hakettim mi ?

Çok saçma bir mevzudan. Olay nereye gelmiş saygısız ve kaba bir koca sizin evlilik yürümez. Olanaklarına göre hareket et ayakların yere basıyorsa düşünmeden ayrıl basmıyorsa o çocuğa nasıl bakıcaksın ailen sahip Çıkacakmı çok karışık durum allah kolaylık versin

Acele gidin o zaman hastaneye. Devlet hastanelerinin tamaminda polis acil serviste bekler. Anlatin derdinizi hemen,doktor raporunuzu versin. Bu herife de daha fazla tahammul etmeyin hamile halinizle
c tesi tarama testine gidecegiz ve o kadin doktorla paylasayim konuşayım diyordum belki yol gösterir diye...doktor bide eşimin tanıdığı iyice rezil olsun diye anlatacaktım

bu son olaydan sonra sevdiğine inanmıyorum artık. gelip gidip sarilip öpen adam seviyordur diye düşünmüşüm
Düşünme canım vala seven insan hamile olan eşine kıyabilirmiya gözünden sakınır onu o nasılsa bulur kendine 3. 4. eşi çekmek zorunda değilsin böylesini

ailem zaten yaşlı bakima muhtac onlara yuk olmak istemem..ama ne yapacagim bilmiyorim

c tesi tarama testine gidecegiz ve o kadin doktorla paylasayim konuşayım diyordum belki yol gösterir diye...doktor bide eşimin tanıdığı iyice rezil olsun diye anlatacaktım
Bu sizce doğru yol mu? Önce rapor alın. Rapor zaten sadece sözlü beyanla olmıyor size de bakıyorlar. Rapor olmadan eşinizin iş arkadaşlarına onun davranışlarını söylemeniz doğru olmaz. Bu onun iş hayatını da etkileyebilir. Desteksiz bir söylenti halini alırsa eşiniz bunu size karşı kullanabilir.

Düşünme canım vala seven insan hamile olan eşine kıyabilirmiya gözünden sakınır onu o nasılsa bulur kendine 3. 4. eşi çekmek zorunda değilsin böylesini
ruh hastasi psikopat 3 dk sonra gelip ozur diler..bide bana der sen normal değilsin diye

is arkadasi değil cok bagimsiz yerdeler

tum vücudum ezilmis gjbi acıyor ama belirti yok napmam lazim

Maksat esinizi rezil etmek degil can guvenliginizi saglamak olmali su asamada. Ve darp raporu almak. Bu gece gidemiyorsaniz yarin sabah kalkip gidin acile. Magazinden cok yardima ihtiyaciniz var lutfen aklinizi basiniza toplayin.

Yarın ilk işiniz darp raporu alıp suç duyurusunda bulunmaniz olur inşallah.

ailem zaten yaşlı bakima muhtac onlara yuk olmak istemem..ama ne yapacagim bilmiyorim
Biraz ayrı kalın zamana bırakın anladığım kadarıyla ev hanımısınız ve yeni hamilesiniz ayrıca Ailenizinde size maddi manevi destek verecek güçte değiller şuan sizin iş bulmanız çok zor maddi olanaklarınız olmadığı zaman. Daha düşünerek hareket etmeniz gerekir bekleyin eşiniz gereksiz büyütmüş hatasını anlayıp size gelmesini bekleyin sakin kafayla yaptığı. Hatayı anlar umarım

Maksat esinizi rezil etmek degil can guvenliginizi saglamak olmali su asamada. Ve darp raporu almak. Bu gece gidemiyorsaniz yarin sabah kalkip gidin acile. Magazinden cok yardima ihtiyaciniz var lutfen aklinizi basiniza toplayin.
evet rezil etmek degil bir kadin ve doktor olarak fikir danismak amacim..hatta ilk basta esjme vs soylermi diye cekinirken dedjm ben niye cekiniyorumkii..ama haklisiniz

Daha önce de siddet görmüssünüz cevabınızdan anladigim kadarıyla, şu adamcıkların yanina kalmasın bu şiddetler Allah aşkına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…