Bana uyar.. :asigim:
Bulutuma zaten havada karada uyar.. Yeter ki onu mıncıran biri çıksın.. :roflol: :roflol:
çokk tatlı yawrucağım benim yaaaaaaaaaaaaaaa
seferim ben onları
410000 kere maşallah
bende istiyorumm bu bıcırıklardan yaaa senağlama
Diğer resimleride eklesene nan :dilcikar:
maşallah onlara :asigim::asigim:
tü tü tüüüüü
doping yaptım, çok iyi geldi bu boncuklar bana. :asigim:
gün geçtikçe güzelleşiyorlar, Allah nazarlardan saklasın.
Bu kadar videoyu izlemekten sıkılabilirsiniz haberiniz olsun:roflol:
Yorgun yufkama ve çikolatteli püskütüme sözüm vardı o nedenle tüm videoları ekledim:dance:
Sıkılmazsınız haberiniz olsun kızlar.. Bitince insan tekrar başa sarıyor.. :asigim:
Çikolatteli püsküütün yesin seni nevkuşum.. Ama bi'dakka yaa önce seni yersem minnaklara yer kalmaz.. :roflol: Ben Mercan'dan başlayayım en iyisi..
Yorgun yufkama ve çikolatteli püskütüme sözüm vardı o nedenle tüm videoları ekledim:dance:
İki videonun bir kısmında dikkatli dinlerseniz cindynin içinden gelen hırrrrr senini duyarsınız apartmanda sesleri duyunca sinirlenip gidiyor kapıya sonra geri geliyor sıpam benim ya:asigim:
Birinde de çakinin silkinince dengeyi yitirip düşmesi var:roflol:
Ne sıkılması be :mymeka:bu güzelleri seyrederken kimse sıkılmaz yaa:asigim:
senin ki olsa bak o zaman başka sıkılırıdk tabi :dilcikar:
valla videolarıizletken hiç sıkılmadım hatta bayıldım akşama bir daha izleyeceğim cindynin yavrularıyla mırıl mırıl melodik bir sesle iletişim kuruşuna onları emzirmesine bademin yavrulara masum masum bakışına bayıldım
He mercanı yerken bende çakiyi yiyem miYorgun yufkamada cindy ile badem düşüyor bu durumdasırnaşık şey
İzlesene.com : Video - cindy ailesi
İzlesene.com : Video - mercan çaki cindy üçlüsü:)
İzlesene.com : Video - badem
İzlesene.com : Video - badem ve yavrular
İzlesene.com : Video - dört pati ailesi
İki videonun bir kısmında dikkatli dinlerseniz cindynin içinden gelen hırrrrr senini duyarsınız apartmanda sesleri duyunca sinirlenip gidiyor kapıya sonra geri geliyor sıpam benim ya:asigim:
Birinde de çakinin silkinince dengeyi yitirip düşmesi var:roflol:
He mercanı yerken bende çakiyi yiyem miYorgun yufkamada cindy ile badem düşüyor bu durumdasırnaşık şey
Ne sıkılması be :mymeka:bu güzelleri seyrederken kimse sıkılmaz yaa:asigim:
senin ki olsa bak o zaman başka sıkılırıdk tabi :dilcikar:
[BTek sorunumuz var o da bebeler birbirleri ile oynamaya başladı ama mercan babası kılıklı canını yakıyor sanıyorum çaki bağırıyor o an da anne koşarak gelip ikisinide bir çakıyor:roflol::asigim:[/B]
:roflol: :roflol: :roflol:
Cindy senin gibi günah alacağına meseleyi kökten hallediyo yani :roflol: Sorgulamayla vakit kaybetmiyo.. Yoksa diyorum ergen-e konanlardan mı bu? sengözlerimebaksanab
Laf söyleme mercanıma, aşkıma... :asigim:
Bunlar da hepsine..
Ha-a bu da sana : :asigim:
Aman iyi be tüm övgüleri onlar alsın siz bile beni görseniz sıkılın oh be:dilcikar:
Evet vatandaş elimde 4 pati ailesi var satılıktır müracaatelirmiş bakırköy şubesi nev:roflol:Kıskançlıkta diyebiliriz:roflol:
Tek sorunumuz var o da bebeler birbirleri ile oynamaya başladı ama mercan babası kılıklı canını yakıyor sanıyorum çaki bağırıyor o an da anne koşarak gelip ikisinide bir çakıyor:roflol::asigim:
Bu cümle yüzünden yazdık "günah alıyorsun" diye..
Kaç kere daha söyleyecektim ben? Unuttum.. 38 mi kaldı geriye :roflol: :roflol:
2. videodaki hırıldamalara dikkat, mercan'ın cok cok hali, çaki hiç öyle değil,resmen kopya olmuş bunlar yaa
Bu arada Cindy'yi KK'daki temizlik hastaları kulübüne üye etsen iyi olacak Nev'im, yoksam parlak oğlan diye dalga geçecek mahalledekiler Çaki ve Mercan'la :roflol:
1. videoda Cindy Çaki'yi yalarken Mercan'ın havada kalan patisine ne demeli:asigim: Gerçi emin olamadım "Beni de yala!" mı demek istiyor yoksa "Memeyi bana ver, gerisi önemli değil!" mi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?