- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
Siz niye rezil oluyorsunuz?zaten o öyle yaptikca çığlık attim sesimi duyurmak için..rezil oldum tüm komsulara
Daha önce yaptı mı hiç? :/12 haftalık. .çok mu kıskançlık yaptim normal miydi..o an sinirlendim..yani bildiginiz yaka paca kavga ettik
kızın fotosuna özellikle o kıza sarkmak için değil de , zoomlaya zoomlaya fotodaki herkesi incelemek olamaz mı? özellikle toplu fotoda cinsiyet fark etmeksizin herkesin herkese yaptığı şey.ancak olay başka hiçbir şey yokken yalnızca ve aynen yazdığınız şekildeyse hemen yarın o evrimini tamamlayamamış insan modelini evden yollamanız ve boşanma davasını açmanız lazım.yanlış ifade ettim hic bir canli sebebi ne olursa olsun şiddeti haketmez..
abarttım mı keske baksamiydi rahatca kizin fotosuna
yalan söylüyor beni sinirlendirmek için ama demekki icinde birikmiş.. yani eski eşi bunu adam yerine koymamış cokta iyi yapmış sağolsun..Şiddete ayri birde kıyaslama yapmış ne demek eski es senden daha iyiydi.madem oyle niye sizle evlenmiş dengesiz
evet maalesef ama dun aksam en siddetlisiydiDaha önce yaptı mı hiç? :/
olay birebir anlattığım gibikızın fotosuna özellikle o kıza sarkmak için değil de , zoomlaya zoomlaya fotodaki herkesi incelemek olamaz mı? özellikle toplu fotoda cinsiyet fark etmeksizin herkesin herkese yaptığı şey.ancak olay başka hiçbir şey yokken yalnızca ve aynen yazdığınız şekildeyse hemen yarın o evrimini tamamlayamamış insan modelini evden yollamanız ve boşanma davasını açmanız lazım.
Yazık keşke böyle erkekler baba olmasayalan söylüyor beni sinirlendirmek için ama demekki icinde birikmiş.. yani eski eşi bunu adam yerine koymamış cokta iyi yapmış sağolsun..
bende oyle soyledim keske bosanmasaydin yuvanızı dagitmasaydin diyr
Dönme o pisliğin yanına. Çalışıyorsan hele ki hemen boşan.bende ona vurmaya çalıştıkça daha beterini yaptı.. yaşadıklarıma inanamıyorum sanki baskasinin konusunu okuyorum şuan..
annemlere geldim burda kalcam dedim cevap vermedi.kollarim mosmor..babam bana sesini bile yukseltmemisken bu yaşıma kadar,1 yillik eşim mahvetti beni
hayirDarp raporu aldınız mı?
bunlari yapip sonra hemen pişman olup yanima gelmesi bana küfür gjbi geliyor nefret ediyorumBaşka hareketlerinden şüphelenmeden sadece birinin fotoğrafına baktı fotoğrafı yakınlaştırdı diye kıskanmak çok saçma. Bu hareketleriniz çok fazlaysa karşı taraf bunalır.
Hamileyken size açık açık karnındakini aldır boşanalım diyen, bunu söyler söylemez pişman olmayan onun yerine tartaklayan adam, sizi ilerde başka sebeplerle yine boşar. Ailem kocam diye düşünüp geri adım atmayın.
esef çalışmıyorumDönme o pisliğin yanına. Çalışıyorsan hele ki hemen boşan.
kolumda var sadece ama hertarafim morarmış gibi sızlıyor cok halsiz ve bitkinimSiddetin gerekcesi olamaz,elinizde kolunuzda iz var mi? Elleri kirilsin insallah! Neden darp raporu almiyorsunuz?
Allah yardımcınız olsun.maal
esef çalışmıyorum
İzlerin geçmeden hemen gidip darp raporu al ve boşan zaten adamın istediğide bu en küçük şeyde içini dökmüş işte sana bu tarz adamların her istediğini niye yapıyorsunuz ya daha çok bi tarafları kalkıyor işteiyi geceler herkese
eşimle dün yine tartıştık sebep benim kıskanç ligim..otururken instgramda bi kiz toplulugu olan fotoya ama ayni kisiye 3 4 kez yakınlaştırıp baktı bende merak edip sordum kim o neden israrla baktın diye..
göstermiyorum arkadaşım bakamammi vs dedi ben iyice sinirlendim almaya çalıştım teli elinden.vermedi ve kavga ettik bana hakaretler ,kolumdan kaldırıp sarsmalar yüzüme kac kez tokat attı
bunlari yazıyorum buraya fakat hala inanamıyorum. üstelik hamileyim bebek düşünmez ken nasip oldu.
tartışma anında eski eşin nasil sabretmis sana bunca yil dedim..eski eşim sende kat be kat iyiydi dedi.. sanırım her istediğini yaptığım için.
karnindakini aldıracaksin bosancam senden dedi..konu buralara nasil geldi anlamadim.
bu son olaydan sonra sevdiğine inanmıyorum artık. gelip gidip sarilip öpen adam seviyordur diye düşünmüşümİzlerin geçmeden hemen gidip darp raporu al ve boşan zaten adamın istediğide bu en küçük şeyde içini dökmüş işte sana bu tarz adamların her istediğini niye yapıyorsunuz ya daha çok bi tarafları kalkıyor işte
aminn..herkesjn insAllah yardımcınız olsun.
Acele gidin o zaman hastaneye. Devlet hastanelerinin tamaminda polis acil serviste bekler. Anlatin derdinizi hemen,doktor raporunuzu versin. Bu herife de daha fazla tahammul etmeyin hamile halinizlekolumda var sadece ama hertarafim morarmış gibi sızlıyor cok halsiz ve bitkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?