıklarını anlatıyorsun. İlk kez sevgilin olmuş galiba nikah masasına oturtmaya çalışıyorsun. Bu adam senle evlense gene boşanır bir daha da hayatta evlenmez. Böyle adamları da anlamıyorum böyle boğan biriyle ne için çıkıyor? :)
Simdi aciklamali msj attim.Bekliycem artik bakalim yazcak mi.Yok engellemedi ama bana sinirli baya.Simdi bakalim cvp atcak mi
Evet.Ben bi on defa aradim arka arkaya.Sonra yanindaki arkadasini sa surekli aradim.Msj zaten durmadan attim.O da aradi kizdi bana :-( en son aciklamali msj attim gormedi.ama bi sure aramicam zaten onuBelli ki acil ve önemli bir işi varmış. Keşke o kadar çok peşpeşe aramasaydınız. Bir mesaj atardın , bugün buluşacaktık ne yapıcaz diye? o zaten görünce ve uygun olunca cevap yazardı. Biraz sabır...
İnanmıyorum :)) Yanındaki arkadaşını bile aramışsın:) o an gerçekten önemli bir işi , meşguliyeti varsa çok sinir bozucu yaptığın hareket. O arayana kadar arama sakın. Hatalısın.Evet.Ben bi on defa aradim arka arkaya.Sonra yanindaki arkadasini sa surekli aradim.Msj zaten durmadan attim.O da aradi kizdi bana :-( en son aciklamali msj attim gormedi.ama bi sure aramicam zaten onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?