Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Yok canım değişecek 2 ayı biraz geçince.

Badem ve Cindy'nin de masmaviydi bal rengi oldu:asigim:

Ve bugün itibari ile tamı tamına 30 günlük oldular:asigim::asigim:

:asigim:sarı olan cakidi dimi ben ona resmen aşığım favorim o benim :asigim:

mercanında seviyom ama caki daha ççok aşığım obna :asigim:

hele benim bebler pc içine düşecek senin pisileri gördükce koşa koşa yanıma geliyor anneacta bakalım diye:roflol:

tipleri benziyor huylarıda benzemiş Şeniz:asigim:

Senin de bebelerini öperimŞeniz

kaydirigubbakcemile3 bu poza bayıldım.
masaüstüme çaldım.

Telif hakkı alalım 2000 avroooo-tatlicadiarzu-:roflol:Şeniz

41 kere maşallah hergün daha da güzelleşiyor bunlar maviş gözlere bak sen hele pozlarınızı yesinler sizin :asigim::asigim:

Yok canım değişecek 2 ayı biraz geçince.

Badem ve Cindy'nin de masmaviydi bal rengi oldu:asigim:

Ve bugün itibari ile tamı tamına 30 günlük oldular:asigim::asigim:
tütütütü Bizim oğlanlar büyüyo desene babanneeev!

a.s Ben de is-te-rim! Ben de is-te-rim! cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 bu poza bayıldım.
masaüstüme çaldım.

kaydirigubbakcemile5 Çalınmayacak gibi değil ki ama suça teşvik var, değil mi bambusim? yerimseniben

Senin de bebelerini öperimŞeniz

Telif hakkı alalım 2000 avroooo-tatlicadiarzu-:roflol:Şeniz

Tiyze ana yarısı derler, tiyzelik hakkımız o bizim :dilcikar: Aman canım lafı mı olur sen de, 2000 avro dediğin ne ki, zaten oturduğumuz yerden basıyoz paraları delikafadulden

yeni resimlerde gelmiiş ne pozlar ne pozlar bence bunlar büyümesin böyle çok güzeller yaaa ^^cep kedisi^^ :roflol:

Dimi ya onu geç Bademin bile 2 aylıktan başlıyor burda ki fotoları nerden nereye heyyy gidi heyyyy:asigim:

kaydirigubbakcemile3 Yaa ben Badem'i hala baba olarak değil de koca bir bebek olarak gördüğümden onu o kadar yadırgayamıyorum sanırım :roflol: İnsanlarda da öyle ya zaten anne olanlarda değişim oluyor da, babalar da pek görünmüyor :jeyyar:

benimde van kedim vardı ama kardeşim astım başlangıcı olunca hayvanat bahçesine verdik tee antalya ya gitti . yolda bulmuştuk kardeşimle minnacık hastalıklı marazlı bişeydi. tedavi zaman derken kocaman olmuştu . üni ye gidince telefonda konuşuyodum onla sesimi anlıyodu senağlama

:asigim::asigim::asigim::asigim:

Gecikmeli eklediğim için yufkama özürler ederek ileteyim fotolarıcokacimcoook​

Al bu Mercan'ın 3. fotodaki halini.. Tam olarak bu pozun aynısının maketini istiyorum de.. Siparişini ver.. Sonra da yapıştır otonun camına.. Sonra da ona bakacam derken kaza yap.. :roflol:

Bitirim bunlar bitiriiiimmmm :asigim:

Ben senin için Mercan'dan Nağmeler diye seri fotoları sticker yaptırıp yollarım:roflol:Şeniz:roflol:

[

:asigim::asigim::asigim::asigim:

Gecikmeli eklediğim için yufkama özürler ederek ileteyim fotolarıcokacimcoook​

Rica ederiz efenim, geç olsun güç olmasın, di mi ama :jeyyar:

delikafadulden :sm_cool: gelmiş fotolar, gelmiiiş delikafadulden

1. fotoda "2 yavri geördüm sankiii?" :roflol:
2.3. kardeş olmanın zevkine varmışlar, birbirlerini yemeye başlamışlar delikafadulden

ama çaki'yi pek bi' kararlı gördüm nedir o suratındaki ifade allah'ım yaa :asigim:

4. Veee... Mercan dilini çıkarır pozlar verir, masa üstümüze yerleşir de, Çaki yapamaz mı, hee?! Tabii ki yapar Şeniz

Gün be gün gelişmelerini buraya isterim cokacimcoook isterim cokacimcoook Bu hasta tiyzeyi bu vitaminlerle beslemeyi ihmal etmezsin di mi, nevim, annanev-babannevim :Saruboceq:

Son düzenleme:

Ben senin için Mercan'dan Nağmeler diye seri fotoları sticker yaptırıp yollarım:roflol:Şeniz:roflol:

Burada ne görsem atıyorum pc ye zaten.. yerimseniben
Ama illaki kaza yaptıracam diyosan yolla.. delikafadulden :roflol: Şeniz

ay bu bıcırıklar altalta üstüste boğuşmaya başlamışlar

Sorma ablam bide güya pusuya yatacaklar o popo havada ama cup yere düşüyolar Allah'ım izlemek bile yetiyor:asigim:

Yirim ben bunu yirim sırnaşık şey

Ay sen yeme korkuyorum senden ben:1ninca::asigim:

Gün be gün gelişmelerini buraya isterim cokacimcoook isterim cokacimcoook Bu hasta tiyzeyi bu vitaminlerle beslemeyi ihmal etmezsin di mi, nevim, annanev-babannevim :Saruboceq:

Eve gamara taktırayım en iyisi BKG olur adı(Biri kedilerimizi gözetliyot:roflol:)

Burada ne görsem atıyorum pc ye zaten.. yerimseniben
Ama illaki kaza yaptıracam diyosan yolla.. delikafadulden :roflol: Şeniz

Yok kaza etme sen :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…