bende ona vurmaya çalıştıkça daha beterini yaptı.. yaşadıklarıma inanamıyorum sanki baskasinin konusunu okuyorum şuan..Ayy eski eşi de sabretmemiş boşanmamışlar işte. Sen nasıl sabrediyorsan o da öyle sabretmiştir bak hala yanındasın o adamın. Adam seni tokatlarken senşn nasıl eski eş geliyor aklına.sen de tokatla sinirlen kendini ezdirme.Ne yaşarsanız yaşayın eskiye sünger çekin . Kocanızdan daha çok size kızdım.haketmedin . Tokat niye hakedilsin anlamıyorum.
yani ilaci bırakır birakmaz kalacağımı düşünmemiştimÖncelikle düşünmezken nasip etti demek "korunmadık" demek oluyor.
Sonra ise gururunuz varsa size hamileyken tokat atıp sarsan, bebeğinize "karnındaki!" diye hitap eden bir dağ ayısıyla evli kalmayın derim. Lafları kaldırılabilecek laflar değil.
yanlış ifade ettim hic bir canli sebebi ne olursa olsun şiddeti haketmez..Hakettim mi derken? Dayağın hak edilebileceğini mi düşünüyorsunuz , hemde hamileyken?
ve ne olursa olsun hep barışırdım gelip öper özrü nu diler..yine gidecegimi sanıyor..sinirle soyledjm diyor..peki ya şiddetiSaçmalamayın ne haketmesi.hamilesiniz birde, hanzoya bak ya hem suçlu hem güçlü bence ağlamadan boşanın yüz vermeyin hatasınız farkına varsın kütük.bırakın şunu değer vermeye değmez
Rahatça bakması değilde kavgaya dönüştürmek saçma olmuş. Zaten topluluk fotolarında ufak ufak görünüyor yüzler yakınlaştırıyor insan ister istemez.yanlış ifade ettim hic bir canli sebebi ne olursa olsun şiddeti haketmez..
abarttım mı keske baksamiydi rahatca kizin fotosuna
12 haftalık. .çok mu kıskançlık yaptim normal miydi..o an sinirlendim..yani bildiginiz yaka paca kavga ettikRahatça bakması değilde kavgaya dönüştürmek saçma olmuş. Zaten topluluk fotolarında ufak ufak görünüyor yüzler yakınlaştırıyor insan ister istemez.
Kaç haftalık bebek?
zaten o öyle yaptikca çığlık attim sesimi duyurmak için..rezil oldum tüm komsularaDavranışınız oldukça saçma.
Ama kocanız olacak şahsiyet insan değil!
Hemen polise gitmeniz gerekirdi.
Bir kadına vurmak, hele de kendi çocuğunu taşıyan kadının bile bile canını acıtmak, cinayete teşebbüstür.
Affı yoktur bunun.
Şiddete ayri birde kıyaslama yapmış ne demek eski es senden daha iyiydi.madem oyle niye sizle evlenmiş dengesizve ne olursa olsun hep barışırdım gelip öper özrü nu diler..yine gidecegimi sanıyor..sinirle soyledjm diyor..peki ya şiddeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?