hakettim mi ?

zaten o öyle yaptikca çığlık attim sesimi duyurmak için..rezil oldum tüm komsulara
Siz niye rezil oluyorsunuz?
Evinizde bir cani var ve hayatınız tehlikede.
Lütfen durmayın orada, lütfen.
Kendinizi geçin, böyle bir adamla aynı evde bebek büyütmek bir anne olarak yapabileceğiniz en kötü şey olmalı.
Siz karnındayken bunu yapan, doğunca hem size hem ona neler eder!

Son düzenleme:
yanlış ifade ettim hic bir canli sebebi ne olursa olsun şiddeti haketmez..
abarttım mı keske baksamiydi rahatca kizin fotosuna
kızın fotosuna özellikle o kıza sarkmak için değil de , zoomlaya zoomlaya fotodaki herkesi incelemek olamaz mı? özellikle toplu fotoda cinsiyet fark etmeksizin herkesin herkese yaptığı şey.ancak olay başka hiçbir şey yokken yalnızca ve aynen yazdığınız şekildeyse hemen yarın o evrimini tamamlayamamış insan modelini evden yollamanız ve boşanma davasını açmanız lazım.

Şiddete ayri birde kıyaslama yapmış ne demek eski es senden daha iyiydi.madem oyle niye sizle evlenmiş dengesiz
yalan söylüyor beni sinirlendirmek için ama demekki icinde birikmiş.. yani eski eşi bunu adam yerine koymamış cokta iyi yapmış sağolsun..
bende oyle soyledim keske bosanmasaydin yuvanızı dagitmasaydin diyr

Başka hareketlerinden şüphelenmeden sadece birinin fotoğrafına baktı fotoğrafı yakınlaştırdı diye kıskanmak çok saçma. Bu hareketleriniz çok fazlaysa karşı taraf bunalır.
Hamileyken size açık açık karnındakini aldır boşanalım diyen, bunu söyler söylemez pişman olmayan onun yerine tartaklayan adam, sizi ilerde başka sebeplerle yine boşar. Ailem kocam diye düşünüp geri adım atmayın.

olay birebir anlattığım gibi

Dönme o pisliğin yanına. Çalışıyorsan hele ki hemen boşan.

Darp raporu aldınız mı?
hayir
bunlari yapip sonra hemen pişman olup yanima gelmesi bana küfür gjbi geliyor nefret ediyorum

Şiddetin affedilir bu tarafı yok kesinlikle geçmiş olsun.. ama sizin eski konularınızada baktım.. evlendiğinizden beri bir kıskançliktir gitmiş.. eşiniz doktor sanirim.. ve siz ev hanimisiniz.. bence siz aranizdaki farki biraz kompleks yapmiş olabilirsiniz ve bu evliliğinizin başından beri birikmiş bir durumun patlaması olmuş sonunda.. 12 haftalik bebeği aldiramazsiniz.. bu durum nasil toparlanir bilmiyorum.. darp raporu alin bencede elinizde bulunsun..

İzlerin geçmeden hemen gidip darp raporu al ve boşan zaten adamın istediğide bu en küçük şeyde içini dökmüş işte sana bu tarz adamların her istediğini niye yapıyorsunuz ya daha çok bi tarafları kalkıyor işte

bu son olaydan sonra sevdiğine inanmıyorum artık. gelip gidip sarilip öpen adam seviyordur diye düşünmüşüm

kolumda var sadece ama hertarafim morarmış gibi sızlıyor cok halsiz ve bitkinim
Acele gidin o zaman hastaneye. Devlet hastanelerinin tamaminda polis acil serviste bekler. Anlatin derdinizi hemen,doktor raporunuzu versin. Bu herife de daha fazla tahammul etmeyin hamile halinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…