- 23 Ağustos 2012
- 51.907
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.802
- 898
kolumda var sadece ama hertarafim morarmış gibi sızlıyor cok halsiz ve bitkinim
c tesi tarama testine gidecegiz ve o kadin doktorla paylasayim konuşayım diyordum belki yol gösterir diye...doktor bide eşimin tanıdığı iyice rezil olsun diye anlatacaktımAcele gidin o zaman hastaneye. Devlet hastanelerinin tamaminda polis acil serviste bekler. Anlatin derdinizi hemen,doktor raporunuzu versin. Bu herife de daha fazla tahammul etmeyin hamile halinizle
insss ..ama morluk vs yok verirlermiElleri kirilir insallah. Yarin sabahtan darp raporu alin, bu gece dinlenin.
Düşünme canım vala seven insan hamile olan eşine kıyabilirmiya gözünden sakınır onu o nasılsa bulur kendine 3. 4. eşi çekmek zorunda değilsin böylesinibu son olaydan sonra sevdiğine inanmıyorum artık. gelip gidip sarilip öpen adam seviyordur diye düşünmüşüm
ailem zaten yaşlı bakima muhtac onlara yuk olmak istemem..ama ne yapacagim bilmiyorimÇok saçma bir mevzudan. Olay nereye gelmiş saygısız ve kaba bir koca sizin evlilik yürümez. Olanaklarına göre hareket et ayakların yere basıyorsa düşünmeden ayrıl basmıyorsa o çocuğa nasıl bakıcaksın ailen sahip Çıkacakmı çok karışık durum allah kolaylık versin
Bu sizce doğru yol mu? Önce rapor alın. Rapor zaten sadece sözlü beyanla olmıyor size de bakıyorlar. Rapor olmadan eşinizin iş arkadaşlarına onun davranışlarını söylemeniz doğru olmaz. Bu onun iş hayatını da etkileyebilir. Desteksiz bir söylenti halini alırsa eşiniz bunu size karşı kullanabilir.c tesi tarama testine gidecegiz ve o kadin doktorla paylasayim konuşayım diyordum belki yol gösterir diye...doktor bide eşimin tanıdığı iyice rezil olsun diye anlatacaktım
ruh hastasi psikopat 3 dk sonra gelip ozur diler..bide bana der sen normal değilsin diyeDüşünme canım vala seven insan hamile olan eşine kıyabilirmiya gözünden sakınır onu o nasılsa bulur kendine 3. 4. eşi çekmek zorunda değilsin böylesini
is arkadasi değil cok bagimsiz yerdelerBu sizce doğru yol mu? Önce rapor alın. Rapor zaten sadece sözlü beyanla olmıyor size de bakıyorlar. Rapor olmadan eşinizin iş arkadaşlarına onun davranışlarını söylemeniz doğru olmaz. Bu onun iş hayatını da etkileyebilir. Desteksiz bir söylenti halini alırsa eşiniz bunu size karşı kullanabilir.
...... yazamıyorum maalesef. Madem bile bile yanındasınız biraz daha sakin olmaya çalışsanız keşke sizde.evet maalesef ama dun aksam en siddetlisiydi
Bence darp raporu almalısınız, sonradan almadıgınıza pişman olursunuz. Hamileyken şiddet gösteren insan daha sonra da yapar bunu maalesef..ailem zaten yaşlı bakima muhtac onlara yuk olmak istemem..ama ne yapacagim bilmiyorim
tum vücudum ezilmis gjbi acıyor ama belirti yok napmam lazimBu sizce doğru yol mu? Önce rapor alın. Rapor zaten sadece sözlü beyanla olmıyor size de bakıyorlar. Rapor olmadan eşinizin iş arkadaşlarına onun davranışlarını söylemeniz doğru olmaz. Bu onun iş hayatını da etkileyebilir. Desteksiz bir söylenti halini alırsa eşiniz bunu size karşı kullanabilir.
Maksat esinizi rezil etmek degil can guvenliginizi saglamak olmali su asamada. Ve darp raporu almak. Bu gece gidemiyorsaniz yarin sabah kalkip gidin acile. Magazinden cok yardima ihtiyaciniz var lutfen aklinizi basiniza toplayin.c tesi tarama testine gidecegiz ve o kadin doktorla paylasayim konuşayım diyordum belki yol gösterir diye...doktor bide eşimin tanıdığı iyice rezil olsun diye anlatacaktım
Öncelikle düşünmezken nasip etti demek "korunmadık" demek oluyor.
Sonra ise gururunuz varsa size hamileyken tokat atıp sarsan, bebeğinize "karnındaki!" diye hitap eden bir dağ ayısıyla evli kalmayın derim. Lafları kaldırılabilecek laflar değil.
tum vücudum ezilmis gjbi acıyor ama belirti yok napmam lazim
bende ona vurmaya çalıştıkça daha beterini yaptı.. yaşadıklarıma inanamıyorum sanki baskasinin konusunu okuyorum şuan..
annemlere geldim burda kalcam dedim cevap vermedi.kollarim mosmor..babam bana sesini bile yukseltmemisken bu yaşıma kadar,1 yillik eşim mahvetti beni
Biraz ayrı kalın zamana bırakın anladığım kadarıyla ev hanımısınız ve yeni hamilesiniz ayrıca Ailenizinde size maddi manevi destek verecek güçte değiller şuan sizin iş bulmanız çok zor maddi olanaklarınız olmadığı zaman. Daha düşünerek hareket etmeniz gerekir bekleyin eşiniz gereksiz büyütmüş hatasını anlayıp size gelmesini bekleyin sakin kafayla yaptığı. Hatayı anlar umarımailem zaten yaşlı bakima muhtac onlara yuk olmak istemem..ama ne yapacagim bilmiyorim
evet rezil etmek degil bir kadin ve doktor olarak fikir danismak amacim..hatta ilk basta esjme vs soylermi diye cekinirken dedjm ben niye cekiniyorumkii..ama haklisinizMaksat esinizi rezil etmek degil can guvenliginizi saglamak olmali su asamada. Ve darp raporu almak. Bu gece gidemiyorsaniz yarin sabah kalkip gidin acile. Magazinden cok yardima ihtiyaciniz var lutfen aklinizi basiniza toplayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?